Varer fra Sour Patch

Sure, chewy og ekstrem sure! Sour Patch slik – i alle dets mange former og smag – er en absolut must for dem, der foretrækker en sur smag for at tilfredsstille deres søde tand! Vi ELSKER Sour Patch. Det har været på vores virtuelle hylder i årevis og må det ligge der lang tid endnu. Værsgo! 

Viser 1 - 10 af 10 produkter
 • Sour Patch Kids 99 g Sour Patch Kids 99 g
  Available
  Sour Patch Kids
  99 g

  Sour Patch Kids er bløde, tyggevenlige og lækre vingummier. Disse lunefulde, små børn indeholder et kraftigt, surt slag. 

  24,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Sour Patch Kids Berries 88 g Sour Patch Kids Berries 88 g
  Available
  Sour Patch Kids Berries
  88 g

  På trods af et lettere bedrag, er disse Berry Patch Kids fuldstændig lækre. Selvom de er strøet til med et tunge-prikkende surt overtræk, kan du forvente at finde et sødt og dejligt centrum i hver eneste bløde vingummi. De er måske ikke teknisk set bær, men denne lækre bær-smag vil med sikkerhed tilfredsstille enhver fan af denne type elskede slik.

  24,95 DKK
 • Sour Patch Kids Extreme 99 g Sour Patch Kids Extreme 99 g
  Available
  Sour Patch Kids Extreme
  99 g

  Sour Patch Extreme tager den normale, sure smag i Sour Patch og trækker den max ud! To SUPERsure smagsvarianter i hvert stykke bløde og tyggevenlige slik. Kan du klare det?

  24,95 DKK
 • Sour Patch Kids Fire 113 g Sour Patch Kids Fire 113 g
  Available
  Sour Patch Kids Fire
  113 g

  Sour Patch Kids Fire – I begyndelsen er de syrlige. Så bliver de søde. Derefter krydrede! Bløde og tyggelige Fire Sour Patch Kids tilbyder en enestående, ny smagsoplevelse, som vil muntre din smagssans med en krydret kanelfornemmelse, som går over i klassisk syrlig og sød afslutning. Børn og voksne vil elske antydningen af krydret smag kombineret med...

  24,95 DKK
 • Sour Patch Kids Freeze Lemonade Mix 113 g
  Available
  Sour Patch Kids Freeze Lemonade Mix
  113 g

  Sur smag efterfulgt af sød i en vingummi, som fås med forskellige limonadesmage, og som giver en kølende fornemmelse. Prøv den nye Sour Patch Kids Freeze. Blanding med forskellige limonadesmage, som inkluderer: Blåt hindbær, jordbær, kirsebær-lime og citron. Denne blanding indeholder fire nye limonadevarianter, som alle har den forfriskende, kølende effekt.

  24,95 DKK
 • Sour Patch Kids Lineups 180 g Sour Patch Kids Lineups 180 g
  Available
  Sour Patch Kids Lineups
  180 g

  Nyt! Sour Patch Kids "Lineups" er en serie af sour patch kids, der er knyttet sammen ved deres sure hoveder og deres sure fødder.

  34,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Sour Patch Kids Mango 283 g
  Available
  Sour Patch Kids Mango
  283 g

  Sour Patch Kids er en sjov, blød og skøn vingummi til børn og voksne. Denne friske mangosmag tilføjer et tropisk twist til sjov, der får mundvandet til at løbe. De er perfekte, når du skal geare ned efter en lang dag eller, når du skal geare op til lidt sødt ballade.

  44,95 DKK
 • Sour Patch Kids Tricksters 141 g Sour Patch Kids Tricksters 141 g
  Available
  Sour Patch Kids Tricksters
  141 g

  I denne blanding passer farverne ikke til smagene. Fx kan en blå smage som en rød, og en orange kan smage som en blå.

  24,95 DKK
 • Sour Patch Kids Tropical 141 g
  Available
  Sour Patch Kids Tropical
  141 g

  De fire typer af smag i denne pose findes ikke i andre smagsblandinger. Smagene omfatter Passion Fruit (lilla), Tropical Twist (orange), Pineapple (hvid), og Paradise Punch (pink)

  24,95 DKK
 • Sour Patch Watermelon 99 g Sour Patch Watermelon 99 g
  Available
  Sour Patch Watermelon
  99 g

  Hver vingummi-delikatesse er formet og farvet som et stykke mini-vandmelon og vil med sikkerhed smage som en også. Men i stedet for at være et saftigt rod, er dette slik strøet med et surt overtræk. Når du først vænner dig til dette skarpe, læbe-rynkende top lag, må du hellere gøre dig klar til at blive budt velkommen af en sød, sød vingummi.

  24,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere