Liste over varer fra brand Tootsie

Dette aflange stykke af lækker, tyggevenlig chokolade blev lanceret i 1896 - Tootsie Roll-industrien er vokset til en af landets største slikproducenter, som fører et sortiment, som inkluderer nogle af de allermest populære mærker inden for slik, chokolade og tyggegummi. Tootsie-mærket ejer nogle af de allermest kendte sliknavne: Tootsie Roll, Tootsie Pop, Charms Blow Pop, Mason Dots, Andes, Sugar Daddy, Charleston Chew, Dubble Bubble, Razzles, Caramel Apple Pop, Junior Mints, Cella's Chocolate-Covered Cherries, and Nik-L-Nip.

Mere
Dots Tropical 64 g Dots Tropical 64 g 2
Tilgængelig
Slik

Dots Tropical

Tootsie
64 g
14,95 kr.
Tropical DOTS byder på fem eksotiske frugtsmage - Island Nectar, Wild Mango, Grapefruit Cooler, Carambola Melon og Paradise Punch - der vil tilfredsstille selv den mest kritiske søde tands trang.
Razzles Original 40 g Razzles Original 40 g 2
Tilgængelig
Slik

Razzles Original

Tootsie
40 g
14,95 kr.
Razzles. Først er det slik, derefter bliver det til tyggegummi! Det er smart! Fås i fem forskellige smagsvarianter: Citron, blåbær, vindrue, appelsin og kirsebær.
Tootsie Pops Giant Size 24 g Tootsie Pops Giant Size 24 g 2
Tilgængelig
Slik

Tootsie Pops Giant Size

Tootsie
24 g
5,95 kr.
Disse Tootise Pops er en smule større end de originale, men kommer stadig med et Tootsie Roll-indre. Dette er et sortiment med fem smagsvarianter, herunder: Appelsin, chokolade, kirsebær, vindrue og hindbær.
Tootsie Roll 14 g Tootsie Roll 14 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Tootsie Roll

Tootsie
14 g
4,95 kr.
1 Anmeldelser
Tootsie Roll, det ikoniske slik der blev lanceret af USAs yndlingsslikproducent, byder på en perfekt balanceret kakaosmag med en diskret undertone af frugtsmag undertone - det hele inkorporeret i en lækker snack.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.