Brain Blasterz Candy Spray Mega Sour 28 ml
Brain Blasterz Candy Spray Mega Sour 28 ml

Brain Blasterz Candy Spray Mega Sour

28 ml
11,95 kr.

(426,79 kr. Ltr.)

Inkl. moms

Tungeprikkende spas i form af sur-sød spray. Til dem der ønsker at kilde deres smagsløg dagen lang. Denne sjove dispenser passer lige i lommen eller i tasken. Tilgængelig med to savlfremkaldende smagsvarianter: Æble og jordbær. Brain Blasterz er ikke egnet til babyer, tøsedrenge eller voksne.

Ingredienser
vand, sukker, citronsyre [E330], trinatrium citrat / mononatriumcitrat [E331], aromaer, kaliumsorbat [E202]
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Advarsel
Ikke egnet til børn under 5 år.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Smag
Æble, Jordbær
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 448 KJ / 112 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 28 g. -heraf sukkerarter: 28 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,084 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

31-10-2019

Batchkode :

L7009

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.