Liste over varer fra brand Snyder's of Hanover

Snyder's of Hanover er et amerikansk bageri og snackproducent, der laver sprøde, lækre saltkringlestykker, der kommer i mange forskellige smag. Disse snacks er perfekte i snackskålen på grund af den saltede smag og sprøde tekstur.

Mere
Tilgængelig
Chips og snacks

Snyders of Hanover Honey Mustard & Onion

Snyder's of Hanover
125 g
24,95 kr.
Generøse klumper af vores surdejs saltkringler, som er spækket med intense smagskombinationer...som fx den saftige honningsennep med løg.
Tilgængelig
Chips og snacks

Snyder's of Hanover Pretzel Sandwiches Cheddar Cheese

Snyder's of Hanover
60.2 g
24,95 kr.
Lækker smag indlejret imellem to hyggelige saltkringer fra Snyders of Hanover. Perfekt at poppe! I vores saltkringlesandwiches med cheddar, finder du ægte, pikant cheddarost imellem to stykker saltkringle i mundrette bidder. De er en skøn snack for børn og voksne på farten.
Tilgængelig
Chips og snacks

Snyder's Cheddar Cheese Pretzel Pieces

Snyder's of Hanover
125 g
24,95 kr.
Gavmilde stykker af vores surdejs-saltkringle tilfører det, du elsker fra lagret cheddar-ost. Denne pose er spækket til randen med smag, som tilfredsstiller dine smagsløg. Stykker af surdejs-saltkringle i mundrette bidder og spækket med smagen af cheddarost. Svøm hen i denne cremede, modige ostesmag i disse lækre saltkringlestykker. Produceret i...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.