Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml
Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml
Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml
Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml
  Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml
  Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml
  Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml
  Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml

  Brain Licker Raspberry Candy Drink

  60 ml
  Ikke på lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  Syrligt, flydende slik med frugtsmag og den særlige, rullende kugle, som afleverer noget slik, når den rulles henover tungen. Det ligner en lille flaske, som er formet som en roll-on deodorant-beholder. Kuglen på toppen drejer så rundt, når man slikker på den, og afleverer så den syrlige væske. Den fås i varianterne: Jordbær, blå hindbær, drue og æble, men udvalget er tilfældigt, hvilket altsammen gør det mere spændende.

  Ingredienser
  glukose-fruktosesirup, vand, citronsyre [E330], mælkesyre [E270], æblesyre [E296], kunstige aromastoffer, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], ammonieret sulfiteret karamel [E150d], anthocyanin [E163], kaliumsorbat [E202], natriumbenzoat [E211]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Ikke egnet til børn under 3 år.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Spanien
  Smag
  Jordbær, Blå hindbær, Drue, Æble
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 1428 KJ / 341 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 84 g. -heraf sukkerarter: 47 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,13 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken