Pulver & Dyp slik

8 varer

Prøv vores fantastiske udvalg af pulver- og støv-agtige slik, og opdag selv hvorfor, vi er fuldstændig vilde med dette sukkerstøv. Lige fra Fun Dip, til Pop Rocks, til Giant Pixy Stix, Bottle Pops og mange andre af vores mærker, kan du proppe disse lækre snacks direkte i munden og lade mikropartiklerne smelte væk på tungen, og efterlade et smil ...

Prøv vores fantastiske udvalg af pulver- og støv-agtige slik, og opdag selv hvorfor, vi er fuldstændig vilde med dette sukkerstøv. Lige fra Fun Dip, til Pop Rocks, til Giant Pixy Stix, Bottle Pops og mange andre af vores mærker, kan du proppe disse lækre snacks direkte i munden og lade mikropartiklerne smelte væk på tungen, og efterlade et smil på dine læber.

Mindre
Mere
Viser 1 - 8 af 8 produkter
 • Fizz Wiz Cola 5 g Fizz Wiz Cola 5 g
  Available
  Fizz Wiz Cola
  5 g

  Kan du huske Space Dust? Fizz Wizz Cola er det samme poppende slik. Kom dem i din mund og oplev kraften af et eksploderende slik.

  3,95 DKK
 • Fizz Wiz Strawberry 5 g Fizz Wiz Strawberry 5 g
  Available
  Fizz Wiz Strawberry
  5 g

  Kan du huske Space Dust? Fizz Wiz med jordbærsmag er det samme poppende slik. Kom det i munden og oplev kraften af eksploderende slik.

  3,95 DKK
 • Warheads Sour Dippin Pucker Packs 10pack 10 Pack - 84 g Warheads Sour Dippin Pucker Packs 10pack 10 Pack - 84 g
  Available
  Warheads Sour Dippin Pucker Packs 10pack
  10 Pack - 84 g

  Vi tog vores populære Sour Dippers og gjorde dem lommevenlige! Det er den eneste “lick & dip” slik med BÅDE en sur stang og sur pulver. Tilgængelig hver dag i to smagskombinationer. 

  24,95 DKK
 • Fizz Wiz Cherry 5 g Fizz Wiz Cherry 5 g
  Available
  Fizz Wiz Cherry
  5 g

  Kan du huske Space Dust? Fizz Wizz Cherry ( Kirsebær ) er det samme poppende slik. Kom dem i din mund og oplev kraften af et eksploderende slik

  3,95 DKK
 • Wonka Fun Dip Dulceria Lik-M-Aid Tropical 85.3 g Wonka Fun Dip Dulceria Lik-M-Aid Tropical 85.3 g
  Available
  Wonka Fun Dip Dulceria Lik-M-Aid Tropical
  85.3 g

  Mango-lime med en tamarind smagsstang og agurk-vandmelon med en limestang. Fun Dips tropiske blanding leverer et autentisk twist til hvert dyp. Vores lime- og tamarind-smagsstænger skaber den perfekte kombination af sød og sur, når de dyppes i mango-lime eller agurk-vandmelon lækkerhed.

  21,95 DKK
 • Warheads Dippin Ring 25 g Warheads Dippin Ring 25 g
  Available
  Warheads Dippin Ring
  25 g

  Nu kan du opleve sød-og-sur spas med Warheads Sour Dippers. Dette sjove lækkeri leveres med en sød og kølig slikkepind med bærsmag, lavet til at dyppe i bøtten med supersurt slikpulver!

  24,95 DKK
 • Crazy Candy Factory Big Dipper 47 g Crazy Candy Factory Big Dipper 47 g
  Available
  Crazy Candy Factory Big Dipper
  47 g

  Crazy Candy Factory Big Dipper er en skøn, overdådig type børneslik. En stor, formet slikkepind med en sherbet-dip. Crazy Candy Factory fører et stort udvalg af overdådigt slik, som børn elsker.

  15,95 DKK
 • Dippin' Dots Popping Candy 15 g Dippin' Dots Popping Candy 15 g
  Available
  Dippin' Dots Popping Candy
  15 g

  Dippin’ Dots har længe været en favoritsnack ved karnevaller og i forlystelsesparker på grund af dens evne til at indkapsle smagen af is i små, frosne kugler på perfekt vis. Dippin’ Dots Popping Candy flytter dermed al den lækre smag væk fra fryseren og ind i en sukkerskal, som bruser, når den rammer tungen.

  11,95 DKK