Varer fra Willy Wonka

Amerikansk Wonka slik – der omfatter Wonka Nerds, Laffy Taffy, Wonka Runts, Wonka Everlasting Gobstoppers og mange flere – er blevet superpopulære på den anden side af dammen, og her hos iKiosk har vi fornøjelsen af at levere det største udvalg af Wonka slik, du vil kunne finde. Wonka opdaterer konstant deres udvalg, så hvis det er nyt, og vi kan få fat i det, gør vi, og du vil så kunne få det. Værsgo!

Viser 1 - 25 af 29 produkter
 • SweeTarts & Nerds Valen-tin 11 g SweeTarts & Nerds Valen-tin 11 g
  Available
  SweeTarts & Nerds Valen-tin
  11 g

  Yndige Valentine dåser formet som ugler, Amor og frække sataner! Hver dåse er fyldt med lækre Sweetarts eller Nerds Wonka slik. Del disse med din eneste ene! De er også fantastiske til at dele med dine klassekammerater! Disse sjove dåser kan genbruges og vil få smilet frem længe efter, de er blevet tømt. 

  19,95 DKK
 • Willy Wonka Pakke Willy Wonka Pakke
  -10%
  Available
  Willy Wonka Pakke

  293,36 DKK 325,95 DKK -10%
 • Wonka Bottle Caps 141 g Wonka Bottle Caps 141 g
  Available
  Wonka Bottle Caps
  141 g

  Bottle caps er tærte-slik formet så de ligner metal-sodavandskapsler. Hver pakke indeholder en blanding af forskellige sodavandssmag, herunder appelsin, cola, kirsebær, vindrue og root beer.

  24,95 DKK
 • Wonka Easter Nerds Rope 26 g Wonka Easter Nerds Rope 26 g
  Available
  Wonka Easter Nerds Rope
  26 g

  Påske Nerds Rope er en strækbar slikreb omgivet af bittesmå, sure, sæsonlig farvede Nerds slik. Bløde vingummireb omgivet af bittesmå, sure, knasende Nerds slik i skinnede forårsfarver! En fantastisk tilføjelse til din påskekurv. 

  11,95 DKK
 • Wonka Everlasting Gobstopper 141 g Wonka Everlasting Gobstopper 141 g
  Available
  Wonka Everlasting Gobstopper
  141 g

  Wonka Gobstoppers er bolsjekugler, der ændrer farve og smag, mens du slikker dem (tygge dem vil muligvis ødelægge dine tænder). Ja, det er et ret eventyrligt stykke slik. Også godt for børn, yngre søskende og andre banditter: Det vil lukke munden på dem i nogle dage.

  21,95 DKK
  2 Anmeldelse(r)
 • Wonka Everlasting Gobstopper Snowballs 141 g Wonka Everlasting Gobstopper Snowballs 141 g
  Available
  Wonka Everlasting Gobstopper Snowballs
  141 g

  Hilsner fra selveste Willy Wonka. Storartede produkter er nu på lager for din skyld. Mange velsmagende lækkerier venter dig. Indeni denne fantastiske WONKA Everlasting Gobstopper Snowballs Theater Candy pakke vil du finde mystiske og suveræne overraskelser, der vil fortrylle, fascinere og henrykke dig uden lige. Så stå ikke bare der med åben mund. Værsgo!...

  21,95 DKK
 • Wonka Frosty Nerds 141 g Wonka Frosty Nerds 141 g
  Available
  Wonka Frosty Nerds
  141 g

  Wonka Frosty Nerds er en lækker, farverig, knasende juleudgave af den klassiske slik fra Willy Wonkas fantastiske verden. Disse mundfulde smager af kirsebær, vandmelon og punch og er fantastiske til at komme i julesokken denne jul.

  21,95 DKK
 • Wonka Fun Dip 14 g Wonka Fun Dip 14 g
  Available
  Wonka Fun Dip
  14 g

  Disse slikpakker kommer i et sortiment af to forskellige Fun Dip smag. Der er den røde Cherry-Yum-Diddly og den mystiske Razzapple-Magic, der starter ud som blå og bliver grøn, så snart den mærker et pre-slikket stykke! Og husk nu, uanset om du vælger at nyde din Fun Dip langsomt eller gør den færdig inden for minutter, der er ingen rigtig måde at nyde...

  3,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Wonka Fun Dip Dulceria Lik-M-Aid Tropical 85.3 g Wonka Fun Dip Dulceria Lik-M-Aid Tropical 85.3 g
  Available
  Wonka Fun Dip Dulceria Lik-M-Aid Tropical
  85.3 g

  Mango Lime med en Tamarind smagsstang og Agurk Vandmelon med en Limestang. Fun Dip’s tropiske blanding leverer en autentisk twist på hvert dyp. Vores Lime og Tamarind smagsstænger skaber den perfekte kombination af sød og sur, når de dyppes i Mango Lime eller Agurk Vandmelon lækkerhed. 

  24,95 DKK
 • Wonka Holiday Nerds Rope 26 g Wonka Holiday Nerds Rope 26 g
  Available
  Wonka Holiday Nerds Rope
  26 g

  Willy Wonka Nerds Ropes. Tag et bid, sno den, træk i den! Bind din tunge med dette bløde vingummireb prikket med knasende Wonka Nerds – Hvert reb er omgivet af røde, grønne og hvide Nerds.

  14,95 DKK
 • Wonka Laffy Taffy Guava Pineapple 99 g Wonka Laffy Taffy Guava Pineapple 99 g
  Available
  Wonka Laffy Taffy Guava Pineapple
  99 g

  Den tygbare, smagfulde lækkeri, du er vant til, har nu en ny og lækker smag. Denne Laffy Taffy vingummislik kommer nu med guava og ananas for en ny blanding af smag. Dine yndlingsslik er nu mere eksotiske end før. 

  21,95 DKK
 • Wonka Nerds Grape & Strawberry 46.7 g Wonka Nerds Grape & Strawberry 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Grape & Strawberry
  46.7 g

  Små, skarpe, sprøde stykker slik. Kunstig smag. 2-sidet. Den ene side er vindrue. Den anden side er jordbær. Hilsner fra selveste Willy Wonka! Så stå ikke bare dér med åben mund. Værsgo! Styrk din fantasi.

  11,95 DKK
 • Wonka Nerds Guava & Mango Chili 46.7 g Wonka Nerds Guava & Mango Chili 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Guava & Mango Chili
  46.7 g

  Opdelingen af sur og sød harmoniserer på perfekt vis, idet disse guava og mango Nerd slik aktiverer dine smagsløg! Med et mexikansk flair tilfører denne smagskombination en seriøs twist på den klassiske Nerds, som du kender og elsker. 

  14,95 DKK
 • Wonka Nerds Lemonade Wild Cherry Apple Watermelon Double Dipped 46.7 g Wonka Nerds Lemonade Wild Cherry Apple Watermelon Double Dipped 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Lemonade Wild Cherry Apple Watermelon Double...
  46.7 g

  En dobbeltdyppet, dobbeltsidet pakke med din yndlings, små, skarpe, sprøde slik. En side består af vilde bær dyppet i limonade, og den anden af æble dyppet i vandmelon, eller er det den anden vej rundt? Uanset hvad, er det en rutsjebane af mystisk, vidunderlig overraskelse, der vil styrke din fantasi. Bring on the Nerds!

  11,95 DKK
 • Wonka Nerds Lime & Pineapple 46.7 g Wonka Nerds Lime & Pineapple 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Lime & Pineapple
  46.7 g

  Opdelingen af sur og sød harmoniserer på perfekt vis, idet disse ananas og lime Nerd slik aktiverer dine smagsløg! Med et mexikansk flair tilfører denne smagskombination en seriøs twist på den klassiske Nerds, som du kender og elsker. 

  14,95 DKK
 • Wonka Nerds Nerds Tropical Punch & Raspberry 46.7 g Wonka Nerds Nerds Tropical Punch & Raspberry 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Nerds Tropical Punch & Raspberry
  46.7 g

  Små stykker slik med smag af tropiske himmelstrøg og hindbær. En tosset kombination af smag, der får dig til at ville have mere og mere. Det er dobbelt så lækkert og dobbelt så sjovt med de fede smagsvarianter, Totally Tropical Punch og Road Rash Raspberry. Du vil være den sejeste nerd i byen med denne æske lækkerier! De er specielt fremstillet til...

  11,95 DKK
 • Wonka Nerds Watermelon & Wild Cherry 46.7 g Wonka Nerds Watermelon & Wild Cherry 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Watermelon & Wild Cherry
  46.7 g

  Willy Wonka Nerds Watermelon & amp. Kirsebær er små. De er dog fulde af et kæmpe brag af smag. Med to smagsvarianter er disse slik både søde og skarpe. Nyd en håndfuld Wild Cherry eller saftig Watermelon og bland dem for at give en lækker blend af Nerds! Disse små slik er ret unikke og vil med sikkerhed tilfredsstille din søde tand.

  11,95 DKK
  2 Anmeldelse(r)
 • Wonka Nerds Wildberry & Peach 46.7 g Wonka Nerds Wildberry & Peach 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Wildberry & Peach
  46.7 g

  En dobbeltsidet pakke med dine små, skarpe, sprøde yndlingsslik. Vilde bær & ferskensmag. Det er en rutsjebane af mystisk, vidunderlig overraskelse, der vil styrke din fantasi. Bring on the Nerds!

  11,95 DKK
 • Wonka Original Spree 141.7 g Wonka Original Spree 141.7 g
  Available
  Wonka Original Spree
  141.7 g

  Mange velsmagende lækkerier venter dig. Indeni denne fantastiske pakke med WONKA Chewy Spree slik vil du finde en vidunderlig afmystificerende overraskelse, der vil fortrylle, fascinere og henrykke dig, mere end du kan forestille dig. Så stå ikke bare der med åben mund. Kom i gang. Nær din fantasi!

  19,95 DKK
 • Wonka Pixy Stix Cucumber Watermelon Mango Lime Pineapple 113 g
  Available
  Wonka Pixy Stix Cucumber Watermelon Mango Lime Pineapple
  113 g

  Ny forfriskende frugtsmag vil give din dag smagen af muy rico! Den søde og skarpe tropiske brag vil skabe en frugtig sensation og give dine smagsløg en oplevelse, der vil få dine tænder til at løbe i vand. 

  24,95 DKK
 • Wonka Rainbow Nerds 141.7 g Wonka Rainbow Nerds 141.7 g
  Available
  Wonka Rainbow Nerds
  141.7 g

  Den legendariske amerikanske sliktype, Wonka Nerds, består af småbitte klumper, der på en gang er syrligt-sure og knasende! Nyd hele sortimentet af farver og smagsvarianter med Rainbow Nerds, en populær type slik blandt amerikanske børn. Wonka Nerds vil garanteret blive din yndlingsslik fra Amerika.

  19,95 DKK
  3 Anmeldelse(r)
 • Wonka Rainbow Nerds Rope 26 g Wonka Rainbow Nerds Rope 26 g
  Available
  Wonka Rainbow Nerds Rope
  26 g

  Mr. Wonka har gjort det igen! Disse chewy tyggegummireb omgivet af fruity Nerds vil slå dig ud. Nerds Rainbow sortimentet indeholder fem vidunderlige smage: Vindruer, appelsin, citron, vandmelon og jordbær.

  11,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Wonka Redskins 12.5 g
  Available
  Wonka Redskins
  12.5 g

  Denne australske favorit er en lækker og tygbar hindbærkonfektion. Wonka Redskins er markedsført som en elastisk, langtigsholdbar slik! Hver især er individuelt indpakket. Redskins er lækker, tygbar slik med hindbærsmag produceret i Australia af Nestlé. 

  4,95 DKK
 • Wonka Runts 141 g Wonka Runts 141 g
  Available
  Wonka Runts
  141 g

  Fantastiske frugtagtige Runts i kæmpestore biografpakke! Hård, frugtfyldt sød tærteslik præsenterer fem forskellige former og smagsvarianter: Jordbær, grape, appelsin, banan, grønt æble.

  23,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Wonka Spooky Nerds Rope 26 g Wonka Spooky Nerds Rope 26 g
  Available
  Wonka Spooky Nerds Rope
  26 g

  Spooky Nerds Robe er en stretchy slikreb omgivet af små, sure, sæsonfarvede Nerds slik. 

  11,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere