Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre 29 g
Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre 29 g
Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre 29 g
  Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre 29 g
  Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre 29 g
  Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre 29 g

  Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre

  29 g
  På lager
  6,95 kr.
  Inkl. moms

  Slikkepind med tyggegummicentrum. Hvis en enkelt smag ikke er nok for dig, så kan det ikke gå galt med denne XXL Chupa Chup! Cola- og æblesmag i to separate lag. Den er næsten tre gange så stor som en almindelig Chupa Chups slikkepind. Den tredelte snack vil ikke være på markedet så længe, så skynd dig at få dig en slikkepind i dag!

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, tyggegummibase, citronsyre [E330], mælkesyre [E270], BYGmaltekstrakt, rødbedefarve [E162], curcumin (gurkemejefarve) [E100], fugtighedsbevarende middel (glycerol), aromaer, SOJAlecithin [E322], BHT (for at bevare friskheden) [E321]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Ikke egnet til børn under 3 år., Kvælningsfare
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Spanien
  Smag
  Cola, Æble
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-12-2022

  Batchkode :

  L0513

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken