Liste over varer fra brand Wawel

I dag er Wawel et af favoritmærkerne i Polen, og en af de ældste slikproducenter i Polen. Lige siden 1898 har de været effektive til at kombinere det traditionelle med det moderne.

 

Mere
Wawel Dark Chocolate Deserowa 100 g
Tilgængelig
Chokolade

Wawel Dark Chocolate Deserowa

Wawel
100 g
19,95 kr.
Perfekt, ren chokolade med en unik smag og duft. Har et kakaoindhold på 43 %. Kakaoen er udvalgt af de bedste kakaobønner. Indeholder intet palmeolie, smagsforstærkere eller E476. Beriget med lecitin fra certificerede, ikke-genmodificerede soyabønner.
Wawel Fresh & Fruity 160 g
Tilgængelig
Slik

Wawel Fresh & Fruity

Wawel
160 g
24,95 kr.
Friske og frugtige vingummier er ideelle for enhver, der foretrækker lette smag. En sød, frugtig smagsportion. De nye fyldte vingummier indeholder fire frugtsmag med en sød fyld. Ananas og Appelsin med et hindbær-indre, Lime og Hindbær med et citron-indre.
Wawel Fresh & Fruity Multivitamina 160 g
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
12,48 kr. 24,95 kr.
Jelly Fresh & Fruity med fire frugtsmag er nu tilgængelig i en ny variant – Multivitamin. Fyldte vingummier med pektin lavet med frugt, beriget med E, C, B6, B12 vitaminer og folsyre, pantothensyre og niacin. 100g af produktet er omgivet med 50% af den anbefalede daglige behov af vitaminer.
Wawel Jagodowa Block 100 g
Tilgængelig
Chokolade

Wawel Jagodowa Block

Wawel
100 g
19,95 kr.
Perfekt kombination af delikat youghurtfyld og skovbærpuré indkapslet i en bar af fornem og ren chokolade.
Wawel Mleczna Block 100 g
Tilgængelig
Chokolade

Wawel Mleczna Block

Wawel
100 g
19,95 kr.
Klassisk Wawel mælkechokolade – fløjlsblød og delikat, smelter nærmest på tungen. Indeholder ikke palmeolie, smagsforstærkere, eller E476. Tilsat lecitin fra certificerede, ikke-genmodificerede soyabønner.
Wawel Truskawkowa Block 100 g
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chokolade

Wawel Truskawkowa Block

Wawel
100 g
9,98 kr. 19,95 kr.
Perfekt kombination af fløjlsagtig mælkechokolade, youghurtcreme og søde jordbær. Indeholder ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller kunstige smagsstoffer. Beriget med lecitin fra certificerede, ikke-genmodificerede soyabønner.

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.