Baby Flash Pop 38 g
Baby Flash Pop 38 g
  Baby Flash Pop 38 g
  Baby Flash Pop 38 g

  Baby Flash Pop

  38 g
  Ikke på lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  To typer slik i en babyflaske. Den nederste halvdel er fyldt med farverige, pikante stykker af krystal, mens den øverste halvdel er et blinkende stykke bolche. Når du fjerner låget, begynder toppen at lyse og blinke. Dyp tutten i krystallerne og smag på den lækre slikkepind. Det lyder virkeligt som god sliksjov! Du kan ikke undgå at hygge dig. God til baby showers, børnefester, Halloween, og udklædningsfester.

  Ingredienser
  sukker, højfruktose majssirup, vand, mælkesyre [E270], kunstige aromastoffer, kunstige farvestoffer, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, dextrose, citronsyre [E330], arabisk gummi [E414], shellak [E904], carnaubavoks [E903], tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *
  Allergener (kan indeholde)
  Glute​n, Soja, ​Jordnødder, Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Ikke egnet til børn under 3 år., * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Kina
  Smag
  Jordbær, Blå hindbær, Vandmelon
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1674 KJ / 400 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 96,7 g. -heraf sukkerarter: 90 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken