Brain Blasterz Candy Spray Mega Sour 28 ml
Brain Blasterz Candy Spray Mega Sour 28 ml
Brain Blasterz Candy Spray Mega Sour 28 ml
  Brain Blasterz Candy Spray Mega Sour 28 ml
  Brain Blasterz Candy Spray Mega Sour 28 ml
  Brain Blasterz Candy Spray Mega Sour 28 ml

  Brain Blasterz Candy Spray Mega Sour

  28 ml
  Ikke på lager
  12,95 kr.
  Inkl. moms

  Tungeprikkende spas i form af sur-sød spray. Til dem der ønsker at kilde deres smagsløg dagen lang. Denne sjove dispenser passer lige i lommen eller i tasken. Tilgængelig med to savlfremkaldende smagsvarianter: Æble og jordbær. Brain Blasterz er ikke egnet til babyer, tøsedrenge eller voksne.

  Ingredienser
  vand, sukker, citronsyre [E330], mononatriumcitrat [E331], aromaer, kaliumsorbat [E202]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Ikke egnet til børn under 5 år.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Smag
  Æble, Jordbær
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 448 KJ / 112 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 28 g. -heraf sukkerarter: 28 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,084 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  30-11-2021

  Batchkode :

  L9306

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken