Liste over varer fra brand Red Bird

Her hos Red Bird i hjembyen Lexington, NC, har vi produceret puffede mints og slik siden 1890. Vibruger udelukkende 100 %, rene sukkerrør. Det er ikke kun en opskrift – det er en familietradition.Vores slik er naturligvis glutenfri, uden allergener, kosher, og indeholder aldrig majssirup. Da al vores guf er håndlavet, er det alt sammen unikt, ligesom et snefnug... bare med mintsmag!

Mere
Red Bird Birthday Cake Puffs 113 g
Tilgængelig
Slik

Red Bird Birthday Cake Puffs

Red Bird
113 g
21,95 kr.
Det er altid tid til en fejring med vores Red Bird Birthday Cake slik. Denne pose indeholder individuelt indpakket slik, så du kan nyde dem på farten eller dele dem med dine venner som en sød lækkerbisken. Red Bird Birthday Cake slik er lavet med 100 % rørsukker, og er altid glutenfrie.
Red Bird Cotton Candy Puffs 113 g Red Bird Cotton Candy Puffs 113 g 2
Tilgængelig
Slik

Red Bird Cotton Candy Puffs

Red Bird
113 g
21,95 kr.
Red Bird pose med slik med candyflosssmag er fantastiske at spise på arbejde eller derhjemme. Red Bird Cotton Candy Puffs er individuelt indpakket, blødt slik med en forfriskende candyflosssmag, som gør det ideelt til at dele ud til dine kunder. Lavet med rigtig rørsukker, glutenfri og uden de mest typiske allergener.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.