Liste over varer fra brand Sour Patch

Sure, chewy og ekstrem sure! Sour Patch slik – i alle dets mange former og smag – er en absolut must for dem, der foretrækker en sur smag for at tilfredsstille deres søde tand! Vi ELSKER Sour Patch. Det har været på vores virtuelle hylder i årevis og må det ligge der lang tid endnu. Værsgo! 

Mere
Swedish Fish Tails 141 g
Tilgængelig
Slik

Swedish Fish Tails

Sour Patch
141 g
24,95 kr.
Swedish Fish Tails. Dobbelt op af lækkerhed med disse to forskellige smoothiesmage i et stykke vingummi. Du kan enten bide den over på midten, så du kan nyde smagene individuelt eller, du kan spise hele stykket på en gang for at opnå en ny smagskombination fuld af sjov. Bland evt. med Sour Patch Kids Heads for at prøve den ultimative slikduet.
Swedish Fish Assorted 99 g Swedish Fish Assorted 99 g 2
Tilgængelig
Slik

Swedish Fish Assorted

Sour Patch
99 g
24,95 kr.
Swedish Fish er en af de mest ikoniske vingummier fra USA - og nu kan du få en ordentlig pakke Swedish Fish i et sortiment af smagsvarianter og farver! Hvilken én vil blive din favorit?
Swedish Fish 88 g Swedish Fish 88 g 2
Tilgængelig
Slik

Swedish Fish

Sour Patch
88 g
24,95 kr.
Swedish Fish er en af de mest ikoniske typer vingummislik fra USA - og nu kan du få dem i en passende stor boks med et udvalg af smag og farver! Hvilken vil blive din favorit? Når du dykker ned i denne (88g) æske med svenske fisk, kan du forsøge at gætte, hvilken smag det er. Disse små, røde fisk er i en mystisk smagsvariant, som aldrig er blevet...
Sour Patch Strawberry 283 g Sour Patch Strawberry 283 g 2
Tilgængelig
Slik

Sour Patch Strawberry

Sour Patch
283 g
44,95 kr.
Du ved, at de fleste springer over jordbærbladene, når de nyder den dejlige, røde frugt. Men vidste du, at de er spiselige? Vi bliver dog nødt til at advare dig, de er ikke særlig tyggevenlige. I tilfælde af at du er fristet til at tage et bid af det grønne blad en dag, foreslår vi, at du starter med denne 283 g pose Sour Patch Strawberry Slices Candy i...
Sour Patch Kids Heads 141 g Sour Patch Kids Heads 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Sour Patch Kids Heads

Sour Patch
141 g
24,95 kr.
Sour Patch Heads er en sjov, blød og tyggevenlig, syrlig vingummi, som har to forskellige smage i hvert stykke slik. Med disse Sour Patch Heads vingummier har de taget udsagnet om at tilbyde to smage i hver vingummi, bogstaveligt – en til hovedet og en til kroppen. Kunderne vil elske disse syrlige vingummier med to smage, som er en kombination de...
Sour Patch Kids Extreme 99 g Sour Patch Kids Extreme 99 g 2
Tilgængelig
Slik

Sour Patch Kids Extreme

Sour Patch
99 g
24,95 kr.
Sour Patch Extreme tager den normale, sure smag i Sour Patch og trækker den max ud! To SUPERsure smagsvarianter i hvert stykke bløde og tyggevenlige slik. Kan du klare det?
Maynard Sour Patch Kids Sour Cherry Blasters 64 g
  • Ny
Tilgængelig
19,95 kr.
Sød vingummi med kirsebærsmag og en syrlig yderside. Denne canadiske blanding af Maynards og Sour Patch Kids leverer den ægte frugtsmag samt lækre syrlige sukkerkrystaller i en vingummi, som du får svært ved at finde andre steder!

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.