Vi holder sommerlukket fra Mandag d. 9. juli til og med tirsdag d. 24. juli 2018. Alle ordre i denne periode ekspederes fra Onsdag d. 25. Juli 2018. We will be closed from 09-07-2018 to 24-07-2018.

Varer fra Willy Wonka

Amerikansk Wonka slik – der omfatter Wonka Nerds, Laffy Taffy, Wonka Runts, Wonka Everlasting Gobstoppers og mange flere – er blevet superpopulære på den anden side af dammen, og her hos iKiosk har vi fornøjelsen af at levere det største udvalg af Wonka slik, du vil kunne finde. Wonka opdaterer konstant deres udvalg, så hvis det er nyt, og vi kan få fat i det, gør vi, og du vil så kunne få det. Værsgo!

Viser 1 - 24 af 33 produkter
 • Fun Dip Strawberry & Watermelon 14.1 g Fun Dip Strawberry & Watermelon 14.1 g
  Available
  Fun Dip Strawberry & Watermelon
  14.1 g

  Lik-M-Aid Fun Dip har været heromkring siden 1950’erne og har været nydt af generationer af børn såvel som voksne. Spol frem til det 21. Århundrede og Wonka har opkvikket den originale med nogle fantastiske tunge-prikkende sure frugtsmag! Grib en lik-a-stix og dyp det i jordbær-tastisk brusende dip. 

  3,95 DKK
 • Nerds Big Chewy 170 g Nerds Big Chewy 170 g
  Available
  Nerds Big Chewy
  170 g

  Det kan godt være, de ikke kaldes Wonka længere, men vi ved jo godt alle sammen, at disse NERDS stammer fra slikkongen over dem alle! Nu på markedet i en tyggevenlig variant. Lækre, store, tyggevenlige NERDS, som leveres som en blanding af fire lækre smagsvarianter: Appelsin, citron, jordbær og drue.

  29,95 DKK
 • SweeTarts Ropes Tangy Strawberry Share Size 99.2 g SweeTarts Ropes Tangy Strawberry Share Size 99.2 g
  Available
  SweeTarts Ropes Tangy Strawberry Share Size
  99.2 g

  SweeTARTS Soft and Chewy Ropes bringer den klassiske, søde og bitre smagsblanding et skridt videre med sin sjove bøjelighed, som frugtlakridsen har, samtidig med at det er en SweeTARTS. Blød og tyggevenlig med et syrligt, jordbærfyld. SweeTARTS Ropes eksploderer med sin mundvandsdryppende teksturlabyrint, som får enhver slikelsker til at blive vild i varmen.

  29,95 DKK
 • Willy Wonka Pakke Willy Wonka Pakke
  -10%
  Available
  Willy Wonka Pakke

  314,06 DKK 348,95 DKK -10%
 • Wonka Banana Laffy Taffy Rope 23 g Wonka Banana Laffy Taffy Rope 23 g
  Available
  Wonka Banana Laffy Taffy Rope
  23 g

  Teorien viser, at mennesker og aber har en fælles stamfader. Ophidset, klør dig på hovedet, panisk, hopper rundt og skriger - det er hvad der sker, når du får øje på dette mesterværk af Banana Laffy Taffy Ropes.

  4,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Wonka Blue Raspberry Laffy Taffy Rope 23 g Wonka Blue Raspberry Laffy Taffy Rope 23 g
  Available
  Wonka Blue Raspberry Laffy Taffy Rope
  23 g

  Enhver bjergbestiger ved, at et ekstra reb altid burde medbringes på udflugter i tilfælde af ulykke eller nødsituation. Bjergbestigere ved også, at en ekstra Laffy Taffy Ropes også burde medbringes, i tilfælde af uforudset snack-trang eller i tilfælde af at en ven også vil have en bid. Nyd Wonka's Blue Raspberry Laffy Taffy, uanset hvor du går!

  4,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Wonka Bottle Caps 141 g Wonka Bottle Caps 141 g
  Available
  Wonka Bottle Caps
  141 g

  Bottle caps er tærte-slik formet så de ligner metal-sodavandskapsler. Hver pakke indeholder en blanding af forskellige sodavandssmag, herunder appelsin, cola, kirsebær, vindrue og root beer.

  24,95 DKK
 • Wonka Cherry Laffy Taffy Rope 23 g Wonka Cherry Laffy Taffy Rope 23 g
  Available
  Wonka Cherry Laffy Taffy Rope
  23 g

  Råbåndsknob, slyngestik og flagknob: Siden tidernes morgen har vi slået sving og bundet reb i specielle knuder for at hjælpe med alt fra opbygningen af den store pyramide i Gaza til noget så trivielt som at binde snørebånd. Nu er det rebets tur til at få os ud af form. Den skarpe kirsebærsmag er så god, at den vil sammenvikle og slå en knude på dine...

  4,95 DKK
 • Wonka Everlasting Gobstopper 141 g Wonka Everlasting Gobstopper 141 g
  Available
  Wonka Everlasting Gobstopper
  141 g

  Wonka Gobstoppers er bolsjekugler, der ændrer farve og smag, mens du slikker dem (tygge dem vil muligvis ødelægge dine tænder). Ja, det er et ret eventyrligt stykke slik. Også godt for børn, yngre søskende og andre banditter: Det vil lukke munden på dem i nogle dage.

  21,95 DKK
  2 Anmeldelse(r)
 • Wonka Everlasting Gobstopper Snowballs 141 g Wonka Everlasting Gobstopper Snowballs 141 g
  Available
  Wonka Everlasting Gobstopper Snowballs
  141 g

  Hilsner fra selveste Willy Wonka. Storartede produkter er nu på lager for din skyld. Mange velsmagende lækkerier venter dig. Inde i denne fantastiske WONKA Everlasting Gobstopper Snowballs Theater Candy pakke vil du finde mystiske og suveræne overraskelser, der vil fortrylle, fascinere og henrykke dig uden lige. Så stå ikke bare der med åben mund. Værsgo!...

  21,95 DKK
 • Wonka Frosty Nerds 141 g Wonka Frosty Nerds 141 g
  Available
  Wonka Frosty Nerds
  141 g

  Wonka Frosty Nerds er en lækker, farverig og knasende juleudgave af det klassiske slik fra Willy Wonkas fantastiske verden. Disse mundfulde smager af kirsebær, vandmelon og punch, og er fantastiske at komme i julesokken denne jul

  21,95 DKK
 • Wonka Fun Dip 14 g Wonka Fun Dip 14 g
  Available
  Wonka Fun Dip
  14 g

  Disse slikpakker kommer i et sortiment af to forskellige Fun Dip smag. Der er den røde Cherry-Yum-Diddly og den mystiske Razzapple-Magic, der starter ud som blå og bliver grøn, så snart den mærker et pre-slikket stykke! Og husk nu, uanset om du vælger at nyde din Fun Dip langsomt eller gør den færdig inden for minutter, der er ingen rigtig måde at nyde...

  3,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Wonka Fun Dip Dulceria Lik-M-Aid Tropical 85.3 g Wonka Fun Dip Dulceria Lik-M-Aid Tropical 85.3 g
  Available
  Wonka Fun Dip Dulceria Lik-M-Aid Tropical
  85.3 g

  Mango-lime med en tamarind smagsstang og agurk-vandmelon med en limestang. Fun Dips tropiske blanding leverer et autentisk twist til hvert dyp. Vores lime- og tamarind-smagsstænger skaber den perfekte kombination af sød og sur, når de dyppes i mango-lime eller agurk-vandmelon lækkerhed.

  21,95 DKK
 • Wonka Grape Laffy Taffy Rope 23 g Wonka Grape Laffy Taffy Rope 23 g
  Available
  Wonka Grape Laffy Taffy Rope
  23 g

  Har du haft en lang dag? Er du træt og kan du næsten ikke klare mere? Hey, fat mod. Vi har en simpel løsning: Bare åbn endnu én! Hver nydelig, lilla fornøjelse har lige præcis den rette mængde elastisk tyggevenlighed i hver karamelbid. Hver pose kommer endda med en lille fjollet joke printet på ydersiden. Det er tid til at blive glad - få lidt Laffy i dit...

  4,95 DKK
 • Wonka Holiday Nerds Rope 26 g Wonka Holiday Nerds Rope 26 g
  -50%
  Available
  Wonka Holiday Nerds Rope
  26 g

  Willy Wonka Nerds Ropes. Tag en bid, sno den, træk i den! Indbind din tunge med dette bløde vingummireb, prikket med knasende Wonka Nerds - Hvert reb er fuld af røde, grønne og hvide Nerds.

  7,48 DKK 14,95 DKK -50%
 • Wonka Laffy Taffy Guava Pineapple 99 g Wonka Laffy Taffy Guava Pineapple 99 g
  Available
  Wonka Laffy Taffy Guava Pineapple
  99 g

  Den tyggevenlige, smagfulde lækkerbisken, du er vant til, har nu fået en ny og lækker smag. Dette Laffy Taffy vingummislik kommer nu i en variant med guava og ananas for at opnå en ny blanding af smag. Dit yndlingsslik er nu mere eksotisk end før.

  21,95 DKK
 • Wonka Mystery Swirl Laffy Taffy Rope 23 g Wonka Mystery Swirl Laffy Taffy Rope 23 g
  Available
  Wonka Mystery Swirl Laffy Taffy Rope
  23 g

  Skarpt og tyggevenligt reb der indeholder en mystisk blanding af frugtsmage og en grineren joke i hver reb.

  4,95 DKK
 • Wonka Nerds Grape & Strawberry 46.7 g Wonka Nerds Grape & Strawberry 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Grape & Strawberry
  46.7 g

  Små, skarpe, sprøde stykker slik. Kunstig smag. 2-sidet. Den ene side er vindrue. Den anden side er jordbær. Hilsner fra selveste Willy Wonka! Så stå ikke bare dér med åben mund. Værsgo! Styrk din fantasi.

  11,95 DKK
 • Wonka Nerds Guava & Mango Chili 46.7 g Wonka Nerds Guava & Mango Chili 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Guava & Mango Chili
  46.7 g

  Opdelingen af sur og sød harmoniserer på perfekt vis, idet disse guava og mango Nerdsslik aktiverer dine smagsløg! Med mexicansk flair tilfører denne smagskombination et seriøst twist til den klassiske Nerds, som du kender og elsker.

  11,95 DKK
 • Wonka Nerds Lemonade Wild Cherry Apple Watermelon Double Dipped 46.7 g Wonka Nerds Lemonade Wild Cherry Apple Watermelon Double Dipped 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Lemonade Wild Cherry Apple Watermelon Double...
  46.7 g

  En dobbeltdyppet, dobbeltsidet pakke med din yndlings, små, skarpe, sprøde slik. En side består af vilde bær dyppet i limonade, og den anden af æble dyppet i vandmelon, eller er det den anden vej rundt? Uanset hvad, er det en rutsjebane af mystisk, vidunderlig overraskelse, der vil styrke din fantasi. Bring on the Nerds!

  11,95 DKK
 • Wonka Nerds Lime & Pineapple 46.7 g Wonka Nerds Lime & Pineapple 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Lime & Pineapple
  46.7 g

  Opdelingen af sur og sød harmoniserer på perfekt vis, idet disse ananas og lime Nerdsslik aktiverer dine smagsløg! Med mexicansk flair tilfører denne smagskombination et seriøst twist til den klassiske Nerds, som du kender og elsker.

  11,95 DKK
 • Wonka Nerds Nerds Tropical Punch & Raspberry 46.7 g Wonka Nerds Nerds Tropical Punch & Raspberry 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Nerds Tropical Punch & Raspberry
  46.7 g

  Små stykker slik med smag af tropiske himmelstrøg og hindbær. En tosset kombination af smag, der får dig til at ville have mere og mere. Det er dobbelt så lækkert og dobbelt så sjovt med de fede smagsvarianter, Totally Tropical Punch og Road Rash Raspberry. Du vil være den sejeste nerd i byen med denne æske lækkerier! De er specielt fremstillet til...

  11,95 DKK
 • Wonka Nerds Watermelon & Wild Cherry 46.7 g Wonka Nerds Watermelon & Wild Cherry 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Watermelon & Wild Cherry
  46.7 g

  Willy Wonka Nerds Watermelon & amp. Kirsebær er små. De er dog fulde af et kæmpe brag af smag. Med to smagsvarianter er disse slik både søde og skarpe. Nyd en håndfuld Wild Cherry eller saftig Watermelon og bland dem for at give en lækker blend af Nerds! Disse små slik er ret unikke og vil med sikkerhed tilfredsstille din søde tand.

  11,95 DKK
  2 Anmeldelse(r)
 • Wonka Nerds Wildberry & Peach 46.7 g Wonka Nerds Wildberry & Peach 46.7 g
  Available
  Wonka Nerds Wildberry & Peach
  46.7 g

  En dobbeltsidet pakke med dine små, skarpe, sprøde yndlingsslik. Vilde bær & ferskensmag. Det er en rutsjebane af mystisk, vidunderlig overraskelse, der vil styrke din fantasi. Bring on the Nerds!

  11,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere