Liste over varer fra brand Swizzels Matlow

Swizzels er en af de ældste slikfabrikker i verden. Vi har produceret slik siden1928, og vi er stadigvæk i fuld gang med at finde på i dag. Vi er bedst kendt som opfinderne af Love Hearts, Drumstick, Parma Violets, Fizzers og Refreshers barer, som alle har været nydt i generationer verden rundt. Men det stopper ikke der! De talentfulde opfindere på vores fabrik i Derbyshire er stadigvæk i fuld gang med at kreere helt nye typer gelé, karameller, slikkepinde og andre typer slik, som du kan nyde og dele.

Mere
Swizzels Drumstick Chew Bars 18 g Swizzels Drumstick Chew Bars 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Chew Bars

Swizzels Matlow
18 g
3,95 kr.
Med dets ikoniske, gule, røde og grønne indpakning er Drumstick en af de lettest genkendelige britiske sliktyper, som vi alle kender og elsker. Original Drumstick Raspberry & Milk Chew udgør en fantastisk lækkerbisken for børn såvel som voksne, der søger en smule nostalgi og de gode gamle dage med vingummier, der kunne købes for nogle få ører!
Swizzels Drumstick Chewy Lolly 12 g Swizzels Drumstick Chewy Lolly 12 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Chewy Lolly

Swizzels Matlow
12 g
3,95 kr.
Rejs tilbage til din barndom med disse Swizzels Matlow Drumstick Chewy Lollies. Hindbær og mælkesmag, disse små trommestik-lignende slikkepinde er stadig så tyggevenlige og lækre som altid.
Swizzels Flic 'n' Lic 14 g Swizzels Flic 'n' Lic 14 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Flic 'n' Lic

Swizzels Matlow
14 g
6,95 kr.
Frugtslikkepinde i en plastikbeholder, som let og hurtigt åbnes i en bevægelse, hvilket faktisk er meget smart, da du på denne måde har mulighed for at komme slikkepinden i lommen og gemme den til senere uden, at slikkepinden bliver helt klistret ind med lommeuld. Fås i varianterne: Kirsebær, blåbær, jordbær eller appelsin.
Swizzels Giant Parma Violets 40 g Swizzels Giant Parma Violets 40 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Giant Parma Violets

Swizzels Matlow
40 g
6,95 kr.
1 Anmeldelser
Disse Giant Parma Violets er, som navnet antyder, en ekstra-stor version af det super-elskede Parma Violet slik. Hvis du nyder den unikke Parma Violet blanding af lavender, violet og parfume, vil denne enkeltpakke af Giant Parma Violets være en forkælelse
Swizzels Love Heart Lipstick 6 g Swizzels Love Heart Lipstick 6 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Love Heart Lipstick

Swizzels Matlow
6 g
4,95 kr.
Denne Love Hearts Lipstick, en ny version af den klassiske Love Hearts opskrift, indeholder en læbestift med frugtsmag i en læbestiftsformet plastikpose. Love Hearts Lipstick er perfekte snacks i godteposerne til børnefødselsdagen.
Swizzels Stinger Original 18 g Swizzels Stinger Original 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Stinger Original

Swizzels Matlow
18 g
2,95 kr.
Den frækkeste karamelbar på hele planeten. Tutti-fruiti karamelbar med et brusende centrum. Disse Stinger-barer er en smagfuld tutti-fruiti karamelbar med et skønt, brusende centrum. De indeholder ingen kunstige farvestoffer.
Swizzels Whistle 6 g Swizzels Whistle 6 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Whistle

Swizzels Matlow
6 g
4,95 kr.
Det her er et gammelt, favoritbolsje, som kommer i en lille plastikbeholder, der ligner en fløjte. Det indeholder ingen kunstige farvestoffer, og er ikke egnede til børn yngre end 36 måneder.
Swizzels Wine Gummies 14 g Swizzels Wine Gummies 14 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Wine Gummies

Swizzels Matlow
14 g
2,95 kr.
Swizzels Wine Gummies er små vingummier med frugtsmag og uden kunstige farvestoffer. De er en del af den klassiske slikkollektion fra Swizzels. Swizzels Wine Gummies er lækre vingummier i æsker af lommestørrelse, og er produceret uden kunstige farvestoffer.

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.