Maynards Bassetts Jelly Babies 165 g
Maynards Bassetts Jelly Babies 165 g
  Maynards Bassetts Jelly Babies
  Maynards Bassetts Jelly Babies 165 g
  Maynards Bassetts Jelly Babies 165 g

  Maynards Bassetts Jelly Babies

  1 Anmeldelser
  165 g
  På lager
  24,95 kr.

  (151,21 kr. kg)

  Inkl. moms

  Disse lækre, frugtagtige, aromatiserede, bløde vingummibabyer er en sand konfektureklassiker. Siden 1918 har disse vingummibabyer været elsket af både børn og voksne. Lavet med ægte frugtsaft, naturlige farver og smagsstoffer. Denne 165g pose er perfekt til at dele med venner og familie.

  Varebetegnelsen
  Slikgummi med frugtsmag
  Ingredienser:
  sukker, glukosesirup, vand, gelatine, koncentreret frugtsaft (1 %) (æble, lime, appelsin, jordbær, solbær, citron, hindbær), surhedsregulerende middel: E330, aromaer, farvestoffer: E163, E160c, E153, E161b, E100
  Allergener (kan indeholde)
  Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Farve
  Assorteret
  Tema
  Baby Shower
  Smag
  Æble, Lime, Appelsin, Jordbær, Citron, Hindbær
  Sliktype
  Sødt, Blødt
  Nettovægt
  165 g
  Portionsstørrelse (ca.)
  25
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1401 KJ / 330 Kcal. Protein: 3,5 g. Kulhydrat: 78 g. -heraf sukkerarter: 74 g. Fedt: 0,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,02 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Lækkert Slik
  Lækkert slik. Hvert vingummi bamse har sin egen farve og smag.De har en meget unik konsistens, en blød, sej og så lidt klistret.Elskede dem i årevis og vil fortsat gøre det . Kan varmt anbefale Jelly Babies for alle med en sød tand .
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  12-12-2021

  Batchkode :

  OSHOL11051 09:21

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken