• Nedsat pris

Brach's Jelly Bells

312 g
19,98 kr. 39,95 kr. -50%
Inkl. moms

Kan du høre bjælderne synge? Julemanden er på vej! Brachs Jelly Bells med den skønne kirsebær- og limesmag er lækre. En farverig og berømt form, du kan bruge til højtidens bagværk, kager, småkager og peberkagehuse. Mulighederne er uendelige.

Ingredienser
majssirup, sukker, modificeret fødevarestivelse, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133]
Allergener (kan indeholde)
Mælk, Nødder, ​Jordnødder, Glute​n, Soja
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne., Kvælningsfare
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Tema
Jul
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1362 KJ / 326 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 83,7 g. -heraf sukkerarter: 60,5 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,06 g.
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

04-09-2019

Batchkode :

7X06CCAA106

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.