Apple Head 23 g
Apple Head 23 g
Apple Head 23 g
Apple Head 23 g
Apple Head 23 g
Apple Head 23 g

Apple Head

23 g
4,95 kr.

(215,22 kr. kg)

Inkl. moms

Ferrara Pan Appleheads er en klassisk favorit. Slikkugler med æblesmag og en skarp skal med æblesmag er hvad, der gør dem knasende men ikke fuldstændig skrøbelige. Disse skarpe æble-bolsjer er perfekte for enhver, der ikke bare elsker æbleslik, men også syrligt slik.

Ingredienser
sukker, majssirup, citronsyre [E330], kunstige aromastoffer, arabisk gummi [E414], konditorier glasur, æblesaftkoncentrat, carnaubavoks [E903], tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], hvid mineralolie
Allergener (kan indeholde)
Mælk, Nødder, ​Jordnødder, Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Canada
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Farve
Grøn
Smag
Æble
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1637 KJ / 391 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 95,7 g. -heraf sukkerarter: 78,3 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

17-08-2020

Batchkode :

8H20VR1253

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.