Brach's Witches Teeth Candy Corn

119 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
23,95 kr.
Inkl. moms

En underholdende og finurlig Halloweenfortolkning af alles yndlings slikmajs. De er uhyggelige og grønne. Brach's Witches Teeth Candy Corn med smag af grønt æble! Disse grønne og hvide stykker slik med æblesmag vil på de fleste tidspunkter af året blive opfattet som slikmajs, men til Halloween ynder Brach's at kalde dem for heksetænder. Fantastisk underholdning til Halloweenfesterne og til at give de raslende i posen.


Allergener (kan indeholde)
Mælk, Æg, Nødder, ​Jordnødder, Soja
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Tema
Halloween
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.