Varer fra Toxic Waste

At sige Toxic Waste bolsjer, tyggegummi og slikspray er sure, er som at sige 500.000 ampere ren elektricitet, der pulserer igennem hvert smagsløg med en bilbatteris eksplosive kraft er lettere stimulerende.

Viser 1 - 8 af 8 produkter
 • Toxic Waste Goop Gum 58 g Toxic Waste Goop Gum 58 g
  Available
  Toxic Waste Goop Gum
  58 g

  Goop tyggegummi er en stærk radioaktiv og forfriskende sundhedsfarlig medlem af Toxic Waste familien. Fire stykker lækker sur tyggegummi med en supersur grøn slikvæske kerne. 

  11,95 DKK
 • Toxic Waste Green Drum 42 g Toxic Waste Green Drum 42 g
  Available
  Toxic Waste Green Drum
  42 g

  Hver samlerbeholder er formet som en overfyldt tønde af Toxic Waste og kommer pakket med et sortiment af supersure smage, der omfatter lime, kiwi, melon, grønt æble, grøn pære. 

  14,95 DKK
 • Toxic Waste Pakke Toxic Waste Pakke
  -10%
  Available
  Toxic Waste Pakke

  97,79 DKK 108,65 DKK -10%
 • Toxic Waste Purple Drum 42 g Toxic Waste Purple Drum 42 g
  Available
  Toxic Waste Purple Drum
  42 g

  Hver samlerbeholder er formet som en overfyldt tønde af Toxic Waste. Smagsvarianter omfatter: Vindrue, brombær, blåbær, hindbær og sorte kirsebær.

  14,95 DKK
 • Toxic Waste Red Drum 42 g Toxic Waste Red Drum 42 g
  Available
  Toxic Waste Red Drum
  42 g

  Hver samlerbeholder er formet som en overfyldt tønde af Toxic Waste og kommer pakket med et sortiment af supersure smage, der omfatter rød pære, tranebær, hindbær, rød drue og jordbær.

  14,95 DKK
 • Toxic Waste Slime Licker 103 g
  Available
  Toxic Waste Slime Licker
  103 g

  Nyt fra Toxic Waste slikgruppen er Slime Licker sur, rullende slikvæske. Det lyder ikke særlig sjovt, men prøv det engang ved at rulle det på din tunge for en rigtig sur oplevelse – på den gode måde selvfølgelig. 

  24,95 DKK
 • Toxic Waste Sour Smog Balls 48 g
  Available
  Toxic Waste Sour Smog Balls
  48 g

  Fra producenterne af Toxic Waste Hazardously Sour Candy kommer den nye Sour Smog Balls, en lækker, sprød, sur slik med en fantastisk sur, chewy kerne. Denne nye vidunderlige produkt er allerede blevet et hit blandt vores sur-elsker fans. Hver 85g pose omfatter 6 forskellige lækre, sure smag: lime, kirsebær, jordbær, citron, blå hindbær og vindruer. 

  11,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Toxic Waste Yellow Drum 42 g Toxic Waste Yellow Drum 42 g
  Available
  Toxic Waste Yellow Drum
  42 g

  Hver samlerbeholder er formet som en overfyldt tønde af Toxic Waste og kommer pakket med et sortiment af supersure smage, der omfatter citron, vandmelon, sorte kirsebær, æble og blå hindbær.

  14,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere