Liste over varer fra brand Red Vines

Red Vines har spillet en vigtig rolle i fejringen af livets sødeste øjeblikke.Vi bryster os af at bruge håndværksmæssige teknikker, som er blevet nedarvet gennem fem generationer.Red Vines har en rig arv med sig, som er bygget på vores dedikation til at opretholde en konsekvent kvalitet og fantastisk smag. Fokus er på at levere friske og fedtfri Red Vines hver eneste gang.

Mere
Red Vines Bars 70 g Red Vines Bars 70 g 2
Tilgængelig
Slik

Red Vines Bars

Red Vines
70 g
14,95 kr.
Sød, tyggevenlig, rød og formet som en vinranke... Hvad kan du ellers forvente af en pose Red Vines? Disse klassiske, røde lakridsstænger er fyldt med smag, der med sikkerhed vil få smilet frem, er perfekte som snacks og lige til at dele ud til fester.
Red Vines Original Red Twists 141 g Red Vines Original Red Twists 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Red Vines Original Red Twists

Red Vines
141 g
24,95 kr.
Sød, tyggevenlig, rød og ranke-formet. Disse klassiske, røde lakridsstænger er fyldt med smag, der med sikkerhed vil få smilet bragt frem, og som er perfekte som snacks eller til at servere for dine gæster til din næste fest. Som altid er der ingen konserveringsmidler, og de er altid fedtfrie. Endnu en grund til at spise dig gennem en hel pose med god...
Red Vines Sugar Free Strawberry Twists 141 g Red Vines Sugar Free Strawberry Twists 141 g 2
Tilgængelig
34,95 kr.
Den fantastiske smag af Red Vines kvalitets-lakridsstænger med jordbærsmag, men uden alt det sukker der! Bestil en pose Red Vines Sugar Free med det samme og nyd dem... med god samvittighed!

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.