Varer fra Reese's

Kun i USA ville man overveje at kombinere peanut butter med chokolade. De gjorde det, og resultatet er fantastisk. Reese’s er mestre i peanut butter-chokolade kombinationer med Peanut Butter Cups der muligvis er den mest velkendte Reese’s produkt i verdenen. Men se engang på udvalget nedenfor.. de er mere end bare Cups! 

Viser 1 - 16 af 16 produkter
 • Reese's Big Cup 40 g Reese's Big Cup 40 g
  Available
  Reese's Big Cup
  40 g

  Peanutbutter fans vil elske denne snack, der kommer med en ekstra dosis peanutbutter i hver cup. Omgivet af tyk mælkechokolade, vil REESE'S Peanut Butter BIG CUP med sikkerhed tilfredsstille enhver, der har brug for et peanutbutter fix.

  9,95 DKK
  2 Anmeldelse(r)
 • Reese's Big Cup Crunchy King Size 79 g
  Available
  Reese's Big Cup Crunchy King Size
  79 g

  Grib en ven og del en af disse Crunchy Cookie Reese's Peanut Butter Cups. Butter cups der indeholder et brag af smag og knas. Den familiære mælkechokolade og peanutbutter er fyldt med knasende chokoladekikssmag og skaber en ny sensation. 

  24,95 DKK
 • Reese's Creamy Peanut Butter 510 g
  Available
  Reese's Creamy Peanut Butter
  510 g

  REESES Creamy Peanut Butter indeholder virkelig et voldsomt brag af peanutsmag! Den er så glat, lækker og vidunderlig, at den vil opfriske din kedelige frokost og vil få dine sandwichs til at pifte. 

  54,95 DKK
 • Reese's Crunchers 51 g
  Available
  Reese's Crunchers
  51 g

  REESES CRUNCHERS Snacks har endelig haft succes med at gøre snack-shopping let! En skøn, knasende snack, som består af små stykker jordnøddesmør, jordnødder samt knasende puffede riskorn dækket af mælkechokolade. Det hele kombineret med en indpakning, som er let at åbne på turen, hvilket gør dette til en perfekt snack hvor som helst og når som helst.

  24,95 DKK
 • Reese's Giant Peanut Butter bar 192 g Reese's Giant Peanut Butter bar 192 g
  Available
  Reese's Giant Peanut Butter bar
  192 g

  >Et nyt nummer fra USA, dette er Reeses kæmpe chokoladebar fyldt med peanutbutter. En konventionel chokoladebar (fremfor de peanutbutter kopper vi er vant til), fyldt med let smuldrende Reeses peanutbutter. En fantastisk stor 192 g bar, stor nok til at dele ... eller ikke! Hvis du elsker Reeses peanutbutter kopper, vil du elske disse. 

  39,95 DKK
 • Reese's Minis Unwrapped Mini Cups 120 g Reese's Minis Unwrapped Mini Cups 120 g
  Available
  Reese's Minis Unwrapped Mini Cups
  120 g

  Nyd den klassiske smag af REESES peanutbutter kopper i 120g popbare, indpakkede mundfulde. Dette slik, pakket i genforseglelige poser, er lækre og en ryddelig måde at snacke på under turen.

  29,95 DKK
 • Reese's Nut Bar 47 g Reese's Nut Bar 47 g
  Available
  Reese's Nut Bar
  47 g

  REESE'S NUT Bar er lavet af chokolade og fyldt med sprøde, ristede peanuts, en blød, tyk karamel og den karakteristiske smag af REESE'S peanutbutter. Det er så godt, at vi blev nødt til at skabe et nyt tillægsord for at beskrive det - NUTRAGEOUS. 

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Reese's Pieces 43 g Reese's Pieces 43 g
  Available
  Reese's Pieces
  43 g

  Grib en pose REESE'S PIECES Candy for den lækre, umiskendelige REESE'S Peanutbutter smag i en skal af sprød slik, der nydes af mennesker over hele universet.

  9,95 DKK
 • Reese's Pieces Pouch 297 g Reese's Pieces Pouch 297 g
  Available
  Reese's Pieces Pouch
  297 g

  Grib en stor pose REESE'S PIECES Candy for den lækre, umiskendelige REESE'S Peanutbutter smag i en skal af sprød slik, der nydes af mennesker over hele universet.

  39,95 DKK
 • Reese's Pieces Theatre Box 113 g Reese's Pieces Theatre Box 113 g
  Available
  Reese's Pieces Theatre Box
  113 g

  Reese's Pieces er små klatter af peanutbutter omgivet af en sprød slikskal. De kommer i gule, brune og orange farver (ligesom Reese's logo). Denne 113 g teateræske vil med sikkerhed tilfredsstille din peanutbutter trang for en stund - deling er valgfrit!

  19,95 DKK
 • Reese's Popped Snack Mix 226 g Reese's Popped Snack Mix 226 g
  Available
  Reese's Popped Snack Mix
  226 g

  Snacking er blevet endnu bedre! En sjov og lækker smagskombination af sød og saltet. Reeses Peanut Butter Cup Minis og Reeses Pieces Peanut Butter peanuts omgivet af chokolade, blandet med minisaltkringler og popcorn overdrysset med chokolade, gør mundfuld efter mundfuld superlækker. Grib en håndfuld og snack løs!

  69,95 DKK
 • Reese's Snacksters PB Chocolate Spread & Graham Crackers 51 g Reese's Snacksters PB Chocolate Spread & Graham Crackers 51 g
  Available
  Reese's Snacksters PB Chocolate Spread & Graham Crackers
  51 g

  Reeses Snackters er en lækker snack fra USA, som består af kiksestænger med en blanding af en lækker peanutbutter- og chokolade-dyp.

  21,95 DKK
 • Reese's Sticks 42 g Reese's Sticks 42 g
  Available
  Reese's Sticks
  42 g

  Har du lyst til en let, sprød snack fyldt med en ordentlig omgang peanutbutter? Så snup en REESE'S Sticks! Hver stick fås med tre lag af knasende sprøde vafler klemt mellem lækker peanutbutter og dyppet i vidunderlig fyldig HERSHEY's mælkechokolade. Hver 42 g pakke indeholder to velsmagende lækkerbiskner. 

  9,95 DKK
 • Reese's White Peanut Butter Cups 42 g Reese's White Peanut Butter Cups 42 g
  Available
  Reese's White Peanut Butter Cups
  42 g

  Lige da du troede REESES peanutbutter kopper ikke kunne blive mere lækre, kom de med en tyk, cremet REESES peanutbutter overtrukket med HERSHEYS hvide konfekt og skabte REESES hvide peanutbutter kopper. Det er et helt nyt spin på den klassiske REESES peanutbutter kop

  9,95 DKK
 • Reeses Dark Peanut Butter Cups 42 g Reeses Dark Peanut Butter Cups 42 g
  Available
  Reeses Dark Peanut Butter Cups
  42 g

  Selv REESES Peanut Butter Cups har en mørk side. Den klassiske peanutbutter du elsker omgivet af tyk, mørk chokolade - simpelthen perfekt.

  9,95 DKK
 • Reeses Pieces Peanut Butter Cups 42 g Reeses Pieces Peanut Butter Cups 42 g
  Available
  Reeses Pieces Peanut Butter Cups
  42 g

  Det er helt rigtigt! Alle dine drømme er gået i opfyldelse! Reeses Cups er gået sammen med Reeses Pieces og er blevet til en ny, forbedret version af begge verdener.

  14,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere