Varer fra Twizzlers

Aaaahh… chewy, snoede stænger af søde lakridslækkerier! Fra klassiske, sorte lakridser til jordbær, krydret kanel til chokoladesmag, vi har alle dine yndlings Twizzlers slikstænger på lager. 

Viser 1 - 11 af 11 produkter
 • Twizzlers Bites Watermelon 226 g Twizzlers Bites Watermelon 226 g
  Available
  Twizzlers Bites Watermelon
  226 g

  Blød, skøn og sprængfyldt med vandmelonsmag. Uden alle kærnerne. Det er den søde og rappe sliktype, der giver dig følelsen af sommer lige ved hånden året rundt. Hvert stykke sød slik er herligt blødt og tyggevenligt. Det er slik, der er frækt, sødt, og sjovt at spise, så vær sikker på at have nok af dem til filmaftenen, eller middagspausen!

  44,95 DKK
 • Twizzlers Cherry Bites 141 g Twizzlers Cherry Bites 141 g
  Available
  Twizzlers Cherry Bites
  141 g

  Fuldend din filmaften med TWIZZLERS kirsebærbidder! Disse “cherrylicious” bidder af skøn TWIZZLERS frugtkaramel gør dette slik perfekt som guf til en filmaften.  Lækre bidder af Twizzlers med smag af kirsebær. Nyd en klassisk tygge-konfekture, som er spækket med pikant kirsebærguf.

  24,95 DKK
 • Twizzlers Cherry Nibs 63 g Twizzlers Cherry Nibs 63 g
  Available
  Twizzlers Cherry Nibs
  63 g

  Herlige Twizzlers Twists med kirsebærsmag, bare i små, mundfuldestore stykker til en hurtig snack... og stadig fedtfattige! Grib din Twizzlers Nibs i dag og fordyb dig i en smagsoplevelse, du ikke vil glemme.

  14,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel 172 g Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel 172 g
  Available
  Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel
  172 g

  Disse syrlige og lækre strimler giver dig og dine fingre timevis af ud-viklende morskab, og endnu mere sjov for din mund, når du har viklet dem ud! Nyd den klassiske, tyggevenlige slik, der er proppet af pikant kirsebærsmag. Tag strimlerne og lav et venskabsarmbånd, eller en halskæde, som kan spises. TWIZZLERs slik er den perfekte snack at have på...

  24,95 DKK
 • Twizzlers Filled Bites Sweet & Sour 226 g Twizzlers Filled Bites Sweet & Sour 226 g
  Available
  Twizzlers Filled Bites Sweet & Sour
  226 g

  Kvik din dag op med Twizzlers Sweet and Sour Filled Bites fulde af pep og i smagsvarianterne: Cherry Kick og Citrus Punch! Hvert stykke sød, tyggekaramel er fyldt med et vidunderligt pikant, syrligt fyld. Det er slikket, som er frækt, sødt, og sjovt at spise, så sørg for at have nok til din filmaften eller til frokostpausen!

  44,95 DKK
 • Twizzlers Mini Twists 226 g Twizzlers Mini Twists 226 g
  Available
  Twizzlers Mini Twists
  226 g

  Sur på ydersiden. Gumlevenlig, frugtagtig sødme indeni! Gør munden klar til et sødt kys af TWIZZLERS Sour Mini Twists. Dette farverige, snoede slik fås i et udvalg frugtsmagene: Kirsebær, grønt æble, citron og blå hindbær. Deres sure yderside omgiver et centrum af sødt fyld. Hver pakke indeholder en regnbue af snack-underholdning.

  39,95 DKK
 • Twizzlers Rainbow 351 g Twizzlers Rainbow 351 g
  Available
  Twizzlers Rainbow
  351 g

  TWIZZLERS Rainbow Twists giver dit yndlings slik en hel ny dimension. Nye farver, nye smag. Så nu kan du nyde TWIZZLERS Twists med smagen af ikke kun den klassiske jordbærsmag, men også appelsin, limonade, vandmelon, blå hindbær og vindrue.

  49,95 DKK
 • Twizzlers Strawberry 70 g Twizzlers Strawberry 70 g
  Available
  Twizzlers Strawberry
  70 g

  Det tager omkring 15 timer at lave TWIZZLERS Strawberry Twists, og meget mindre tid at spise en. Vrid dagen ud med dejlige smag. Chewy rød lakridstwists med en vidunderlig jordbærsmag. Dens klare, røde farve og lange, twistede form er begge klassiske kendetegn på denne all-time favoritsnack.

  17,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Twizzlers Strawberry Sugar Free 141 g Twizzlers Strawberry Sugar Free 141 g
  Available
  Twizzlers Strawberry Sugar Free
  141 g

  Her er den sukkerfri udgave af Amerikas yndlings-jordbærskruer. Nyd Twizzlers Strawberry skruer, som er sukkerfri og med 20 % færre kalorier. Tyggelige og lækre. Twizzlers røde lakridsskruer fås nu som et sukkerfrit slikvalg. Med den lækker jordbærsmag vil disse sukkerfrie Twizzlers tilfredsstille enhvers trang til sød slik!

  36,95 DKK
 • Twizzlers Sweet & Sour 311 g Twizzlers Sweet & Sour 311 g
  Available
  Twizzlers Sweet & Sour
  311 g

  TWIZZLERS Sweet & Sour Filled Twists. Giv dine smagsløg et brag af citrus og et spark af kirsebær med det tunge-drillende, sure indre.

  49,95 DKK
 • Twizzlers Watermelon Pull N Peel 396 g Twizzlers Watermelon Pull N Peel 396 g
  Available
  Twizzlers Watermelon Pull N Peel
  396 g

  Lakridsreb der kan rives fra hinanden og indeholder en fantastisk vandmelonsmag! Twizzlers har aldrig været så sjove!

  49,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere