Chupa Chups Melody Pops 15 g
Chupa Chups Melody Pops 15 g
Chupa Chups Melody Pops 15 g
  Chupa Chups Melody Pops 15 g
  Chupa Chups Melody Pops 15 g
  Chupa Chups Melody Pops 15 g

  Chupa Chups Melody Pops

  15 g
  På lager
  4,95 kr.
  Inkl. moms

  Chupa Chups Melody Pops er elsket af generationer, men er ikke udelukkende en lækker jordbærslikkepind. De er også et musikinstrument. Af slik at være er det ret genialt. Forkæl din familie med denne slikkepindefløjte med jordbærsmag. Slikkepinde med jordbærsmag, som du kan spille rigtig musik med!

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, citronsyre [E330], æblesyre [E296], mælkesyre [E270], rødbedefarve [E162], aromaer, SOJAlecithin [E322]
  Allergener (indeholder)
  Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Mælk, Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Ikke egnet til børn under 3 år.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Mærkninger
  Halal
  Smag
  Jordbær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1615 KJ / 380 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 94 g. -heraf sukkerarter: 76 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,02 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-03-2023

  Batchkode :

  L252

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken