Varer fra Swizzels Matlow

Swizzels er en af de ældste slikfabrikker i verden. Vi har produceret slik siden1928, og vi er stadigvæk i fuld gang med at finde på i dag. Vi er bedst kendt som opfinderne af Love Hearts, Drumstick, Parma Violets, Fizzers og Refreshers barer, som alle har været nydt i generationer verden rundt. Men det stopper ikke der! De talentfulde opfindere på vores fabrik i Derbyshire er stadigvæk i fuld gang med at kreere helt nye typer gelé, karameller, slikkepinde og andre typer slik, som du kan nyde og dele.

Viser 1 - 16 af 16 produkter
 • Swizzels Drumstick Chew Bars 18 g Swizzels Drumstick Chew Bars 18 g
  Available
  Swizzels Drumstick Chew Bars
  18 g

  Med dets ikoniske, gule, røde og grønne indpakning er Drumstick en af de lettest genkendelige britiske sliktyper, som vi alle kender og elsker. Original Drumstick Raspberry & Milk Chew udgør en fantastisk lækkerbisken for børn såvel som voksne, der søger en smule nostalgi og de gode gamle dage med vingummier, der kunne købes for nogle få ører!

  3,95 DKK
 • Swizzels Drumstick Chewy Lolly 12 g Swizzels Drumstick Chewy Lolly 12 g
  Available
  Swizzels Drumstick Chewy Lolly
  12 g

  Rejs tilbage til din barndom med disse Swizzels Matlow Drumstick Chewy Lollies. Hindbær og mælkesmag, disse små trommestik-lignende slikkepinde er stadig så tyggevenlige og lækre som altid.

  3,95 DKK
 • Swizzels Fizzy Wine Gummies 14 g Swizzels Fizzy Wine Gummies 14 g
  Available
  Swizzels Fizzy Wine Gummies
  14 g

  Swizzels Wine Gummies er blandede, brusende vingummier med frugtsmag, og indeholder ingen kunstige farvestoffer. De er en del af den klassiske slikkollektion fra Swizzels. Swizzels Fizzy Wine Gummies er lækre, brusende vingummier i æsker af lommestørrelse, og er produceret uden kunstige farvestoffer.

  2,95 DKK
 • Swizzels Flic 'n' Lic 14 g Swizzels Flic 'n' Lic 14 g
  Available
  Swizzels Flic 'n' Lic
  14 g

  Frugtslikkepinde i en plastikbeholder, som let og hurtigt åbnes i en bevægelse, hvilket faktisk er meget smart, da du på denne måde har mulighed for at komme slikkepinden i lommen og gemme den til senere uden, at slikkepinden bliver helt klistret ind med lommeuld. Fås i varianterne: Kirsebær, blåbær, jordbær eller appelsin.

  6,95 DKK
 • Swizzels Giant Love Hearts 39 g Swizzels Giant Love Hearts 39 g
  Available
  Swizzels Giant Love Hearts
  39 g

  Love Hearts er et af Storbritanniens mest ikoniske sliktyper. Med deres brusende frugtsmag og korte kærligheds-relaterede beskeder forbliver de børn og voksnes store favorit. Beskeder varierer fra konventionelle (fx Bliv Min) til den mere usædvanlige (fx Sjovt Ansigt) til den komplet forvirrende (fx Panda), som uden tvivl er en del af Love Hearts' charme....

  6,95 DKK
 • Swizzels Giant Parma Violets 40 g Swizzels Giant Parma Violets 40 g
  Available
  Swizzels Giant Parma Violets
  40 g

  Disse Giant Parma Violets er, som navnet antyder, en ekstra-stor version af det super-elskede Parma Violet slik. Hvis du nyder den unikke Parma Violet blanding af lavender, violet og parfume, vil denne enkeltpakke af Giant Parma Violets være en forkælelse

  6,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Swizzels Love Heart Lipstick 6 g Swizzels Love Heart Lipstick 6 g
  Available
  Swizzels Love Heart Lipstick
  6 g

  Denne Love Hearts Lipstick, en ny version af den klassiske Love Hearts opskrift, indeholder en læbestift med frugtsmag i en læbestiftsformet plastikpose. Love Hearts Lipstick er perfekte snacks i godteposerne til børnefødselsdagen.

  4,95 DKK
 • Swizzels Rainbow Drops 10 g Swizzels Rainbow Drops 10 g
  Available
  Swizzels Rainbow Drops
  10 g

  Rainbow Drops er et sandt, Britisk, retro konfektionslækkeri. Disse lækre godbidder består af puffet korn og ris overtrukket med sukker i en række farver, herunder: Gul, lilla, grøn, pink og orange. Rainbow Drops er velegnede snacks til børn, og er perfekte til at transportere nostalgiske voksne tilbage til deres unge dage! Rainbow Drops indeholder ingen...

  2,45 DKK
 • Swizzels Stinger Original 18 g Swizzels Stinger Original 18 g
  Available
  Swizzels Stinger Original
  18 g

  Den frækkeste karamelbar på hele planeten. Tutti-fruiti karamelbar med et brusende centrum. Disse Stinger-barer er en smagfuld tutti-fruiti karamelbar med et skønt, brusende centrum. De indeholder ingen kunstige farvestoffer.

  2,95 DKK
 • Swizzels Whistle 6 g Swizzels Whistle 6 g
  Available
  Swizzels Whistle
  6 g

  Det her er et gammelt, favoritbolsje, som kommer i en lille plastikbeholder, der ligner en fløjte. Det indeholder ingen kunstige farvestoffer, og er ikke egnede til børn yngre end 36 måneder.

  4,95 DKK
 • Swizzels Wine Gummies 14 g Swizzels Wine Gummies 14 g
  Available
  Swizzels Wine Gummies
  14 g

  Swizzels Wine Gummies er små vingummier med frugtsmag og uden kunstige farvestoffer. De er en del af den klassiske slikkollektion fra Swizzels. Swizzels Wine Gummies er lækre vingummier i æsker af lommestørrelse, og er produceret uden kunstige farvestoffer.

  2,95 DKK
 • Swizzles Loadsa Sweets 135 g
  Available
  Swizzles Loadsa Sweets
  135 g

  Et udvalg af overdådigt slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikonisk slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere, at vores slik smager lige så godt, som det altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels favorit til alle. Har du fx prøvet Loadsa Sweets?

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere