Fruittella English Fruits 41 g

Fruittella English Fruits

41 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
9,95 kr.

(242,68 kr. kg)

Inkl. moms

At tage på skovtur med sine nærmeste er noget af det, vi holder allermest af. Det er bare en skam, at det engelske vejr så ofte stikker en kæp i hjulet for det, hvilket er grunden til, at vi har kombineret vores yndlingsfrugtsmage fra England i én smagfuld stang. Nyd og del en traditionel kombination af æble-, pære-, hindbær- og solbær-smag. 

Så vil det alligevel føles som en engelsk skovtur, lige meget hvordan vejret arter sig.

Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Smag
Æble, Pære, Hindbær, Brombær
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.