Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre 29 g
Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre 29 g
Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre 29 g
Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre 29 g

Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre

29 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
4,95 kr.

(170,69 kr. kg)

Inkl. moms

Slikkepind med tyggegummicentrum. Hvis en enkelt smag ikke er nok for dig, så kan det ikke gå galt med denne XXL Chupa Chup! Cola- og æblesmag i to separate lag. Den er næsten tre gange så stor som en almindelig Chupa Chups slikkepind. Den tredelte snack vil ikke være på markedet så længe, så skynd dig at få dig en slikkepind i dag!

Allergener (indeholder)
Glute​n, Soja
Allergener (kan indeholde)
Mælk
Advarsel
Ikke egnet til børn under 3 år., Kvælningsfare
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Spanien
Smag
Cola, Æble
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.