Ekstremt slik

11 varer
Viser 1 - 11 af 11 produkter
 • Jelly Belly Tabasco Bottle Jelly Belly Tabasco Bottle
  Available
  Jelly Belly Tabasco Bottle
  42 g

  Til alle Tabasco-elskere! Du ved at intet forbedrer din mad bedre end et par dråber af Louisiana's velkendte røde pebersovs, og nu kan du nyde dets unikke smag i høj-kvalitets Jelly Belly Jelly Beans. Jelly Belly TABASCO Jelly Beans er krydret med rigtig TABASCO krydderi for en lækker, stærk slik. 

  24,95 DKK
 • Red Hots Red Hots
  Available
  Red Hots
  156 g

  Små, runde kugler med kanelsmag lavet af chewy slik. Red Hots ligner Hot Tamales men er blot mindre. Faktisk er de ideelle til kagedekoration og ligeså passende i en håndfuld, der kan guffes direkte.

  19,95 DKK
 • Hot Tamales Tropical Heat Hot Tamales Tropical Heat
  Available
  Hot Tamales Tropical Heat
  141 g

  TROPICAL HEAT er en unik chewy, krydret slik, der rammer med et slag af sød varme ved hver frugtig mundfuld! TROPICAL HEAT smag omfatter Mango Tango, Pineapple Picante og Limon Fever.

  19,95 DKK
 • Jolly Rancher Cinnamon Fire Jolly Rancher Cinnamon Fire
  Available
  Jolly Rancher Cinnamon Fire
  198 g

  Få varmet op med en langtidsholdbar kanelsmag! JOLLY RANCHER Cinnamon Fire! Bolsjer med en modig, brændende smag, der vil tænde dine smagsløg. 

  29,95 DKK
 • Warheads Smashups 92g Warheads Smashups 92g
  Available
  Warheads Smashups 92g
  92 g

  SMASH-UPS er det bedste af begge verdener, overvældende nye smagskombinationer fyldt med det intense sure brag, som WARHEADS har fået dig til at elske. Hvad venter du på? Bestil en pose med det samme! 

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Warheads Smashups Extreme Sour Hard Candy 56g Warheads Smashups Extreme Sour Hard Candy 56g
  Available
  Warheads Smashups Extreme Sour Hard Candy 56g
  56 g

  SMASH-UPS er det bedste af begge verdener, overvældende nye smagskombinationer fyldt med det intense sure brag, som WARHEADS har fået dig til at elske. Hvad venter du på? Bestil en pose med det samme! 

  21,95 DKK
 • Now & Later EXTREME SOUR Apple
  Available
  Now & Later EXTREME SOUR Apple
  26 g

  Now and Later Extreme Sour Apple. Karamel fra Now and Later med fantastisk smag i et udvalg af lækre varianter i den praktiske lommeformatspakke med 6 stykker. Bestil en pakke eller to med dine yndlingssmag og nyd den fantastiske lækkeri med Now and Later karamel. Prøv den nye Now and Later Extreme Sour sortiment. Hvis du elsker sur, vil du elske disse. 

  4,95 DKK
 • Warheads Tropical Hothead Extreme Heat Worms Warheads Tropical Hothead Extreme Heat Worms
  Available
  Warheads Tropical Hothead Extreme Heat Worms
  141 g

  Tag dine smagsløg på en rejse til troperne og oplev Hothead gummiormes unikke surhed, sødhed og krydder. Med smag der er navngivet efter flydende brandvarm lava udspyet fra topiske vulkanøer, vil disse fantastiske vingummislik med sikkerhed overraske og fornøje idet, de rammer din mund med det fulde spektrum af sur, sød og flammende smagsprofiler!

  19,95 DKK
 • Jalapeno Lollipops
  Available
  Jalapeno Lollipops
  28 g

  Udfordr dine smagsløg med den intense smag af sydende jalapeno Lix lollipops lavet af Hotlix! Hver af disse er lavet med topkvalitet ingredienser og indeholder et distinkt look, som er en udmærket samtale starter til fester og sammenkomster. Vores Jalapeno slikkepinde er fantastisk valg til events. 

  19,95 DKK
 • Habanero Lollipop
  Available
  Habanero Lollipop
  28 g

  EKSTREM STÆRKT!! Slik under voksen overvågning… bedst hvis slikket mens nødpersonale er i nærheden med en brandslukker til din mund. Hotlix Habanero slik er lavet med kun naturlige ingredienser uden kunstige farve- eller smagsstoffer. Som resultat af dette, kan slikpindenes farver variere, som farverne i habanero pebere gør. 

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere