Rørchips

4 varer
Viser 1 - 4 af 4 produkter

Sorter efter:

Producenter
Oprindelsesland
 • Pringles Honey Mustard 158 g Pringles Honey Mustard 158 g
  Available
  Pringles Honey Mustard
  158 g

  Sød og saltet er, hvad mennesker ønsker, så vi giver det til dem med chips, der ikke vælger side. Du vil have det hele? Pringles har styr på det - med både honning og sennep i en bøtte. Livet er godt!

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Pringles Ranch 158 g Pringles Ranch 158 g
  Available
  Pringles Ranch
  158 g

  Smagen af Ranch - det begyndte som en dressing, blev populært som dip, og overtog så snackverdenen i Pringles chips. Det er nok den højeste bedrift en smag kan opnå. Tillykke, Ranch. Du er nu en klassiker!

  29,95 DKK
 • Pringles Xtra Screamin Dill Pickle 158 g Pringles Xtra Screamin Dill Pickle 158 g
  Available
  Pringles Xtra Screamin Dill Pickle
  158 g

  Vi siger ikke skrigende, fordi vi tror, det er, hvad du vil gøre, når du smager disse chips. Vi siger skrigende fordi, dildsmagen, du får, er så stor og modig og freaking X-tra, at det bare skriger PICKLE". Og ærlig talt, du bliver alligevel så rynket, at du vil have svært ved at sige en lyd.

  29,95 DKK
 • Pringles Salt & Vinegar Small 70 g
  Available
  Pringles Salt & Vinegar Small
  70 g

  Pringles Salt and Vinegar er en sand Britisk smagsoplevelse. Denne lækre smagskombination - en favorit hos briterne i flere generationer - leverer et brag, og får dig til at komme tilbage efter mere. Disse lækkerbidder i stakke har det klassiske Pringles knas, og er ideel at dele ud til fester eller på lange bilture.

  15,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere