Pulver & Dyp slik

Prøv vores fantastiske udvalg af pulver- og støv-agtige slik, og opdag selv hvorfor, vi er fuldstændig vilde med dette sukkerstøv. Lige fra Fun Dip, til Pop Rocks, til Giant Pixy Stix, Bottle Pops og mange andre af vores mærker, kan du proppe disse lækre snacks direkte i munden og lade mikropartiklerne smelte væk på tungen, og efterlade et smil på dine læber.

Fizz Wiz Strawberry 5 g Fizz Wiz Strawberry 5 g 2
Tilgængelig
3,95 kr.
Kan du huske Space Dust? Fizz Wiz med jordbærsmag er det samme poppende slik. Kom det i munden og oplev kraften af eksploderende slik.
Warheads Sour Dippin Pucker Packs Warheads Sour Dippin Pucker Packs 2
Tilgængelig
Slik

Warheads Sour Dippin Pucker Packs

Warheads
10 Pack - 84 g
24,95 kr.
Vi tog vores populære Sour Dippers og gjorde dem lommevenlige! Det er den eneste “lick & dip” slik med BÅDE en sur stang og sur pulver. Tilgængelig hver dag i to smagskombinationer. 
Fizz Wiz Cherry 5 g Fizz Wiz Cherry 5 g 2
Tilgængelig
Slik

Fizz Wiz Cherry

5 g
3,95 kr.
Kan du huske Space Dust? Fizz Wizz Cherry ( Kirsebær ) er det samme poppende slik. Kom dem i din mund og oplev kraften af et eksploderende slik
Wonka Fun Dip Dulceria Lik-M-Aid Tropical 85.3 g Wonka Fun Dip Dulceria Lik-M-Aid Tropical 85.3 g 2
Tilgængelig
21,95 kr.
Mango-lime med en tamarind smagsstang og agurk-vandmelon med en limestang. Fun Dips tropiske blanding leverer et autentisk twist til hvert dyp. Vores lime- og tamarind-smagsstænger skaber den perfekte kombination af sød og sur, når de dyppes i mango-lime eller agurk-vandmelon lækkerhed.
Warheads Dippin Ring 25 g Warheads Dippin Ring 25 g 2
Tilgængelig
Slik

Warheads Dippin Ring

Warheads
25 g
24,95 kr.
Nu kan du opleve sød-og-sur spas med Warheads Sour Dippers. Dette sjove lækkeri leveres med en sød og kølig slikkepind med bærsmag, lavet til at dyppe i bøtten med supersurt slikpulver!
Crazy Candy Factory Big Dipper 47 g Crazy Candy Factory Big Dipper 47 g 2
Tilgængelig
15,95 kr.
Crazy Candy Factory Big Dipper er en skøn, overdådig type børneslik. En stor, formet slikkepind med en sherbet-dip. Crazy Candy Factory fører et stort udvalg af overdådigt slik, som børn elsker.
Dippin' Dots Popping Candy 15 g Dippin' Dots Popping Candy 15 g 2
Tilgængelig
11,95 kr.
Dippin’ Dots har længe været en favoritsnack ved karnevaller og i forlystelsesparker på grund af dens evne til at indkapsle smagen af is i små, frosne kugler på perfekt vis. Dippin’ Dots Popping Candy flytter dermed al den lækre smag væk fra fryseren og ind i en sukkerskal, som bruser, når den rammer tungen.

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.