Slikkepinde

24 varer

Vælg imellem et stort udvalg af lækre Ameirkanske og Engelske slikkepinde, der bringer glæde hos børn og barnlige sjæle. 

Viser 1 - 24 af 24 produkter
 • Blow Pop Black Cherry Blow Pop Black Cherry
  Available
  Blow Pop Black Cherry
  18 g

  Blow Pops; først er det en slikkepind og derefter er det tyggegummi! Bolsje med sort kirsebærsmag på ydersiden og tyggegummi på indersiden. Hvis du elsker sorte kirsebær, vil du elske denne lækre godte med kirsebærsmag.

  3,95 DKK
 • Blow Pop Kiwi Berry Blast Blow Pop Kiwi Berry Blast
  Available
  Blow Pop Kiwi Berry Blast
  18 g

  Hvis du elsker jordbær og kiwi, vil du falde for Charms Blow Pop Kiwi Berry Blast. Nyd jordbær- og kiwismagen i en lækker bolsjeskal med skæg chewy tyggegummi i kernen. To lækkerbiskner i én! 

  3,95 DKK
 • Blow Pop What-A-Melon Blow Pop What-A-Melon
  Available
  Blow Pop What-A-Melon
  18 g

  Nu kan du nyde en karakteristisk dejlig sommerdags melonsmag året rundt. Charms What-a-Melon Blow Pops tilbyder melonsmag i en bolsjeskal med skæg tyggegummi i kernen. Prøv disse to lækkerbiskner i én!

  3,95 DKK
 • Blow Pop Sour Apple Blow Pop Sour Apple
  Available
  Blow Pop Sour Apple
  18 g

  Blow Pops, først er det en slikkepind, også er det tyggegummi. Bolsje med æblesmag på ydersiden, tyggegummi på indersiden.

  3,95 DKK
 • Blow Pops Black Ice Blackberry Blow Pops Black Ice Blackberry
  Available
  Blow Pops Black Ice Blackberry
  18 g

  Denne isnende, hvide Blow Pop kommer i en lækker brombærsmag med den elskede Charms tyggegummi på indersiden.

  3,95 DKK
 • Blow Pops Blue Razz Berry Blow Pops Blue Razz Berry
  Available
  Blow Pops Blue Razz Berry
  18 g

  Blow Pops, først er det en slikkepind også er det tyggegummi. Bolsje på ydersiden, tyggegummi på indersiden. 

  3,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Swizzels Drumstick Bubblegum
  Available
  Swizzels Drumstick Bubblegum
  12 g

  50 år efter lanceringen af den originale drumstick slikkepind kommer disse tygbare drumstick slikkepinde med tyggegummismag, som en moderne version af retro klassikeren. 

  3,95 DKK
 • Chupa Chups Crazy Dips Cola
  Available
  Chupa Chups Crazy Dips Cola
  14 g

  Crazy Dips er en knasende slik-eksplosion. Den kommer i en pakke fyldt med knasende slik og en slikkepind du kan dyppe i. 

  5,95 DKK
 • Chupa Chups Crazy Dips Strawberry Chupa Chups Crazy Dips Strawberry
  Available
  Chupa Chups Crazy Dips Strawberry
  14 g

  Crazy Dips er en knasende slik-eksplosion. Den kommer i en pakke fyldt med knasende slik og en slikkepind du kan dyppe i. 

  5,95 DKK
 • Fluffy Stuff Cotton Candy Pops Fluffy Stuff Cotton Candy Pops
  Available
  Fluffy Stuff Cotton Candy Pops
  18 g

  Oplev din yndlings karneval sliks magi og løjer hver eneste dag på ugen! Disse lyserøde og blå snoede slikpinde tilfredsstiller selv den mest kræsne candy floss-elsker. Server dem til din næste fest og oplev din gæster have det rablende sjovt.

  3,95 DKK
 • Blow Pop Cherry Ice Blow
  Available
  Blow Pop Cherry Ice Blow
  18 g

  Dette er en iskold, stærk hvid slikkepind, der kommer i vores udvalg af lækre, klassiske kirsebærsmag. Prøv Cherry Ice Blow Pops og nyd en bolsjeskal omkring en lækker tyggegummi kerne. To fantastiske lækkerier i én!

  3,95 DKK
 • Blow Pop Cherry Blow Pop Cherry
  Available
  Blow Pop Cherry
  18 g

  Hvem kan glemme denne lækre klassiker? Hvis du elsker sød kirsebær lækkerhed, bliver du nød til at prøve Charms Cherry Blow Pops. Den starter med at være en slikkepind med kirsebærsmag og bliver så til tyggegummi. To fornøjelser i én! 

  3,95 DKK
 • Blow Pop Bursting Berry
  Available
  Blow Pop Bursting Berry
  18 g

  Hvis du elsker bærsmag, vil du simpelthen elske vores Bursting Berry Blow Pops. Nyd en bærlig lækker bolsjeskal omkring en sjov tyggegummi kerne. To lækkerier i én.

  3,95 DKK
 • Jolly Rancher Fruit Chew Lollipops Jolly Rancher Fruit Chew Lollipops
  Available
  Jolly Rancher Fruit Chew Lollipops
  16 g

  Frugtsmag eksploderer fra disse lækre Jolly Rancher chewy slikkepinde! Frugtig bolsche der omgiver en chewy slikindre og skaber en fantastisk smagsoplevelse. Sortiment omfatter fire vidunderlige smag: Æble, Kirsebær, Vindrue, Vandmelon.  

  3,95 DKK
 • Candyland Dip Dab
  Available
  Candyland Dip Dab
  23 g

  Til alle dem med en sød tand og smag for nostalgiske slik, er Candyland Dip Dab et must. Slikkepinden kommer med en pose surt limonadepulver. Slik jordbærslikkepinden og dyp i limonadepulveren for at give det søde et ekstra kick! Det er en gammel konfektionær klassiker, som både børn og voksne elsker!   

  6,95 DKK
 • Zed Candy Monster Jawbreaker on a Stick Zed Candy Monster Jawbreaker on a Stick
  Available
  Zed Candy Monster Jawbreaker on a Stick
  60 g

  En Jawbreaker på en pind – det var en fantastisk dag. Selv en genial idé som denne har ulemper – ingen klæbrige fingre at slikke på. 

  9,95 DKK
 • Charms Sugar Daddy Pop Charms Sugar Daddy Pop
  Available
  Charms Sugar Daddy Pop
  13 g

  Nyd den tilfredsstillende mælke karamel godhed med Sugar Daddy, USA's ældste og mest populære mælke karamel slikkepind. Langsomt tilberedt karamel, omgivet af non-stick vokspapir sikrer et langtidsholdbart, tilfredsstillende trøste-lækkeri, som du kan tage med dig alle steder. 

  3,95 DKK
 • Jalapeno Lollipops
  Available
  Jalapeno Lollipops
  28 g

  Udfordr dine smagsløg med den intense smag af sydende jalapeno Lix lollipops lavet af Hotlix! Hver af disse er lavet med topkvalitet ingredienser og indeholder et distinkt look, som er en udmærket samtale starter til fester og sammenkomster. Vores Jalapeno slikkepinde er fantastisk valg til events. 

  19,95 DKK
 • ZED Candy Big Ass Jawbreaker
  Available
  ZED Candy Big Ass Jawbreaker
  60 g

  Det kan godt være at ZED Candy Big Ass Jawbreaker har et vanærende navn, men det er en udfordring for enhver kæbe. For med en diameter på cirka 5 cm, kræver den en del akrobatik. Uanset om den er delvis eller fuldstændig slikket til, er denne lækre multilags konstruktion simpelthen et hit. Efter den varierende slikkepind kommer gevinsten: en god omgang...

  14,95 DKK
 • Espeez Tie Dye Cube Lollipop
  Available
  Espeez Tie Dye Cube Lollipop
  21 g

  Håndlavede kvadratformede slikkepinde med hvirvler af vibrerende farver, der skaber en batikfarve-effekt! Et fantastisk lækkeri for børn i alle aldre, perfekt til fødselsdagsfester og i godteposer og som en farverig slikkepind på dessertbordet. 

  6,95 DKK
 • Espeez Giant Jawbreaker Paintball Pops
  Available
  Espeez Giant Jawbreaker Paintball Pops
  64 g

  Disse Giant Jawbreakers kommer på en pind, så de er ligesom kæmpe slikkepinde! De ændrer farve ved hvert lag af smag.  

  21,95 DKK
 • Charms Super Blow Pops Candy Corn Charms Super Blow Pops Candy Corn
  Ny
  Available
  Charms Super Blow Pops Candy Corn
  32 g

  Candy Corn smag i en slikkepind! To lækkerier i én! Denne slikkepind med tyggegummifyld med Candy Corn og karamelsmag er pakket ind i en praktisk indpakning. Disse store slikkepinde vil med sikkerhed tilfredsstille din Candy Corn trang! 

  5,95 DKK
 • Charms Super Blow Pops Caramel Apple Charms Super Blow Pops Caramel Apple
  Ny
  Available
  Charms Super Blow Pops Caramel Apple
  32 g

  Slikkepind med æble-karamelsmag! To lækkerier i én! Denne slikkepind med tyggegummifyld med æble og karamelsmag er pakket ind i en praktisk indpakning. Disse store slikkepinde vil med sikkerhed tilfredsstille din søde tand! Fantastisk som Halloween slik. 

  5,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere