Dots Valentine 170 g
Dots Valentine 170 g
Dots Valentine 170 g
Dots Valentine 170 g
Dots Valentine 170 g
Dots Valentine 170 g
Dots Valentine 170 g
Dots Valentine 170 g

Dots Valentine

170 g
24,95 kr.

(146,76 kr. kg)

Inkl. moms

Klassiske, tyggelige knapbolsjer med Valentine-farverne rød, hvid og pink og med smag af kirsebær, vanilje og passionsfrugt. Forær dem væk som symbol på din glæde over nogen her i festdagene, eller brug dem som del af en Valentinesdags-festgave! Ingen kan modstå den bløde, dejlige smag af Valentines Dots bolsjer.

Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Farve
Hvid, Rød, Pink
Tema
Tak, Valentinsdag
Smag
Kirsebær, Vanilje, Frugt
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.