Varer fra Red Vines

Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • Grape Vines Twists Grape Vines Twists
  Available
  Grape Vines Twists
  141 g

  Grape vines bliver typisk genkendt som grene, hvorfra vindruer vokser. Nyd en lækker og frugtig slik til enhver tid med Grape Vines Purple Grape Vines. Dette produkt indeholder en lækker snack med en twistet smag, der vil fornøje enhver søde tand.

  24,95 DKK
 • Red Vines Birthday Cake Twistettes
  Available
  Red Vines Birthday Cake Twistettes
  227 g

  Red Vines Birthday Cake Twistettes er lavet i små portioner ved hjælp af kunsthåndværker teknikker og betyder, at du kan nyde smagen af fødselsdagskage uden at skulle puste lys ud! Red Vines Twistettes er altid fedtfrie, kosher-certificerede og indeholder ingen konserveringsmidler. Bestil en pose og nyd disse delebare mundfulde! 

  34,95 DKK
 • Red Vines Black Licorice Twists Sugar Free
  Available
  Red Vines Black Licorice Twists Sugar Free
  141 g

  Red Vines sorte lakridsstænger er fyldt med kraftig smag i et vidunderligt tyggebart lækkeri! Hver stang har den klassiske sorte glans, der er lækre lakridsstykker kendetegn. Denne fedtfrie slik er en savl-fremkaldende snack, der kan nydes både nat og dag! Gem en krukke i dit lager eller del dem med venner og familie. Lakrids er også altid et godt valg...

  24,95 DKK
 • Red Vines Original Red Twists
  Available
  Red Vines Sugar Free Strawberry Twists
  141 g

  Den fantastiske smag af Red Vines kvalitets lakridsstænger med jordbærsmag, men uden alt det sukker der! Bestil en pose Red Vines Sugar Free med det samme og nyd dem… med god samvittighed!

  39,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere