Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml
Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml
Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml
Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml

Brain Licker Raspberry Candy Drink

60 ml
Der er desværre ikke nok varer på lager
15,95 kr.

(264,58 kr. Ltr.)

Inkl. moms

Syrligt, flydende slik med frugtsmag og den særlige, rullende kugle, som afleverer noget slik, når den rulles henover tungen. Det ligner en lille flaske, som er formet som en roll-on deodorant-beholder. Kuglen på toppen drejer så rundt, når man slikker på den, og afleverer så den syrlige væske.

Den fås i varianterne: Jordbær, blå hindbær, drue og æble, men udvalget er tilfældigt, hvilket altsammen gør det mere spændende.

Advarsel
Ikke egnet til børn under 3 år.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Spanien
Smag
Jordbær, Blå hindbær, Drue, Æble
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.