Brain Blasterz Brain Bitz 45 g
Brain Blasterz Brain Bitz 45 g
Brain Blasterz Brain Bitz 45 g
Brain Blasterz Brain Bitz 45 g
Brain Blasterz Brain Bitz 45 g
  Brain Blasterz Brain Bitz 45 g
  Brain Blasterz Brain Bitz 45 g
  Brain Blasterz Brain Bitz 45 g
  Brain Blasterz Brain Bitz 45 g
  Brain Blasterz Brain Bitz 45 g

  Brain Blasterz Brain Bitz

  45 g
  På lager
  9,95 kr.
  Inkl. moms

  Stykker af mega-surt slik. Tilgængelig i pakker med to-smagsblandinger. Fire smagsvarianter i alt. Du skal blot blande stykkerne sammen og nyde den mega sure smag! Ikke egnet til babyer, tøsedrenge eller voksne!

  Ingredienser
  sukker, dextrose, citronsyre [E330], æblesyre [E296], arabisk gummi [E414], aromaer, anthocyanin [E163], chlorophyl-kobber-komplex og chlorophyllin-kobber-komplex [E141], Lutein [E161b]
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Ved spisning af mange stykker inden for et kort tidsrum, kan man opleve midlertidig irritation på sarte mund eller tung., Ikke egnet til børn under 3 år., Kvælningsfare
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Farve
  Assorteret
  Smag
  Jordbær, Æble, Citron, Hindbær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1564 KJ / 368 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 921 g. -heraf sukkerarter: 76 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-01-2021

  Batchkode :

  L9026

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken