Liste over varer fra brand Skittles

Vi alle ville elske at kunne smage en regnbue, men det er frustrerende, at USA har bedre regnbuer end os! Vi taler selvfølgelig om Skittles! Vi har fornøjelsen af at kunne hente et stort sortiment af forskellige Skittles smag, som generelt ikke er tilgængelig for dig her i Danmark. Værsgo!

Mere
Skittles Brightside 56.7 g Skittles Brightside 56.7 g 2
Tilgængelig
Slik

Skittles Brightside

Skittles
56.7 g
14,95 kr.
1 Anmeldelser
Endnu en ny smag i den regnbuefarvede samling af Skittles smagsvarianter. Denne gang omfatter smagene Paradise Punch, Tangerine, Kiwi Banana, Watermelon and Pink limonade.
Skittles Crazy Sours Bag 125 g Skittles Crazy Sours Bag 125 g 2
Tilgængelig
Slik

Skittles Crazy Sours Bag

Skittles
125 g
19,95 kr.
Kom med og følg regnbuen, hvor mulighederne er uendelige. Alt kan ske, og vil sandsynligvis ske. Skittles giver fantasien frit løb, sprænger hverdagens grænser og fører dig ind i en verden uden begrænsninger. Skittles med smag af syrligt æble, kirsebær, mandarin, ananas og hindbær. Skittles, TASTE THE RAINBOW.
Skittles Fruits Bag 125 g Skittles Fruits Bag 125 g 2
Tilgængelig
Slik

Skittles Fruits Bag

Skittles
125 g
19,95 kr.
Skittles er på rekordtid blevet en utrolig populær tyggepastil herhjemme, hvor den nydes af unge og ældre. Skittles består af dragees med smag af forskellige frugter, der tager dine smagsløg med på en dejlig rejse.
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Skittles Long Lost Lime Share Size

Skittles
113.4 g
12,48 kr. 24,95 kr.
Lime var forsvundet men nu er den blevet fundet. SKITTLES Long Lost Lime slik er tilbage grundet stor efterspørgsel. Denne pose med SKITTLES med limesmag er perfekt til at blive hældt i kontorets slikskål, blive serveret til fødselsdage, blive brugt til hobbyprojekter eller som prikken over i´et på slikbuffetten. Med sin store frugtsmag, som næsten er for...
Skittles Trick Plays 56.7 g
Tilgængelig
Slik

Skittles Trick Plays

Skittles
56.7 g
14,95 kr.
Skittles Trick Plays fås i et fodboldtema med smagsvarianter som: Audible Apple, Comeback Cherry, Strawberry Sneak, Raspberry Rush, For-The-Win Watermelon. Farverige, tyggevenlige bolsjer i passende mundfulde, hvor farven ikke matcher smagen. Ideel til fester, halvlegs-snacks, eller ligefrem som pynt på din yndlingsdessert.
Skittles Tropical Bag 125 g Skittles Tropical Bag 125 g 2
Tilgængelig
Slik

Skittles Tropical Bag

Skittles
125 g
19,95 kr.
En velsmagende blanding af tropiske varianter. Egnede til vegetarer. Smag Regnbuen!
Skittles Wild Berry & Tropical Mash-Ups 204.1 g
Tilgængelig
34,95 kr.
1 Anmeldelser
Skittles Flavor Mash-Ups! Wild Berry + Tropical Bite Size Candies er lækre og søde med frugtsmag. Skøn at dele med dine venner. Skittles Mashups indeholder en blanding af dine yndlings Skittles smage: Vilde og tropiske bær. Nyd 204 g Skittles pose med venner og familie eller servér dem til din næste fest.
Skittles Wild Berry Bag 125 g Skittles Wild Berry Bag 125 g 2
Tilgængelig
Slik

Skittles Wild Berry Bag

Skittles
125 g
19,95 kr.
En velsmagende blanding af bærsmage. Egnet til vegetarer. Smag Regnbuen!

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.