Om os

iKiosk er Danmarks største og førende importør af amerikanske, japanske og britiske produkter. Her på siden finder du et bredt udvalg af de kendte produkter, lige fra hverdagens basisvarer til de helt særlige delikatesser. Vores unikke sortiment gør os til det fortrukken sted for dig og tusinder af andre danskere der elsker amerikanske og britiske dagligvarer produkter. Vi har en stor kærlighed for amerikanske og britiske produkter og ønsker at disse bliver tilgængelige for hele den danske befolkning.

Som kunde skal det være nemt at handle hos iKiosk og vores webshop gør det sikkert at handle dine ynglings produkter. Det er vores erklærede mission at køb af amerikanske og britiske varer på nettet bliver lige så nemt og tilgængeligt som at købe dagligvarer i de fysiske butikker. Vores motto er derfor “Amerikanske og britiske varer når det passer dig”.

Vores mål er at kunne tilbyde disse unikke produkter og løbende udvide sortimentet med nye spændende varer. Om det er Hershey chokolade, Reeses Peanut Butter, Jolly Rancher slik eller mindre kendte mærker, vil vi stræbe efter at importere mange forskellige produkter og tilbyde noget for enhver smag

 

Mission og vision

Vores værdier, mission og vision danner grundlaget for vores virksomhed. De definerer, hvem vi er, hvad vi gør, og hvad vi ønsker at opnå. Stærke værdier skaber et fælles fundament og sikrer gode resultater både for kunder og medarbejdere.

For at byde dig den bedste service og oplevelse hver gang du handler, arbejder vi omkring få med stærke kerneværdier. Vi tager føringen og brænde for det vi laver. Med ærlighed kommer man længst og hos iKiosk lever vi af at sælge ærlige kvalitetsprodukter til attraktive priser. Vi anser nærvær og tillid som fundamentalt for en god handle og vores ambition er at tilbyde et koncept fyldt med attraktive produkter og den bedst mulige service.

Mission

At importere og sælge Amerikansk og Engelsk slik, chokolade og drikkevarer af høj kvalitet, der giver smagsoplevelser for vores kunder.

Vision

Vi vil være en førende drikke, slik- og chokolade virksomhed, hvor engagerede og dygtige medarbejdere importerer og sælger produkter af høj kvalitet.

Værdier

  • Føringen
  • Ærlighed
  • Nærvær
  • Tillid