Liste over varer fra brand Vimto

Vimto er en læskedrik, som sælges i Storbritanien. Vimto findes både som limonade, en variant der skal fortyndes samt som en forblandet variant med brus ("Fizzy Vimto"). Vimto fås desuden også i en slush-ice-variant, ligesom der tillige findes mange andre forskellige Vimto-konfektureprodukter, så som Vimto-barer, slikkepinde, Rip Rolls og sliksprays.

Mere
Vimto Chew Bar Original 15 g
Tilgængelig
Slik

Vimto Chew Bar Original

Vimto
15 g
2,95 kr.
Vimto, den originale bar, lavet med rigtig frugtjuice, naturlige farver og velegnet for vegetarer. En skøn frugtbar produceret med den hemmelige Vimto-smag, en blanding af drue-, solbær- og hindbærsmag.
Tilgængelig
Drikkevarer

Vimto Fizzy Remix

Vimto
330 ml
9,95 kr.
Indeholder naturlige frugtsukre - intet tilsat sukker. Velegnet for vegetarer. Et helt igennem blandet mix af forfriskende, frugtagtig mango, jordbær og ananas - en lækker Vimto smagsoplevelse.
Vimto Original 330 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Vimto Original

Vimto
330 ml
9,95 kr.
Vimto Original Fizzy Fizzy blandet frugtjuicedrik, der består af den lækre, hemmelige Vimtosmag, sukker og sødemiddel. Fizzy blandet frugtjuicedrik med smag, sukker og sødemiddel. Altsammen blandet sammen med kærlighed og en lokkende blanding af hemmelige urter og krydderier for at opnå den mest fantastisk smagsoplevelse, du nogensinde vil opleve.
Vimto Roller Licker 60 ml
Tilgængelig
Slik

Vimto Roller Licker

Vimto
60 ml
15,95 kr.
Flydende slik med smag af blandede frugter, produceret med den hemmelige Vimto-smag. Flydende slik med Vimto-smag, og leveres i den særlige kugle-dispenser. Produceret med naturlige farvestoffer og velegnet til vegetarer, veganere og folk med cøliaki. Det ideelle, sjove slik.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.