Cow Tales Vanilla 28 g
Cow Tales Vanilla 28 g
Cow Tales Vanilla 28 g
  Cow Tales Vanilla 28 g
  Cow Tales Vanilla 28 g
  Cow Tales Vanilla 28 g

  Cow Tales Vanilla

  2 Anmeldelser
  28 g
  På lager
  5,95 kr.
  Inkl. moms

  Vanilla Cow Tales er lavet efter den samme, lækre opskrift som Original Caramel Creams. De er bløde, tyggevenlige karameller omkransende en fyldig, cremet kerne. Den første smag Cow Tales producerede var vaniljesmag, og den blev lanceret i 1984.

  Ingredienser
  HVEDEmel, majssirup, sukker, kokosolie, højfruktose majssirup, dextrose, modificeret valle, skummetMÆLK, fløde, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], palmeolie, majsstivelse, salt, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, SOJAlecithin [E322]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Vanilje, Karamel
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1644 KJ / 393 Kcal. Protein: 7,1 g. Kulhydrat: 71,4 g. -heraf sukkerarter: 39,3 g. Fedt: 10,7 g. -heraf mættede fedtsyrer: 3,6 g. Kostfibre: 3,6 g. Salt: 0,36 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  2 Anmeldelser

  Skide godt!
  Først vidste jeg ikke helt hvad jeg synes om dem. Men de er super gode! Fortryder jeg kun købte en!
  d.

  Love
  blød caramel med cremet indre, super super lækker "snack"
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  13-06-2022

  Batchkode :

  WC 09:40

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken