Maynards Bassetts Jelly Babies 165 g
Maynards Bassetts Jelly Babies 165 g
Maynards Bassetts Jelly Babies 165 g
Maynards Bassetts Jelly Babies 165 g
Maynards Bassetts Jelly Babies 165 g
Maynards Bassetts Jelly Babies 165 g

Maynards Bassetts Jelly Babies

165 g
1 Anmeldelser
19,95 kr.

(120,91 kr. kg)

Inkl. moms

Disse lækre, frugtagtige, aromatiserede, bløde vingummibabyer er en sand konfektureklassiker. Siden 1918 har disse vingummibabyer været elsket af både børn og voksne. Lavet med ægte frugtsaft, naturlige farver og smagsstoffer. Denne 165g pose er perfekt til at dele med venner og familie.

Ingredienser
sukker, glukosesirup, vand, gelatine, koncentreret frugtsaft, æble, lime, appelsin, jordbær, solbær, citron, hindbær, citronsyre [E330], aromaer, anthocyanin [E163], paprikaekstrakt [E160c], vegetabilsk kul [E153], Lutein [E161b], curcumin (gurkemejefarve) [E100]
Allergener (kan indeholde)
Glute​n
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Farve
Gul
Tema
Baby Shower
Smag
Æble, Lime, Appelsin, Jordbær, Citron, Hindbær
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1401 KJ / 330 Kcal. Protein: 3,5 g. Kulhydrat: 78 g. -heraf sukkerarter: 74 g. Fedt: 0,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,02 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Lækkert Slik
Lækkert slik. Hvert vingummi bamse har sin egen farve og smag. De har en meget unik konsistens, en blød, sej og så lidt klistret. Elskede dem i årevis og vil fortsat gøre det . Kan varmt anbefale Jelly Babies for alle med en sød tand .
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

11-05-2020

Batchkode :

OSH0L93261 13:09

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.