Gold Mine Bubblegum 99.2 g

  Gold Mine Bubblegum

  99.2 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Guldklumper af tyggegummi er mundfuldsstore stykker af tyggegummi pakket i en original lærredspose fra "prospectors", og det er om noget en rigtig retro-favorit! Når du får denne lækre snack, er der ikke nogen grund til at fortsætte graveriet efter guld, idet hver pose indeholder en nettovægt på hele 99g af tyggegummiklumper, og du kan være sikker på, at når tyggegummiet er spist, vil du længes efter mere!

  Ingredienser
  sukker, majssirup, tyggegummibase, kunstige aromastoffer, titandioxid [E171], kunstige farvestoffer, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, BHT (for at bevare friskheden) [E321], shellak [E904]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Mexico
  Farve
  Gul
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1569 KJ / 375 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 92,9 g. -heraf sukkerarter: 75 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken