Varer fra Tic Tac

Viser 1 - 9 af 9 produkter
 • Tic Tac Cherry Passion Tic Tac Cherry Passion
  Available
  Tic Tac Cherry Passion
  18 g

  For en forfriskende lille opmuntring, hvorfor ikke gnaske på Tic Tac Cherry Passion? Disse slikstykker med kirsebær og passionsfrugtssmag er bløde og søde med en kølende smag, der endda vil forfriske din ånde. 

  9,95 DKK
 • Tic Tac Fresh Mint
  Available
  Tic Tac Fresh Mint
  18 g

  Tic Tacs er bittesmå slik, der er utrolig vanedannende og har en overraskende stærk og tilfredsstillende mintsmag. De bør ideelt spises to ad gangen (som minimum) og vær opmærksom på, at det muligvis ikke vil tage dig lang tid om at færdiggøre en hel pakke…

  9,95 DKK
 • Tic Tac Fruit Adventure
  Available
  Tic Tac Fruit Adventure
  29 g

  Fra deres signatur raslen til den velkendte indpakning og til følelsen af den lille, ovale pille på din tunge, at nyde en Tic Tac er en unik sensuel oplevelse. Denne store pakke af Tic Tacs indeholder en blanding af frugtsmag: Vilde Kirsebær, Appelsin, Passionsfrugt og Grøn Æble!

  15,95 DKK
 • Tic Tac Lime & Orange
  Available
  Tic Tac Lime & Orange
  18 g

  En unik sensuel oplevelse med den nye Tic Tac Lime & Orange. Med kun 2 kalorier pr. pastille, er de nye Lime & appelsin smag et stort hit. Nyd en Tic Tac og du vil få en unik sensuel oplevelse.

  9,95 DKK
 • Tic Tac Mint Rush
  Available
  Tic Tac Mint Rush
  18 g

  En kølig forfriskende mintpastiller med slag af frisk mynte.

  9,95 DKK
 • Tic Tac Mixers Cherry & Cola Tic Tac Mixers Cherry & Cola
  Available
  Tic Tac Mixers Cherry & Cola
  18 g

  Et splinternyt sortiment af Tic Tac – smagen, der varierer mellem de forskellige smag i Mixers sortimentet. Hvad der startede som en smag, endte som en anden. Mixers tilbyder en spændende ny oplevelse med en mix-up af smag, Tic Tac fans kan nyde.

  9,95 DKK
 • Tic Tac Mixers Pina Colada
  Available
  Tic Tac Mixers Pina Colada
  29 g

  Vi introducerer hermed den nye Tic Tac Mixers Pina Colada, det nyeste medlem af Tic Tac familien. To spændende smag i hvert stykke. Den første lækre smagslag i Tic Tac Mixers vil fornøje, så snart den rammer tungen. Idet du lader den smelte i munden, forvandles Tic Tac Mixers til en fantastisk smagskombination, der vil overraske dine sanser. 

  14,95 DKK
 • Tic Tac Wintergreen
  Available
  Tic Tac Wintergreen
  29 g

  Kølig og forfriskende vintergrønne mint-piller der indeholder en let grøn farve og den perfekte mængde sødhed. Mindre end 2 kalorier per stykke!

  15,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere