Varer fra Swizzels Matlow

Viser 1 - 13 af 13 produkter
 • Swizzels Double Dip Orange and Cherry Swizzels Double Dip Orange and Cherry
  Available
  Swizzels Double Dip Orange and Cherry
  19 g

  Lavet af producenterne, der gav os Love Hearts, kommer Swizzels Matlow Double Dip. Douple dip, der kombinerer de bedste britiske søde smag, kommer med to poser lemonadepulver med appelsin og kirsebærsmag og en stang til at dyppe med. 

  4,95 DKK
 • Swizzels Drumstick Swizzels Drumstick
  Available
  Swizzels Drumstick
  35 g

  Sand hindbær og mælkesmag i chewy slikkepind uden kunstige farver. 

  9,95 DKK
 • Swizzels Drumstick Bon Bons
  Available
  Swizzels Drumstick Bon Bons
  140 g

  Vi bliver altid spændte når folkene hos Swizzels Matlow går sammen og producerer noget nyt. Disse tygbare Bon Bons er ret specielle. De er dybest set de bedst-solgte Drumstick slikkepinde i traditionel bolsjeform! Ufattelig overskudsagtige og tygbare nok til at gøre dine kæber ømme. Disse er sande vindere!!

  21,95 DKK
 • Swizzels Drumstick Bubblegum
  Available
  Swizzels Drumstick Bubblegum
  12 g

  50 år efter lanceringen af den originale drumstick slikkepind kommer disse tygbare drumstick slikkepinde med tyggegummismag, som en moderne version af retro klassikeren. 

  3,95 DKK
 • Swizzels Drumstick Chew Bars
  Available
  Swizzels Drumstick Chew Bars
  18 g

  Med dets ikoniske gule, røde og grønne indpakning er Drumstick en af de lettest genkendelige britiske slik, som vi alle kender og elsker. Original Drumstick Raspberry & Milk Chew udgør et fantastisk lækkeri for børn såvel som voksne, der søger en smule nostalgi og de gode gamle dage med vingummier, der kunne købes for ører! 

  3,95 DKK
 • Swizzels Drumstick Chewy Lolly Swizzels Drumstick Chewy Lolly
  Available
  Swizzels Drumstick Chewy Lolly
  12 g

  Rejs tilbage til din barndom med disse Swizzels Matlow Drumstick Chewy Lollies. Hindbær og mælkesmag, disse små trommestik slikkepinde er stadig så chewy og lækre som altid. 

  3,95 DKK
 • Swizzels Fun Gums Teeth 'n' Toothbrush
  Available
  Swizzels Fun Gums Teeth 'n' Toothbrush
  12 g

  Swizzels pick-n-mix søde sager er de perfekte fødselsdagfestsslik. Vi ved, hvor vigtigt det er for ethvert barn til fødselsdagsfest at have de samme gaver i festposen, som alle de andre har, så husk at samle vores pick-n-mix udvalg og køb præcis det samme slags slik du har brug for i dine fødselsdagsfests-slikposer. 

  2,95 DKK
 • Swizzels Giant Love Hearts Swizzels Giant Love Hearts
  Available
  Swizzels Giant Love Hearts
  39 g

  Love Hearts er et af Storbritanniens mest ikoniske slik. Med deres brusende frugtsmag og korte kærligheds-relaterede beskeder forbliver de børn og voksne store favorit. Beskeder varierer fra konventionelle (fx Bliv Min) til den mere usædvanlige (fx Sjov Ansigt) til den komplet forvirrende (fx Panda), som uden tvivl er en del af Love Hearts’ charme. Du vil...

  6,95 DKK
 • Swizzels Love Hearts Dip Candy Floss Flavour Stick Swizzels Love Hearts Dip Candy Floss Flavour Stick
  Available
  Swizzels Love Hearts Dip Candy Floss Flavour Stick
  23 g

  Nyd den klassiske smag af Love Hearts dyppet i lemonadepulver med Swizzels Matlow Love Hearts Dip. Hver pakke indeholder tre lækre pulverdips: appelsinbrus, skarp hindbær og sur citron.

  4,95 DKK
 • Swizzels Love Heeart Lipstick Swizzels Love Heeart Lipstick
  Available
  Swizzels Love Heeart Lipstick
  6 g

  Denne Love Hearts Lipstick, en ny version af den klassiske Love Hearts opskrift, indeholder en læbestift med frugtsmag in en læbestift-formet plastikpose.  Love Hearts Lipstick er perfekte lækkerier i godteposer til børnefødselsdage. 

  4,95 DKK
 • Swizzels Rainbow Drops Swizzels Rainbow Drops
  Available
  Swizzels Rainbow Drops
  10 g

  Rainbow Drops er et sandt, retro Britisk konfektionærlækkeri. Disse lækre godbidder består af puffet korn og ris overtrukket med sukker i en række farver, herunder gul, lilla, grøn, pink og orange. Rainbow Drops er velegnede snacks til børn og er perfekte til at transporte nostalgiske voksne tilbage til deres unge dage! Rainbow Drops indeholder ingen...

  2,00 DKK
 • Swizzels Whistle Swizzels Whistle
  Available
  Swizzels Whistle
  6 g

  Det her en gammel, favorit bolsje, som kommer i en lille plastikbeholder, der ligner en fløjte. De indeholder ingen kunstige farvestoffer og er ikke egnede til børn yngre end 36 måneder. 

  4,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere