Varer fra Swizzels Matlow

Viser 1 - 10 af 10 produkter
 • Swizzels Double Dip Orange and Cherry Swizzels Double Dip Orange and Cherry
  Available
  Swizzels Double Dip Orange and Cherry
  19 g

  Lavet af producenterne, der gav os Love Hearts, kommer Swizzels Matlow Double Dip. Douple dip, der kombinerer de bedste britiske søde smag, kommer med to poser lemonadepulver med appelsin og kirsebærsmag og en stang til at dyppe med. 

  4,95 DKK
 • Swizzels Drumstick Swizzels Drumstick
  Available
  Swizzels Drumstick
  35 g

  Sand hindbær og mælkesmag i chewy slikkepind uden kunstige farver. 

  9,95 DKK
 • Swizzels Drumstick Bubblegum
  Available
  Swizzels Drumstick Bubblegum
  12 g

  50 år efter lanceringen af den originale drumstick slikkepind kommer disse tygbare drumstick slikkepinde med tyggegummismag, som en moderne version af retro klassikeren. 

  3,95 DKK
 • Swizzels Drumstick Chew Bars
  Available
  Swizzels Drumstick Chew Bars
  18 g

  Med dets ikoniske gule, røde og grønne indpakning er Drumstick en af de lettest genkendelige britiske slik, som vi alle kender og elsker. Original Drumstick Raspberry & Milk Chew udgør et fantastisk lækkeri for børn såvel som voksne, der søger en smule nostalgi og de gode gamle dage med vingummier, der kunne købes for ører! 

  2,95 DKK
 • Swizzels Giant Love Hearts Swizzels Giant Love Hearts
  Available
  Swizzels Giant Love Hearts
  39 g

  Love Hearts er et af Storbritanniens mest ikoniske slik. Med deres brusende frugtsmag og korte kærligheds-relaterede beskeder forbliver de børn og voksne store favorit. Beskeder varierer fra konventionelle (fx Bliv Min) til den mere usædvanlige (fx Sjov Ansigt) til den komplet forvirrende (fx Panda), som uden tvivl er en del af Love Hearts’ charme. Du vil...

  6,95 DKK
 • Swizzels Love Hearts Dip Candy Floss Flavour Stick Swizzels Love Hearts Dip Candy Floss Flavour Stick
  Available
  Swizzels Love Hearts Dip Candy Floss Flavour Stick
  23 g

  Nyd den klassiske smag af Love Hearts dyppet i lemonadepulver med Swizzels Matlow Love Hearts Dip. Hver pakke indeholder tre lækre pulverdips: appelsinbrus, skarp hindbær og sur citron.

  4,95 DKK
 • Swizzels Love Heeart Lipstick Swizzels Love Heeart Lipstick
  Available
  Swizzels Love Heeart Lipstick
  6 g

  Denne Love Hearts Lipstick, en ny version af den klassiske Love Hearts opskrift, indeholder en læbestift med frugtsmag in en læbestift-formet plastikpose.  Love Hearts Lipstick er perfekte lækkerier i godteposer til børnefødselsdage. 

  4,95 DKK
 • Swizzels Whistle Swizzels Whistle
  Available
  Swizzels Whistle
  6 g

  Det her en gammel, favorit bolsje, som kommer i en lille plastikbeholder, der ligner en fløjte. De indeholder ingen kunstige farvestoffer og er ikke egnede til børn yngre end 36 måneder. 

  4,95 DKK
 • Swizzles Loadsa Lollys
  Available
  Swizzles Loadsa Lollies
  135 g

  Et udvalg af overdådige slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikoniske slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere at vores slik smager så godt, som de altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels yndling for alle. Har du prøvet Loadsa Lollies?

  19,95 DKK
 • Swizzles Loadsa Sweets
  Available
  Swizzles Loadsa Sweets
  135 g

  Et udvalg af overdådige slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikoniske slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere at vores slik smager så godt, som de altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels yndling for alle. Har du prøvet Loadsa sweets?

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere