Bebeto Spaghetti Strawberry 80 g
Bebeto Spaghetti Strawberry 80 g
Bebeto Spaghetti Strawberry 80 g
Bebeto Spaghetti Strawberry 80 g

Bebeto Spaghetti Strawberry

80 g
9,95 kr.

(124,38 kr. kg)

Inkl. moms

Bebeto 80 g jordbærspagetti. Du kan få den fulde nydelse af den meget autentiske jordbærsmag i spagettiform med denne pakke, som er stor nok til at dele. Bebeto er stormet ind på markedet med deres eget mærke af spændende og børnevenlige produkter. Velegnet for både børn og voksne.

Allergener (indeholder)
Glute​n
Allergener (kan indeholde)
Mælk, Soja
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Mærkninger
Egnet for vegetarer, Halal
Farve
Rød
Smag
Jordbær
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

28-06-2020

Batchkode :

L179.18

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.