Varer fra Sour Patch

Sure, chewy og ekstrem sure! Sour Patch slik – i alle dets mange former og smag – er en absolut must for dem, der foretrækker en sur smag for at tilfredsstille deres søde tand! Vi ELSKER Sour Patch. Det har været på vores virtuelle hylder i årevis og må det ligge der lang tid endnu. Værsgo! 

Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • Sour Patch Kids Berries 88g Sour Patch Kids Berries 88g
  Available
  Sour Patch Kids Berries 88g
  88 g

  På trods af lettere bedrag, er disse Berry Patch Kids fuldstændig lækre. Selvom de er strøet til med en tunge-prikkende sur overtræk, kan du forvente at finde en sød og kær center i hver blød vingummi. De er måske ikke teknisk set bær, men denne lækre ”bær” smag vil med sikkerhed tilfredsstille enhver fan af denne elskede slik.

  19,95 DKK
 • Sour Patch Kids Lineups Sour Patch Kids Lineups
  -50%
  Available
  Sour Patch Kids Lineups
  180 g

  Nyt! Sour Patch Kids "Lineups" er serie af sour patch kids, der er knyttet sammen ved deres sure hoveder og deres sure fødder. 

  14,98 DKK 29,95 DKK -50%
  1 Anmeldelse(r)
 • Sour Patch Strawberry Sour Patch Strawberry
  Available
  Sour Patch Strawberry
  283 g

  Du ved, at de fleste springer over jordbærblade, når de nyder den dejlige røde frugt. Men vidste du, at de er spiselige? Vi bliver dog nød til at advare dig, de er ikke særlig tygbare. I tilfælde af at, du er fristet til at tage et bid af det grønne en dag, foreslår vi, at du starter med denne 283g pose Sour Patch Strawberry Slices Candy i stedet for...

  44,95 DKK
 • Sour Patch Watermelon 99g Sour Patch Watermelon 99g
  Available
  Sour Patch Watermelon 99g
  99 g

  Hver vingummi delikatesse er formet og farvet som et mini stykke vandmelon og vil med sikkerhed smage som en også. Men i stedet for at være et juicy rod, er disse slik strøet med en sur overtræk. Når du først vænner dig til denne skarpe læbe-rynkende top lag, må du hellere gøre dig klar til at blive velkommet af en sød, sød vingummi.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere