Sikker betaling

Når du bestiller her på ikiosk.dk, og gerne vil betale med enten Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, MobilePay eller Viabill, så vil din betaling blive håndteret via vores betalingspartner QUICKPAY.

På betalingssteppet i bestillingsprocessen, vil du blive viderestillet til Quickpay betalingsside. Al kommunikation mellem dig og Quickpay server er krypteret, og benytter SSL (Secure Socket Layer) til håndtering af dataoverførsel. Krypteringen sikrer, at der ikke forekomme aflytning af de information du har tastet ind. Dette sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring din betaling.

I Danmark stilles der meget høje krav til de virksomheder, der er godkendt til at beskæftige sig med nethandel. Og det er godt, for det sikrer, at du som kunde kan være tryg, når du handler i din webshop. Quickpay er selvfølgelig certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at ikke mindre end 200 sikkerhedspunkter skal opfyldes.

Quickpay garanterer løbende videreudvikling af deres betalingsløsninger, og de benytter naturligvis de nyeste webteknologier. Alle systemer bliver overvåget døgnet rundt, og de har et eksternt backupsystem, der sikrer, at de ikke mister vigtige informationer. Al kommunikation, der handler om penge og kortdata, er krypteret.

Vi vil aldrig bede dig om din underskrift eller indtastning af din pinkode.

Hvis du oplever misbrug af dit kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode, så kontakt med det samme din bank, som kan hjælpe dig med, at få dine penge tilbage, samt lukke for yderligere misbrug af kortet.

Har du spørgsmål omkring betaling på ikiosk.dk, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.


Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere