Liste over varer fra brand Swizzels Matlow

Swizzels er en af de ældste slikfabrikker i verden. Vi har produceret slik siden1928, og vi er stadigvæk i fuld gang med at finde på i dag. Vi er bedst kendt som opfinderne af Love Hearts, Drumstick, Parma Violets, Fizzers og Refreshers barer, som alle har været nydt i generationer verden rundt. Men det stopper ikke der! De talentfulde opfindere på vores fabrik i Derbyshire er stadigvæk i fuld gang med at kreere helt nye typer gelé, karameller, slikkepinde og andre typer slik, som du kan nyde og dele.

Mere
Swizzles Loadsa Sweets 135 g
Tilgængelig
Slik

Swizzles Loadsa Sweets

Swizzels Matlow
135 g
19,95 kr.
Et udvalg af overdådigt slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikonisk slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere, at vores slik smager lige så godt, som det altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels favorit til alle. Har du fx prøvet Loadsa Sweets?
Swizzles Loadsa Chews 135 g
Tilgængelig
Slik

Swizzles Loadsa Chews

Swizzels Matlow
135 g
19,95 kr.
Et udvalg af overdådigt slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikonisk slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere, at vores slik smager lige så godt, som det altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels favorit til alle. Har du fx prøvet Loadsa Chews?
Swizzels Stinger Original 18 g Swizzels Stinger Original 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Stinger Original

Swizzels Matlow
18 g
2,95 kr.
Den frækkeste karamelbar på hele planeten. Tutti-fruiti karamelbar med et brusende centrum. Disse Stinger-barer er en smagfuld tutti-fruiti karamelbar med et skønt, brusende centrum. De indeholder ingen kunstige farvestoffer.
Swizzels Refreshers Strawberry 18 g Swizzels Refreshers Strawberry 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Refreshers Strawberry

Swizzels Matlow
18 g
2,95 kr.
Denne ikonske, forfriskende bar blev opfundet for 60 år siden, da nogle kloge Åger opdagede hemmeligheden bag tilsætningen af brusen. Swizzels Giant Strawberry Refresher er den uimodståelige tyggevenlige frugtkonfekture, som er en tidsløs klassiker. Den er produceret uden brug af kunstige farvestoffer, og denne lækre forfriskning minder om frugtkaramel...
Swizzels Refreshers Sour Apple 18 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Refreshers Sour Apple

Swizzels Matlow
18 g
2,95 kr.
En nyanskaffelse fra Retro sweet heroes Swizzels Matlow. Denne gang har de givet deres klassiske, forfriskende bar et syrligt twist, og den skønne smag af syrligt æble fungerer perfekt sammen med antydningen af sherbet, som er tilstede i hver eneste bar. Der er oven i købet gode nyheder for vegetarer, idet denne nye, forfriskende bar ikke indeholder...
Tilgængelig
Kolonial

Swizzels Push Up! Eezy Freezzy

Swizzels Matlow
5 Pack - 280 ml
24,95 kr.
Selvfrys-is med smag af frugt og tilsat både sukker og sødemiddel. Isene fås i tre berømte smagsvarianter, som er taget fra britisk slik: Fruity Pops, Drumstick samt Refreshers. Frys selv derhjemme. Produceret af frugtjuice og udelukkende naturlige farvestoffer.
Tilgængelig
Valentine

Swizzels Love Hearts Dips

Swizzels Matlow
23 g
4,95 kr.
Nyd den klassiske smag af Love Hearts dyppet i limonadepulver med Swizzels Matlow Love Hearts Dip. Hver pakke indeholder tre lækre pulverdips: Appelsinbrus, skarp hindbær og sur citron.
Swizzles Loadsa Lollies 135 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Loadsa Lollies

Swizzels Matlow
135 g
19,95 kr.
Et udvalg af overdådigt slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikonisk slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere, at vores slik smager lige så godt, som det altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels favorit til alle. Har du fx prøvet Loadsa Lollies?
Swizzels Giant Love Hearts 39 g Swizzels Giant Love Hearts 39 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Giant Love Hearts

Swizzels Matlow
39 g
6,95 kr.
Love Hearts er et af Storbritanniens mest ikoniske sliktyper. Med deres brusende frugtsmag og korte kærligheds-relaterede beskeder forbliver de børn og voksnes store favorit. Beskeder varierer fra konventionelle (fx Bliv Min) til den mere usædvanlige (fx Sjovt Ansigt) til den komplet forvirrende (fx Panda), som uden tvivl er en del af Love Hearts' charme....
 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Giant Fizzers

Swizzels Matlow
40 g
6,95 kr.
Dette er slikket, der ligner et stykke kridt i asorterede farver – sød med en skarp og brusende frugtsmag. Hver pakke af Fizzers indeholder seks forskellige frugtsmage, eksotisk ananas, pikant citron, sød appelsin, syrligt kirsebær, forfriskende lime og lækker solbær. Guf!
Swizzels Drumstick Squashies Bubblegum 145 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Squashies Bubblegum

Swizzels Matlow
145 g
19,95 kr.
Et skønt udvalg af tyggegummi bragt til dig fra Swizzels, Matlow-linjen. Swizzels Bubblegum Drumstick Squashies indeholder en blanding af slikkepinde med tyggegummismag inden i en blød vingummi. Dette lækre guf forvandler en hvilken som helst dag på året til en sød og dejlig dag, hvadenten det drejer sig om Halloween, jul, eller simpelthen bare en...
Swizzels Drumstick Squashies 145 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Squashies

Swizzels Matlow
145 g
19,95 kr.
Gør plads, for her kommer Drumstick Squashies – en spændende ny type slik, der transformerer dit yndlingsmærke til et lækkert, splattet tyggegummi. Swizzels pick-n-mix er skønt slik, som er fantastiske til fødselsdagsfesten.
Swizzels Drumstick Chewy Lolly 12 g Swizzels Drumstick Chewy Lolly 12 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Chewy Lolly

Swizzels Matlow
12 g
3,95 kr.
Rejs tilbage til din barndom med disse Swizzels Matlow Drumstick Chewy Lollies. Hindbær og mælkesmag, disse små trommestik-lignende slikkepinde er stadig så tyggevenlige og lækre som altid.
Swizzels Drumstick Bubblegum 12 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Bubblegum

Swizzels Matlow
12 g
4,95 kr.
50 år efter lanceringen af den originale trommepinds-lignende slikkepind kommer disse tygbare trommepinde-slikkepinde med tyggegummismag, som en moderne version af retro klassikeren.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.