E-Frutti Sea Critters 9 g
E-Frutti Sea Critters 9 g
E-Frutti Sea Critters 9 g
  E-Frutti Sea Critters 9 g
  E-Frutti Sea Critters 9 g
  E-Frutti Sea Critters 9 g

  E-Frutti Sea Critters

  9 g
  På lager
  3,95 kr.
  Inkl. moms

  Gummi Sea Critters er en af de mest nuttede kreationer fra vingummiguruen E. Frutti. Det er vidunderlig lækkert, farverigt slik! De leveres i farverne: Blå, lilla, gul, orange, grøn og pink. Disse søvæsner af vingummi kommer med søde smil og søde, fristende lækkerier. Det perfekte sommerslik til pool- og strandfester. De vil svømme ind i dit hjerte med deres charme og frugtfulde smag.

  Ingredienser
  glukosesirup, sukker, gelatine, citronsyre [E330], pektin [E440], kunstige aromastoffer, naturlige aromaer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], titandioxid [E171], palmekerneolie, carnaubavoks [E903]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Kina
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1395 KJ / 333 Kcal. Protein: 5,6 g. Kulhydrat: 88,9 g. -heraf sukkerarter: 63,9 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,14 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  15-11-2021

  Batchkode :

  L: 079330102

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken