Varer fra TGI FRIDAYS

T.G.I. Fridays snacks. De bedste tider fortjener de fineste typer snacks. Førsteklasses smag og uforglemmelige minder er, hvad “posen indeholder”, når du vælger T.G.I. Fridays snacks, og alle produkterne kan fås lige her.

Viser 1 - 3 af 3 produkter
 • TGI Friday's Cheddar Cheese Jalapeno Poppers 99.4 g
  Available
  TGI Friday's Cheddar Cheese Jalapeno Poppers
  99.4 g

  En perfekt blanding af jalapeño-pebere, som er kombineret med cheddar-ostens lækre smag for at opnå en let og sprød snack. T.G.I Fridays Cheddar Cheese Jalapeño Poppers vil få dine smagsløg til at sitre af den stærke jalapeñosmag, som siger spar to i denne lette og sprøde snack.

  29,95 DKK
 • TGI Friday's Loaded Potato Skins 127.8 g
  Available
  TGI Friday's Loaded Potato Skins
  127.8 g

  TGI Fridays Potato Skins, Loaded Potato-smag er en chipsvariant, som er lavet af rigtige kartofler, så du kan opleve en tyk, knasende chip, som leverer læssevis af kartoffelsmag.

  29,95 DKK
 • TGI Friday's Mac & Cheese Party Bites 92.3 g
  Available
  TGI Friday's Mac & Cheese Party Bites
  92.3 g

  TGI Fridays Party Bites med Mac & Cheese-smag bringer dig den ostesmag, du længes efter i denne lette, knasende snack. Efterlad blot rodet. Du kan bare medbringe disse og skynde dig ud at feste! Party Bites er bagte, ikke friturestegte, og indeholder kun 140 kalorier per portion.

  29,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere