Liste over varer fra brand Swizzels Matlow

Swizzels er en af de ældste slikfabrikker i verden. Vi har produceret slik siden1928, og vi er stadigvæk i fuld gang med at finde på i dag. Vi er bedst kendt som opfinderne af Love Hearts, Drumstick, Parma Violets, Fizzers og Refreshers barer, som alle har været nydt i generationer verden rundt. Men det stopper ikke der! De talentfulde opfindere på vores fabrik i Derbyshire er stadigvæk i fuld gang med at kreere helt nye typer gelé, karameller, slikkepinde og andre typer slik, som du kan nyde og dele.

Mere
Swizzles Loadsa Sweets 135 g
Tilgængelig
Slik

Swizzles Loadsa Sweets

Swizzels Matlow
135 g
19,95 kr.
Et udvalg af overdådigt slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikonisk slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere, at vores slik smager lige så godt, som det altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels favorit til alle. Har du fx prøvet Loadsa Sweets?
Swizzles Loadsa Chews 135 g
Tilgængelig
Slik

Swizzles Loadsa Chews

Swizzels Matlow
135 g
19,95 kr.
Et udvalg af overdådigt slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikonisk slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere, at vores slik smager lige så godt, som det altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels favorit til alle. Har du fx prøvet Loadsa Chews?
Swizzels Super Baby Bottle Candy 23 g Swizzels Super Baby Bottle Candy 23 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Super Baby Bottle Candy

Swizzels Matlow
23 g
5,95 kr.
Endnu engang noget retro slik fra Swizzels Matlow. Nuttede babyflasker fyldt med syrlig frugtsorbet sammen med en vaniljetop lige til at dyppe i - et hit hos børn (i alle aldre!).
Swizzels Stinger Original 18 g Swizzels Stinger Original 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Stinger Original

Swizzels Matlow
18 g
2,95 kr.
Den frækkeste karamelbar på hele planeten. Tutti-fruiti karamelbar med et brusende centrum. Disse Stinger-barer er en smagfuld tutti-fruiti karamelbar med et skønt, brusende centrum. De indeholder ingen kunstige farvestoffer.
Swizzels Refreshers Strawberry 18 g Swizzels Refreshers Strawberry 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Refreshers Strawberry

Swizzels Matlow
18 g
2,95 kr.
Denne ikonske, forfriskende bar blev opfundet for 60 år siden, da nogle kloge Åger opdagede hemmeligheden bag tilsætningen af brusen. Swizzels Giant Strawberry Refresher er den uimodståelige tyggevenlige frugtkonfekture, som er en tidsløs klassiker. Den er produceret uden brug af kunstige farvestoffer, og denne lækre forfriskning minder om frugtkaramel...
Swizzels Refreshers Sour Apple 18 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Refreshers Sour Apple

Swizzels Matlow
18 g
2,95 kr.
En nyanskaffelse fra Retro sweet heroes Swizzels Matlow. Denne gang har de givet deres klassiske, forfriskende bar et syrligt twist, og den skønne smag af syrligt æble fungerer perfekt sammen med antydningen af sherbet, som er tilstede i hver eneste bar. Der er oven i købet gode nyheder for vegetarer, idet denne nye, forfriskende bar ikke indeholder...
Swizzels Rainbow Drops 10 g Swizzels Rainbow Drops 10 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Rainbow Drops

Swizzels Matlow
10 g
2,45 kr.
Rainbow Drops er et sandt, Britisk, retro konfektionslækkeri. Disse lækre godbidder består af puffet korn og ris overtrukket med sukker i en række farver, herunder: Gul, lilla, grøn, pink og orange. Rainbow Drops er velegnede snacks til børn, og er perfekte til at transportere nostalgiske voksne tilbage til deres unge dage! Rainbow Drops indeholder ingen...
Swizzels Push Up! Eezy Freezzy 5 Pack - 280 ml
Tilgængelig
Kolonial

Swizzels Push Up! Eezy Freezzy

Swizzels Matlow
5 Pack - 280 ml
24,95 kr.
Selvfrys-is med smag af frugt og tilsat både sukker og sødemiddel. Isene fås i tre berømte smagsvarianter, som er taget fra britisk slik: Fruity Pops, Drumstick samt Refreshers. Frys selv derhjemme. Produceret af frugtjuice og udelukkende naturlige farvestoffer.
Swizzels Love Hearts Dips 23 g
Tilgængelig
Valentine

Swizzels Love Hearts Dips

Swizzels Matlow
23 g
4,95 kr.
Nyd den klassiske smag af Love Hearts dyppet i limonadepulver med Swizzels Matlow Love Hearts Dip. Hver pakke indeholder tre lækre pulverdips: Appelsinbrus, skarp hindbær og sur citron.
Swizzels Loadsa Lollies 135 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Loadsa Lollies

Swizzels Matlow
135 g
19,95 kr.
Et udvalg af overdådigt slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikonisk slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere, at vores slik smager lige så godt, som det altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels favorit til alle. Har du fx prøvet Loadsa Lollies?
Swizzels Giant Love Hearts 39 g Swizzels Giant Love Hearts 39 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Giant Love Hearts

Swizzels Matlow
39 g
6,95 kr.
Love Hearts er et af Storbritanniens mest ikoniske sliktyper. Med deres brusende frugtsmag og korte kærligheds-relaterede beskeder forbliver de børn og voksnes store favorit. Beskeder varierer fra konventionelle (fx Bliv Min) til den mere usædvanlige (fx Sjovt Ansigt) til den komplet forvirrende (fx Panda), som uden tvivl er en del af Love Hearts' charme....
Swizzels Drumstick Squashies Sour Cherry And Apple 145 g
Tilgængelig
19,95 kr.
Skøn at dele. Alle vil elske den tyggevenlige tekstur og fantastiske smag i disse Swizzels Drumstick Squashies med lækker smag af surt kirsebær og æble. Prøv dem allerede i dag. Posen er ideel som “hjemmeguf”, bilture eller sjove dage på tur.
Swizzels Drumstick Squashies Bubblegum 145 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Squashies Bubblegum

Swizzels Matlow
145 g
19,95 kr.
Et skønt udvalg af tyggegummi bragt til dig fra Swizzels, Matlow-linjen. Swizzels Bubblegum Drumstick Squashies indeholder en blanding af slikkepinde med tyggegummismag inden i en blød vingummi. Dette lækre guf forvandler en hvilken som helst dag på året til en sød og dejlig dag, hvadenten det drejer sig om Halloween, jul, eller simpelthen bare en...
Swizzels Drumstick Squashies 145 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Squashies

Swizzels Matlow
145 g
19,95 kr.
Gør plads, for her kommer Drumstick Squashies – en spændende ny type slik, der transformerer dit yndlingsmærke til et lækkert, splattet tyggegummi. Swizzels pick-n-mix er skønt slik, som er fantastiske til fødselsdagsfesten.
Swizzels Drumstick Mix Lolly 180 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Mix Lolly

Swizzels Matlow
180 g
19,95 kr.
Et udvalg af slikkepinde i tre varianter: Kirsebær & æble, original samt tyggegummismag.
Swizzels Drumstick Choos 135 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Choos

Swizzels Matlow
135 g
19,95 kr.
Drumstick choos er en ny tyggekaramel, som er produceret af Swizzels Matlow. Elsker du tyggekaramellerne? Nu kan du få fem dobbelte varianter af Drumstick Choos. Ananas, Fersken & fløde, hindbær, jordbær & banan…åh hvilken smag skal det dog være?
Swizzels Drumstick Chewy Lolly 12 g Swizzels Drumstick Chewy Lolly 12 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Chewy Lolly

Swizzels Matlow
12 g
3,95 kr.
Rejs tilbage til din barndom med disse Swizzels Matlow Drumstick Chewy Lollies. Hindbær og mælkesmag, disse små trommestik-lignende slikkepinde er stadig så tyggevenlige og lækre som altid.
Swizzels Drumstick Chew Bars 18 g Swizzels Drumstick Chew Bars 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Chew Bars

Swizzels Matlow
18 g
3,95 kr.
Med dets ikoniske, gule, røde og grønne indpakning er Drumstick en af de lettest genkendelige britiske sliktyper, som vi alle kender og elsker. Original Drumstick Raspberry & Milk Chew udgør en fantastisk lækkerbisken for børn såvel som voksne, der søger en smule nostalgi og de gode gamle dage med vingummier, der kunne købes for nogle få ører!
Swizzels Drumstick Bubblegum 12 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Bubblegum

Swizzels Matlow
12 g
4,95 kr.
50 år efter lanceringen af den originale trommepinds-lignende slikkepind kommer disse tygbare trommepinde-slikkepinde med tyggegummismag, som en moderne version af retro klassikeren.
Swizzels Drumstick 35 g Swizzels Drumstick 35 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick

Swizzels Matlow
35 g
6,95 kr.
Rigtig hindbær- og mælkesmag i tyggevenlig slik uden kunstige farver.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.