Chupa Chups Sour Tubes Mini 90 g

  Chupa Chups Sour Tubes Mini

  90 g
  På lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  Dette slik er smukke, tyggevenlige, syrlige bidder i mange farver og har en spændende smag af blandede frugter. Vil du smage en sød karamel eller et stykke syrligt slik? Hvorfor ikke smage begge ting? Chupa Chups Sour Bites er simpelthen designet til at give dig både sød og sur forkælelse på én gang. De er bløde og gode at tygge på, og så er de sjove at spise.

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, glukose-fruktosesirup, stivelse, modificeret fødevarestivelse, æblesyre [E296], citronsyre [E330], mælkesyre [E270], fumarsyre [E297], dextrose, sorbinsyre [E200], glycerol [E422], kokosolie, mononatriumcitrat [E331], gelatine, aromaer, salt, carminer [E120], curcumin (gurkemejefarve) [E100], brilliant blue FCF (Blue 1) [E133]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Polen
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1619 KJ / 381 Kcal. Protein: 0,5 g. Kulhydrat: 91 g. -heraf sukkerarter: 70 g. Fedt: 0,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,07 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  30-11-2022

  Batchkode :

  L0462 17:26

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken