Bebeto Spaghetti Strawberry 80 g
Bebeto Spaghetti Strawberry 80 g
  Bebeto Spaghetti Strawberry 80 g
  Bebeto Spaghetti Strawberry 80 g

  Bebeto Spaghetti Strawberry

  80 g
  På lager
  10,95 kr.
  Inkl. moms

  Bebeto 80 g jordbærspagetti. Du kan få den fulde nydelse af den meget autentiske jordbærsmag i spagettiform med denne pakke, som er stor nok til at dele. Bebeto er stormet ind på markedet med deres eget mærke af spændende og børnevenlige produkter. Velegnet for både børn og voksne.

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, HVEDEmel, koncentreret frugtsaft, æble, jordbær, æblesyre [E296], citronsyre [E330], vegetabilsk fedtstof, palmefedt, modificeret majsstivelse, aromaer, sorbitol/sorbitolsirup [E420], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], anthocyanin [E163]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n
  Allergener (kan indeholde)
  Mælk, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer, Halal, Gelatinefri
  Farve
  Rød
  Smag
  Jordbær
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  18-05-2022

  Batchkode :

  L:323.20

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken