Liste over varer fra brand Sour Patch

Sure, chewy og ekstrem sure! Sour Patch slik – i alle dets mange former og smag – er en absolut must for dem, der foretrækker en sur smag for at tilfredsstille deres søde tand! Vi ELSKER Sour Patch. Det har været på vores virtuelle hylder i årevis og må det ligge der lang tid endnu. Værsgo! 

Mere
Sour Patch Kids Freeze Lemonade Mix 113 g
Tilgængelig
Slik

Sour Patch Kids Freeze Lemonade Mix

Sour Patch
113 g
24,95 kr.
Sur smag efterfulgt af sød i en vingummi, som fås med forskellige limonadesmage, og som giver en kølende fornemmelse. Prøv den nye Sour Patch Kids Freeze. Blanding med forskellige limonadesmage, som inkluderer: Blåt hindbær, jordbær, kirsebær-lime og citron. Denne blanding indeholder fire nye limonadevarianter, som alle har den forfriskende, kølende effekt.
Swedish Fish 88 g Swedish Fish 88 g 2
Tilgængelig
Slik

Swedish Fish

Sour Patch
88 g
24,95 kr.
Swedish Fish er en af de mest ikoniske typer vingummislik fra USA - og nu kan du få dem i en passende stor boks med et udvalg af smag og farver! Hvilken vil blive din favorit? Når du dykker ned i denne (88g) æske med svenske fisk, kan du forsøge at gætte, hvilken smag det er. Disse små, røde fisk er i en mystisk smagsvariant, som aldrig er blevet...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.