Varer fra Wawel

I dag er Wawel et af favoritmærkerne i Polen, og en af de ældste slikproducenter i Polen. Lige siden 1898 har de været effektive til at kombinere det traditionelle med det moderne.

 

Viser 1 - 8 af 8 produkter
 • Wawel Dark Chocolate Deserowa 100 g
  Available
  Wawel Dark Chocolate Deserowa
  100 g

  Perfekt, ren chokolade med en unik smag og duft. Har et kakaoindhold på 43 %. Kakaoen er udvalgt af de bedste kakaobønner. Indeholder intet palmeolie, smagsforstærkere eller E476. Beriget med lecitin fra certificerede, ikke-genmodificerede soyabønner.

  19,95 DKK
 • Wawel Fresh & Fruity 160 g
  Available
  Wawel Fresh & Fruity
  160 g

  Friske og frugtige vingummier er ideelle for enhver, der foretrækker lette smag. En sød, frugtig smagsportion. De nye fyldte vingummier indeholder fire frugtsmag med en sød fyld. Ananas og Appelsin med et hindbær-indre, Lime og Hindbær med et citron-indre.

  24,95 DKK
 • Wawel Fresh & Fruity Multivitamina 160 g
  Available
  Wawel Fresh & Fruity Multivitamina
  160 g

  Jelly Fresh & Fruity med fire frugtsmag er nu tilgængelig i en ny variant – Multivitamin. Fyldte vingummier med pektin lavet med frugt, beriget med E, C, B6, B12 vitaminer og folsyre, pantothensyre og niacin. 100g af produktet er omgivet med 50% af den anbefalede daglige behov af vitaminer.

  24,95 DKK
 • Wawel Jagodowa Block 100 g
  Available
  Wawel Jagodowa Block
  100 g

  Perfekt kombination af delikat youghurtfyld og skovbærpuré indkapslet i en bar af fornem og ren chokolade.

  19,95 DKK
 • Wawel Krowka mleczna Cream Fudge 250 g
  Available
  Wawel Krowka mleczna Cream Fudge
  250 g

  Krowki er krummende, lækre slikstykker med enestående, traditionel mælkesmag. Krowki er håndlavede, så hvert stykke er unikt, og hvert stykke indpakningspapir, der er svøbt om Krowka, har en  morsom bemærkning til at løfte dit humør i løbet af dagen.

  29,95 DKK
 • Wawel Michalki Klasyczne Block 100 g
  Available
  Wawel Michalki Klasyczne Block
  100 g

  Beundret i årevis, og med smag af original Michalki fra Wawel. Fuld af knasende jordnødder og kakao, indkapslet i en bar af fornem og ren chokolade. Indeholder ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsforstærkere. Inedeholder lecitin fra certificerede, ikke-genmodificerede soyabønner.

  19,95 DKK
 • Wawel Mleczna Block 100 g
  Available
  Wawel Mleczna Block
  100 g

  Klassisk Wawel mælkechokolade – fløjlsblød og delikat, smelter nærmest på tungen. Indeholder ikke palmeolie, smagsforstærkere, eller E476. Tilsat lecitin fra certificerede, ikke-genmodificerede soyabønner.

  19,95 DKK
 • Wawel Truskawkowa Block 100 g
  Available
  Wawel Truskawkowa Block
  100 g

  Perfekt kombination af fløjlsagtig mælkechokolade, youghurtcreme og søde jordbær. Indeholder ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller kunstige smagsstoffer. Beriget med lecitin fra certificerede, ikke-genmodificerede soyabønner.

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere