Liste over varer fra brand Sathers

Lige siden 1936 har Sathers været i front, når det gjaldt om at levere alle de forskellige typer snacks, som du elsker! Vingummier, gelé, tyggevenligt eller hårdt. Sathers tilbyder alle typer af snacks for at tilfredsstille din trang, og nu fås det også i en prisvenlig pakke lige her i iKiosk.

Mere
Sathers Candy Corn 92 g Sathers Candy Corn 92 g 2
Tilgængelig
Slik

Sathers Candy Corn

Sathers
92 g
19,95 kr.
Sathers klassiske slik-majs fra Brach er lavet med rigtig honning, hvilket gør det så meget sødere at nyde amerikanernes yndlings slik-majs. Dette creme-slik er formet som en majskerne og smager af den traditionelle slik-majs. Har du nogensinde tænkt over, hvordan denne søde snack har opnået sin berømmelse? Nyd den nostalgiske smag af den originale...
Sathers Mini Chuckles 85 g Sathers Mini Chuckles 85 g 2
Tilgængelig
Slik

Sathers Mini Chuckles

Sathers
85 g
19,95 kr.
Sathers Chuckles i miniformat, er vingummi med et tyndt lag sukker udenom. En klassisk vingummi, som du kender og holder af. Al nydelsen i den originale Chuckle, bare i lille format. Prøv disse minier med kirsebær, citron, lakrids, appelsin, og lime. De små vingummier er trillet i løst sukker, som gør det til ideelt slik. Hvert stykke Chuckle, siger vi...
Sathers Sour Gummy Bears 85 g Sathers Sour Gummy Bears 85 g 2
Tilgængelig
Slik

Sathers Sour Gummy Bears

Sathers
85 g
19,95 kr.
Gør din smagssans glad med Sathers Sour Gummi Bear Candy. Med en eksplosion af syrlig smag i hver bid er denne vingummibamse skøn og uimodståelig. Prøv at anbringe disse syrlige bamser oven på din is eller din cupcake, så det bliver ekstra lækkert. Frisk og længevarende, syrlig smag i hver en bid. Den ideelle kombination af sødt og syrligt.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.