Dots 64 g
Dots 64 g
Dots 64 g
Dots 64 g
Dots 64 g
  Dots 64 g
  Dots 64 g
  Dots 64 g
  Dots 64 g
  Dots 64 g

  Dots

  1 Anmeldelser
  64 g
  På lager
  14,95 kr.
  Inkl. moms

  Siden lanceringen i 1945 har DOTS fået en veletableret plads som USAs favorit, det mest solgte tyggegummimærke med en trofast følgeskare blandt slik-elskere i alle aldre. Original DOTS tilbyder en traditionel, velbalanceret blanding af blandet frugtsmag, herunder: Kirsebær, jordbær, citron, lime og appelsin.

  Ingredienser
  majssirup, modificeret stivelse [E1401], æblesyre [E296], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, mononatriumcitrat [E331], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Farve
  Assorteret
  Smag
  Kirsebær, Jordbær, Lime, Citron, Appelsin
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1438 KJ / 344 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 84 g. -heraf sukkerarter: 53 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,08 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Sukker, sukker sukker sukker
  Jeg vidste, at Dots var næsten rent sukker, men det skulle prøves. Det er små vingummier som man kan prøve i forskellige smag. De smager faktisk godt med masser af frugtig smag.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  16-11-2021

  Batchkode :

  K160111

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken