Liste over varer fra brand Vimto

Vimto er en læskedrik, som sælges i Storbritanien. Vimto findes både som limonade, en variant der skal fortyndes samt som en forblandet variant med brus ("Fizzy Vimto"). Vimto fås desuden også i en slush-ice-variant, ligesom der tillige findes mange andre forskellige Vimto-konfektureprodukter, så som Vimto-barer, slikkepinde, Rip Rolls og sliksprays.

Mere
Vimto Candy Floss 20 g
Tilgængelig
Slik

Vimto Candy Floss

Vimto
20 g
9,95 kr.
Fluffy candyfloss med Vimto-smag. Lavet med den hemmelige Vimto-smag. Denne favorit fra forlystelsesparkerne kan nu nydes når som helst, og hvor som helst, du måtte ønske det. Produceret ud fra den umiskendelige, top hemmelige opskrift med overdådig frugtsmag fra Vimto. Dette søde, lette, fluffede candyfloss er simpelthen bare GUFFELIGUF!
Vimto Chew Bar Original 15 g
Tilgængelig
Slik

Vimto Chew Bar Original

Vimto
15 g
2,95 kr.
Vimto, den originale bar, lavet med rigtig frugtjuice, naturlige farver og velegnet for vegetarer. En skøn frugtbar produceret med den hemmelige Vimto-smag, en blanding af drue-, solbær- og hindbærsmag.
Vimto Roller Licker 60 ml
Tilgængelig
Slik

Vimto Roller Licker

Vimto
60 ml
15,95 kr.
Flydende slik med smag af blandede frugter, produceret med den hemmelige Vimto-smag. Flydende slik med Vimto-smag, og leveres i den særlige kugle-dispenser. Produceret med naturlige farvestoffer og velegnet til vegetarer, veganere og folk med cøliaki. Det ideelle, sjove slik.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.