Bazooka Original & Blue Razz 60 g
Bazooka Original & Blue Razz 60 g
Bazooka Original & Blue Razz 60 g
Bazooka Original & Blue Razz 60 g

Bazooka Original & Blue Razz

60 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
19,95 kr.

(332,50 kr. kg)

Inkl. moms

Nyd to af dine yndlings Bazooka tyggegummismage i én praktisk pakke med Bazooka Wallet 10-piece. Én side har den klassiske, sukkerholdige tyggegummismag, mens den anden er fyldt med frugtagtig Blue Razz-smag. Plus, dette tyggegummi er ikke blot sjovt at tygge på, det er også interaktivt.

Allergener (kan indeholde)
Soja
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Smag
Blå hindbær
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.