Varer fra Sour Patch

Sure, chewy og ekstrem sure! Sour Patch slik – i alle dets mange former og smag – er en absolut must for dem, der foretrækker en sur smag for at tilfredsstille deres søde tand! Vi ELSKER Sour Patch. Det har været på vores virtuelle hylder i årevis og må det ligge der lang tid endnu. Værsgo! 

Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • Sour Patch Kids Berries 88g Sour Patch Kids Berries 88g
  Available
  Sour Patch Kids Berries 88g
  88 g

  På trods af lettere bedrag, er disse Berry Patch Kids fuldstændig lækre. Selvom de er strøet til med en tunge-prikkende sur overtræk, kan du forvente at finde en sød og kær center i hver blød vingummi. De er måske ikke teknisk set bær, men denne lækre ”bær” smag vil med sikkerhed tilfredsstille enhver fan af denne elskede slik.

  19,95 DKK
 • Sour Patch Kids Tricksters
  Available
  Sour Patch Kids Tricksters
  141 g

  I denne blanding vil farverne ikke passe smagene; for eksempel, en blå kan smage som en rød, og en orange kan smage som en blå. 

  19,95 DKK
 • Sour Patch Kids Tropical
  Available
  Sour Patch Kids Tropical
  141 g

  De 4 smag i denne pose findes ikke i andre smagsblandinger. Smagene omfatter Passion Fruit (lilla), Tropical Twist (orange), Pineapple (hvid), og Paradise Punch (pink).

  19,95 DKK
 • Sour Patch Watermelon 99g Sour Patch Watermelon 99g
  Available
  Sour Patch Watermelon 99g
  99 g

  Hver vingummi delikatesse er formet og farvet som et mini stykke vandmelon og vil med sikkerhed smage som en også. Men i stedet for at være et juicy rod, er disse slik strøet med en sur overtræk. Når du først vænner dig til denne skarpe læbe-rynkende top lag, må du hellere gøre dig klar til at blive velkommet af en sød, sød vingummi.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere