Slikkepinde

26 varer

Vælg imellem et stort udvalg af lækre Ameirkanske og Engelske slikkepinde, der bringer glæde hos børn og barnlige sjæle. 

Viser 1 - 25 af 26 produkter
 • Blow Pop Black Cherry Blow Pop Black Cherry
  Available
  Blow Pop Black Cherry
  18 g

  Blow Pops; først er det en slikkepind og derefter er det tyggegummi! Bolsje med sort kirsebærsmag på ydersiden og tyggegummi på indersiden. Hvis du elsker sorte kirsebær, vil du elske denne lækre godte med kirsebærsmag.

  3,95 DKK
 • Blow Pop Kiwi Berry Blast Blow Pop Kiwi Berry Blast
  Available
  Blow Pop Kiwi Berry Blast
  18 g

  Hvis du elsker jordbær og kiwi, vil du falde for Charms Blow Pop Kiwi Berry Blast. Nyd jordbær- og kiwismagen i en lækker bolsjeskal med skæg chewy tyggegummi i kernen. To lækkerbiskner i én! 

  3,95 DKK
 • Blow Pop What-A-Melon Blow Pop What-A-Melon
  Available
  Blow Pop What-A-Melon
  18 g

  Nu kan du nyde en karakteristisk dejlig sommerdags melonsmag året rundt. Charms What-a-Melon Blow Pops tilbyder melonsmag i en bolsjeskal med skæg tyggegummi i kernen. Prøv disse to lækkerbiskner i én!

  3,95 DKK
 • Blow Pop Sour Apple Blow Pop Sour Apple
  Available
  Blow Pop Sour Apple
  18 g

  Blow Pops, først er det en slikkepind, også er det tyggegummi. Bolsje med æblesmag på ydersiden, tyggegummi på indersiden.

  3,95 DKK
 • Blow Pops Black Ice Blackberry Blow Pops Black Ice Blackberry
  Available
  Blow Pops Black Ice Blackberry
  18 g

  Denne isnende, hvide Blow Pop kommer i en lækker brombærsmag med den elskede Charms tyggegummi på indersiden.

  3,95 DKK
 • Blow Pops Blue Razz Berry Blow Pops Blue Razz Berry
  Available
  Blow Pops Blue Razz Berry
  18 g

  Blow Pops, først er det en slikkepind også er det tyggegummi. Bolsje på ydersiden, tyggegummi på indersiden. 

  3,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Swizzels Drumstick Chewy Lolly Swizzels Drumstick Chewy Lolly
  Available
  Swizzels Drumstick Chewy Lolly
  12 g

  Rejs tilbage til din barndom med disse Swizzels Matlow Drumstick Chewy Lollies. Hindbær og mælkesmag, disse små trommestik slikkepinde er stadig så chewy og lækre som altid. 

  3,95 DKK
 • Swizzels Drumstick Bubblegum
  Available
  Swizzels Drumstick Bubblegum
  12 g

  50 år efter lanceringen af den originale drumstick slikkepind kommer disse tygbare drumstick slikkepinde med tyggegummismag, som en moderne version af retro klassikeren. 

  3,95 DKK
 • Fluffy Stuff Cotton Candy Pops Fluffy Stuff Cotton Candy Pops
  Available
  Fluffy Stuff Cotton Candy Pops
  18 g

  Oplev din yndlings karneval sliks magi og løjer hver eneste dag på ugen! Disse lyserøde og blå snoede slikpinde tilfredsstiller selv den mest kræsne candy floss-elsker. Server dem til din næste fest og oplev din gæster have det rablende sjovt.

  3,95 DKK
 • Blow Pop Cherry Ice Blow
  Available
  Blow Pop Cherry Ice Blow
  18 g

  Dette er en iskold, stærk hvid slikkepind, der kommer i vores udvalg af lækre, klassiske kirsebærsmag. Prøv Cherry Ice Blow Pops og nyd en bolsjeskal omkring en lækker tyggegummi kerne. To fantastiske lækkerier i én!

  3,95 DKK
 • Blow Pop Cherry Blow Pop Cherry
  Available
  Blow Pop Cherry
  18 g

  Hvem kan glemme denne lækre klassiker? Hvis du elsker sød kirsebær lækkerhed, bliver du nød til at prøve Charms Cherry Blow Pops. Den starter med at være en slikkepind med kirsebærsmag og bliver så til tyggegummi. To fornøjelser i én! 

  3,95 DKK
 • Blow Pop Bursting Berry
  Available
  Blow Pop Bursting Berry
  18 g

  Hvis du elsker bærsmag, vil du simpelthen elske vores Bursting Berry Blow Pops. Nyd en bærlig lækker bolsjeskal omkring en sjov tyggegummi kerne. To lækkerier i én.

  3,95 DKK
 • Jolly Rancher Fruit Chew Lollipops Jolly Rancher Fruit Chew Lollipops
  Available
  Jolly Rancher Fruit Chew Lollipops
  16 g

  Frugtsmag eksploderer fra disse lækre Jolly Rancher chewy slikkepinde! Frugtig bolsche der omgiver en chewy slikindre og skaber en fantastisk smagsoplevelse. Sortiment omfatter fire vidunderlige smag: Æble, Kirsebær, Vindrue, Vandmelon.  

  3,95 DKK
 • Candyland Dip Dab
  Available
  Candyland Dip Dab
  23 g

  Til alle dem med en sød tand og smag for nostalgiske slik, er Candyland Dip Dab et must. Slikkepinden kommer med en pose surt limonadepulver. Slik jordbærslikkepinden og dyp i limonadepulveren for at give det søde et ekstra kick! Det er en gammel konfektionær klassiker, som både børn og voksne elsker!   

  6,95 DKK
 • Zed Candy Monster Jawbreaker on a Stick Zed Candy Monster Jawbreaker on a Stick
  Available
  Zed Candy Monster Jawbreaker on a Stick
  60 g

  En Jawbreaker på en pind – det var en fantastisk dag. Selv en genial idé som denne har ulemper – ingen klæbrige fingre at slikke på. 

  9,95 DKK
 • Jalapeno Lollipops
  Available
  Jalapeno Lollipops
  28 g

  Udfordr dine smagsløg med den intense smag af sydende jalapeno Lix lollipops lavet af Hotlix! Hver af disse er lavet med topkvalitet ingredienser og indeholder et distinkt look, som er en udmærket samtale starter til fester og sammenkomster. Vores Jalapeno slikkepinde er fantastisk valg til events. 

  19,95 DKK
 • Espeez Tie Dye Cube Lollipop
  Available
  Espeez Tie Dye Cube Lollipop
  21 g

  Håndlavede kvadratformede slikkepinde med hvirvler af vibrerende farver, der skaber en batikfarve-effekt! Et fantastisk lækkeri for børn i alle aldre, perfekt til fødselsdagsfester og i godteposer og som en farverig slikkepind på dessertbordet. 

  6,95 DKK
 • Espeez Giant Jawbreaker Paintball Pops
  Available
  Espeez Giant Jawbreaker Paintball Pops
  64 g

  Disse Giant Jawbreakers kommer på en pind, så de er ligesom kæmpe slikkepinde! De ændrer farve ved hvert lag af smag.  

  21,95 DKK
 • Charms Super Blow Pops Candy Corn Charms Super Blow Pops Candy Corn
  -50%
  Available
  Charms Super Blow Pops Candy Corn
  32 g

  Candy Corn smag i en slikkepind! To lækkerier i én! Denne slikkepind med tyggegummifyld med Candy Corn og karamelsmag er pakket ind i en praktisk indpakning. Disse store slikkepinde vil med sikkerhed tilfredsstille din Candy Corn trang! 

  2,98 DKK 5,95 DKK -50%
 • Charms Super Blow Pops Caramel Apple Charms Super Blow Pops Caramel Apple
  -50%
  Available
  Charms Super Blow Pops Caramel Apple
  32 g

  Slikkepind med æble-karamelsmag! To lækkerier i én! Denne slikkepind med tyggegummifyld med æble og karamelsmag er pakket ind i en praktisk indpakning. Disse store slikkepinde vil med sikkerhed tilfredsstille din søde tand! Fantastisk som Halloween slik. 

  2,98 DKK 5,95 DKK -50%
 • Slush Puppie Dip-n-Lik Slush Puppie Dip-n-Lik
  Available
  Slush Puppie Dip-n-Lik
  47 g

  Denne lækre fornøjelse har taget Slush Puppie idéen og forvandlet den til en slikform – slikpinde med frugtsmag og slikpulver til at dyppe dem i for at være helt præcis! Smag omfatter kirsebær, blå hindbær og vandmelon – men hvilken Dip-n-Lik Slush Puppie smag vil DU få?! Bestil den med det samme for at finde ud af det! 

  14,95 DKK
 • Minions Make Your Own Lollipops
  Available
  Minions Make Your Own Lollipops
  32 g

  Nu kan du lave dine egne regnbue slikpinde, produceret af dine filmfavoritter – Minions fra Grusomme Mig! Denne nuttede kit indeholder 6 slikpindestænger (lavet af plastik) og slikdiske med 8 forskellige smag. Du får flere bolsjer med hver smag: vandmelon, jordbær, blå hindbær, surt grønt æble, appelsin, vanilje, vindrue og selvfølgelig BANANA!

  15,95 DKK
 • KoKos Lolli-go-Round KoKos Lolli-go-Round
  Available
  KoKos Lolli-go-Round
  30 g

  Træk simpelthen i snoret for at snore og skifte mellem de tre slikkepinde med lækker vandmelon, blå hindbær og jordbærsmag. 

  15,95 DKK
 • Tootsie Pops Giant Size Tootsie Pops Giant Size
  Available
  Tootsie Pops Giant Size
  24 g

  Disse Tootise Pops er en smule større end de originale, men kommer stadig med en Tootsie Roll indre. Dette er et sortiment med 5 smag, herunder appelsin, chokolade, kirsebær, vindrue og hindbær. 

  5,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere