Vi holder sommerlukket fra Mandag d. 9. juli til og med tirsdag d. 24. juli 2018. Alle ordre i denne periode ekspederes fra Onsdag d. 25. Juli 2018. We will be closed from 09-07-2018 to 24-07-2018.

Varer fra Tic Tac

Viser 1 - 7 af 7 produkter
 • Tic Tac Fruit Adventure 29 g
  Available
  Tic Tac Fruit Adventure
  29 g

  Fra deres signatur-raslen til den velkendte indpakning og til følelsen af den lille, ovale pille på din tunge. At nyde en Tic Tac er en unik, sensuel oplevelse. Denne store pakke af Tic Tacs indeholder en blanding af frugtsmage: Vilde Kirsebær, Appelsin, Passionsfrugt og Grøn Æble!

  15,95 DKK
 • Tic Tac Gum Cool Watermelon 28 g Tic Tac Gum Cool Watermelon 28 g
  Available
  Tic Tac Gum Cool Watermelon
  28 g

  Lækker, sød og med forfriskende frugtsmag. Den nye Tic Tac oplevelse. Alt det, du elsker ved Tic Tac's, nu som tyggegummi. Tyggegummiet har en knasende ydre skal, og leveres i den klassiske Tic Tac-form og beholder. Det er det, som gør Tic Tac Cool Watermelon tyggegummi så pokkers god. En sommerklassiker, som kan nydes hele året rundt!

  19,95 DKK
 • Tic Tac Gum Freshmint 28 g
  Available
  Tic Tac Gum Freshmint
  28 g

  Lækker, sød og med forfriskende frugtsmag. Den nye Tic Tac oplevelse. Alt det, du elsker ved Tic Tac's, nu som tyggegummi. Tyggegummiet har en knasende ydre skal, og leveres i den klassiske Tic Tac-form og beholder. Det er det, som gør Tic Tac mint tyggegummi så pokkers god. En sommerklassiker, som kan nydes hele året rundt!

  19,95 DKK
 • Tic Tac Lime & Orange 18 g
  Available
  Tic Tac Lime & Orange
  18 g

  En unik, sensuel oplevelse får du med den nye Tic Tac Lime & Orange. Med kun to kalorier pr. pastil, er den nye lime- & appelsinsmag et stort hit. Nyd en Tic Tac og du vil få en unik sensuel oplevelse.

  9,95 DKK
 • Tic Tac Mint Rush 18 g Tic Tac Mint Rush 18 g
  Available
  Tic Tac Mint Rush
  18 g

  En kølig, forfriskende mintpastil med slag af frisk mynte.

  9,95 DKK
 • Tic Tac Mixers Pina Colada 29 g
  Available
  Tic Tac Mixers Pina Colada
  29 g

  Vi introducerer hermed den nye Tic-Tac Mixers Pina Colada, det nyeste medlem af Tic-Tac-familien. To spændende smage i hvert stykke. Det første, lækre lag af smag i Tic-Tac Mixers vil fornøje, så snart den rammer tungen. Idet du lader den smelte i munden, forvandles Tic-Tac Mixers til en fantastisk smagskombination, der vil overraske dine sanser.

  15,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere