A&W Root Beer Twists 142 g
A&W Root Beer Twists 142 g
A&W Root Beer Twists 142 g
  A&W Root Beer Twists 142 g
  A&W Root Beer Twists 142 g
  A&W Root Beer Twists 142 g

  A&W Root Beer Twists

  1 Anmeldelser
  142 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Lakrids med A&W Rootbeer Soda smag. Prøv vores sliktwists med A&W Rootbeer smag. Hver lakridsstang er fem tommer lang, og der er 21 twists i hver pose.

  Ingredienser
  majssirup, sukker, beriget mel, HVEDEmel, Niacin (B3-vitamin), jern, riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), højfruktose majssirup, modificeret majsstivelse, vand, kunstige aromastoffer, fugtighedsbevarende middel (glycerol), palmeolie, salt, karamel [E150a], naturlige aromaer, ætanol (ethanol) [E1510], propylenglycol [E1520], natriumbenzoat [E211], citronsyre [E330], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], kaliumsorbat [E202]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Tema
  Fars dag
  Smag
  Root Beer
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1464 KJ / 350 Kcal. Protein: 2,5 g. Kulhydrat: 80 g. -heraf sukkerarter: 40 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,73 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Tommel op!
  Jeg ved ikke hvad jeg havde regnet med af smag. Men de smager specielt, men ret er gode! De har en god konsistens, de er bløde i det.
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken