Slik

Vores udvalg af Amerikansk, Engelsk og Japansk slik er så godt som uovertruffen. Fra surt til sødt, fra tyggevenligt til hårdt. Importeret direkte fra USA,UK og Japan og fragtet til dig fra vores danske varehus, byder vi på alle top navne, herunder Warheads, Airheads, Jolly Rancher, Red Vines, Twizzlers, Skittles, Wonka, Sour Patch og mange, mange flere. 

Airheads Bites Paradise Blend 57 g Airheads Bites Paradise Blend 57 g 2
 • Ny
Tilgængelig
Slik

Airheads Bites Paradise Blend

Airheads
57 g
19,95 kr.
Den søde smag af Airheads Bites Paradise blandingen er så dejligt intens. Nyd denne nyskabelse fra Airheads! Disse sukkerovertrukne stykker slik findes i flere varianter af smage, der får mundvandet til at løbe; Kirsebær og ananas spark (rød), hindbærlimonade (lyserød), et jag af citrus (grøn), samt hawaiiansk blå (blå), og når der findes så mange...
Cow Tales Caramel Brownie 28 g
 • Ny
Tilgængelig
Slik

Cow Tales Caramel Brownie

Cow Tales
28 g
5,95 kr.
Hvis du elsker brownies – hvem gør ikke det? - og cremet karamel, så vil du med garanti elske disse chokoladebrownies Cow Tales, som kun er i handlen i en begrænset periode!  Hver eneste bid er en overdådig kombination af den seje chokoladebrownie, som helt sikkert bringer minderne om mors køkken frem, og den lækre midte fyldt med chokoladekaramel. Nej,...
Airheads Gum Paradise Blends Raspberry Lemonade 57 g
 • Ny
Tilgængelig
14,95 kr.
Airheads Gum-Paradise-blandingen med hindbærlimonade er fuld af pikant frugtsmag og er blød og gumlelig og fuldstændig spækket med den ekstreme smag, du kender, fra Airheads! Hemmeligheden bag dette ekseptionelle tyggegummi skal findes i de bittesmå stykker af mikro-slik, som er i hvert eneste skønne stykke. Nu kan du rigtigt nyde den fantastiske...
Peeps Strawberry Creme Marshmallow Hearts 9 Pack - 85 g
 • Ny
Tilgængelig
29,95 kr.
Dit hjerte smelter, når du smager disse lækre skumfidushjerter med smag af jordbærcreme fra Peeps! Appetitlig rød farve og smag af jordbærcreme i en skumfidus formet som et hjerte. Hver pakke indeholder ni hjerter.
Peeps Pink Marshmallow Hearts 6 Pack - 95 g Peeps Pink Marshmallow Hearts 6 Pack - 95 g 2
 • Ny
Tilgængelig
Slik

Peeps Pink Marshmallow Hearts

Peeps
6 Pack - 95 g
29,95 kr.
Disse sjove skumfidushjerter er buttede og bløde, præcis ligesom rigtige, forelskede hjerter, og er perfekte at bruge til valentinsdags begivenheden. Nu kan du også nyde Peeps til valentinsdag med disse lyserøde skumfidushjerter fra Peeps! Så del bare nogle Peeps med alle dine yndlingsmennesker.
Peeps Valentine Pink Marshmallow Hearts 2 Pack - 31 g Peeps Valentine Pink Marshmallow Hearts 2 Pack - 31 g 2
 • Ny
Tilgængelig
Slik

Peeps Valentine Pink Marshmallow Hearts

Peeps
2 Pack - 31 g
15,95 kr.
Disse sjove skumfidushjerter er buttede og bløde, præcis ligesom rigtige, forelskede hjerter, og er perfekte at bruge til valentinsdags begivenheden. Nu kan du også nyde Peeps til valentinsdag med disse lyserøde skumfidushjerter fra Peeps! Så del bare nogle Peeps med alle dine yndlingsmennesker.
SweeTarts Conversation Hearts 42.5 g SweeTarts Conversation Hearts 42.5 g 2
 • Ny
Tilgængelig
Slik

SweeTarts Conversation Hearts

Willy Wonka
42.5 g
14,95 kr.
Disse Sweet Tarts hjerter er charmerende til en hvilken som helst anledning. Hvert eneste stykke er præget med romantiske ord og sætninger... "Kram mig", "Jeg er din", "Elsker dig", etc. Desuden har de små gaveæsker plads til at skrive søde kærlighedsbeskeder til din elskede.
Warheads Chewy Cubes Heart Box 56 g Warheads Chewy Cubes Heart Box 56 g 2
 • Ny
Tilgængelig
Slik

Warheads Chewy Cubes Heart Box

Warheads
56 g
24,95 kr.
Vil du undgå en krigserklæring denne valentinsdag? Så giv din sure kæreste en perfekt slikgave, som indeholder to modsætninger. Det eneste de skal, er at komme igennem det sure for at få det søde. Warheads syrlige tyggekuber pakket i en hjerteformet æske. – Det kan ingen da modstå!
Maynards Swedish Berries 64 g
 • Ny
Tilgængelig
19,95 kr.
Det er næsten umuligt at modstå smagen af MAYNARDS svenske bær. Disse røde vingummier formet som bær er en skøn og tilfredsstillende snack når som helst på dagen. Fyld det ene glas efter det andet med slik fra denne praktiske pakke, der er genlukkelig, eller nyd disse vingummier direkte fra posen. De er perfekte til køreturen, filmaftenen, som snacks på...
Maynards Fuzzy Peach 64 g
 • Ny
Tilgængelig
19,95 kr.
Fordi du selv er en rigtig fersken, fortjener du at smage dette yndige, canadiske slik! Maynards Fuzzy Peaches giver dig den mest perfekte ferskenblanding af det søde og det syrlige. Dette brusende ferskenslik beviser bare, at man virkelig kan få det hele! En klassisk, canadisk type slik, som ikke bare er blød, tyggevenlig og lækker, men som også vil få...
Boston America Nintendo Super Mario Mushroom Sours 25.5 g Boston America Nintendo Super Mario Mushroom Sours 25.5 g 2
 • Ny
Tilgængelig
29,95 kr.
Disse dåser formet som champignon er inspireret af Super Mario Bros., og er fyldt med 25g syrligt slik, også formet som champignon, og i to smagsvarianter: Kirsebær og æble. Indeholder masser af slik, så du kan dele med andre og få nye venner.
Boston America Pac-Man Arcade 17 g Boston America Pac-Man Arcade 17 g 2
 • Ny
Tilgængelig
Slik

Boston America Pac-Man Arcade

Boston America
17 g
29,95 kr.
Vi har designet dåsen påny, så den fremstår med den ægte arkadegrafik fra 80erne! Hver dåse er formet som kabinettet på en gammeldags spillemaskine og indeholder 17g slik, formet som Pac-Man og med smag af jordbær. Du ved, det er sejt!
Boston America Simon Fruit Candy Sours 42.5 g Boston America Simon Fruit Candy Sours 42.5 g 2
 • Ny
Tilgængelig
Slik

Boston America Simon Fruit Candy Sours

Boston America
42.5 g
29,95 kr.
SIMON er et afhængighedsskabende elektronisk spil med lys og lyd, og er blevet et symbol på popkulturen i 1970erne og 1980erne. Denne efterligning er en slikbeholder, der åbnes med et twist, og er fyldt med 42g farverigt slik.
Maynard Sour Patch Kids Sour Cherry Blasters 64 g
 • Ny
Tilgængelig
19,95 kr.
Sød vingummi med kirsebærsmag og en syrlig yderside. Denne canadiske blanding af Maynards og Sour Patch Kids leverer den ægte frugtsmag samt lækre syrlige sukkerkrystaller i en vingummi, som du får svært ved at finde andre steder!
Maynards Juicy Squirts Berry 55 g
 • Ny
Tilgængelig
19,95 kr.
MAYNARDS Juicy Squirts med bær er dejlig frugtvingummi fyldt med væske. Hver eneste pakke indeholder et udvalg af smagsvarianter: Vilde kirsebær, fersken-hindbær, jordbær-kiwi samt drue. Disse små stykker guf fulde af smag skaber en eksplosion af sødme i din mund!
Razzles Hearts 56 g Razzles Hearts 56 g 2
 • Ny
Tilgængelig
Slik

Razzles Hearts

56 g
14,95 kr.
Æsken med hjerterne fra Razzles indeholder retroslikket, vi kender og elsker men bare formet som hjerter. Hjerteformerne gør dette valentinsdags guf ekstra festligt, og smagsvarianterne er: Hindbær, blåbær og jordbær. Giv dine børn dem med sammen med børnenes valentinskort, læg dem i gaveposen, og de har tilmed en fantastisk størrelse til at være et...
Wonka Nerds Rope Dark Side Cherry Star Wars 26 g
 • Ny
Tilgængelig
14,95 kr.
Kirsebær Nerds slik rundt om en blød og tyggevenlig midte ville få enhver til at vende sig mod den mørke side. Star Wars fans og Nerds fans vil øjeblikkeligt blive forelsket i disse tyggevenlige, knasende Nerds Ropes, som ligner et lyssværd fra den mørke side. Hvert reb er individuelt indpakket, så det ligner Star Wars brandet, som helt sikkert vil...
Wonka Nerds Rope Light Side Raspberry Star Wars 26 g
 • Ny
Tilgængelig
14,95 kr.
Hvis du er fan af Nerds Ropes, foreslår vi, at du vælger den lyse side...Altså den lyse hindbærside. Nerds Ropes med Star Wars tema og hindbærsmag er en lang stang af vingummislik dækket med blå og hvide, knasende stykker af Nerdsslik. Sving den rundt som et lyssværd, og senere kan du bide et stykke af det pikante, tyggevenlige hindbærslik og vælge den...
Red Vines Original Red Valentine's Twists 99 g Red Vines Original Red Valentine's Twists 99 g 2
 • Ny
Tilgængelig
24,95 kr.
Denne valentinsdag kan du give de snoede Red Vines til en, du kan lide! Denne pakke med 99g indeholder de originale snoede, røde stænger er en sød ting at give, og vil din udkårne et smil på læben.
Allen's Chicos 190 g Allen's Chicos 190 g 2
Tilgængelig
Slik

Allen's Chicos

190 g
44,95 kr.
ALLENS CHICOS er skønne, tyggevenlige jellybabyer med chokoladesmag. De frække Allens Chicos er superlækre. Mas dem, stræk dem eller bid deres hoved af før, de får lavet ulykker. Indeholder ingen kunstige farvestoffer.
Slush Puppie Squeeze 62 mL Slush Puppie Squeeze 62 mL 2
Tilgængelig
19,95 kr.
Tilfredsstil din søde tand med denne slikpresser, der giver dig en fantastisk lækker kombination af smagen af kirsebær eller blå hindbær. Bare pres til!