Liste over varer fra brand Pringles

Pringles er så lækre, at de har udviklet sætningen “Once you pop, you can't stop”. Hver rørformet pakke indeholder en kæmpe stak super lækre, velkrydrede smagfulde chips. Da hver pakke kan forsegles, kan du gemme dem til senere eller tage dem med på farten!

Mere
Tilgængelig
Chips og snacks

Pringles French Onion Dip

Pringles
158 g
29,95 kr.
Tillad dig selv at nyde en lækker snack med denne dåse af Pringles French Onion Dip. Dette produkt er særligt pakket, så hver eneste af chipsene forbliver hele og fine, så du kan nyde hver eneste bid præcis, som det er meningen. Disse kartoffelchips er med en særlig og unik smag, som hurtigt bliver din nye favorit. Dåsen er ydermere lavet med en...
Pringles Salt & Vinegar Small 70 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Pringles Salt & Vinegar Small

Pringles
70 g
15,95 kr.
Pringles Salt and Vinegar er en sand Britisk smagsoplevelse. Denne lækre smagskombination - en favorit hos briterne i flere generationer - leverer et brag, og får dig til at komme tilbage efter mere. Disse lækkerbidder i stakke har det klassiske Pringles knas, og er ideel at dele ud til fester eller på lange bilture.
Pringles Xtra Screamin Dill Pickle 158 g Pringles Xtra Screamin Dill Pickle 158 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Pringles Screamin Dill Pickle

Pringles
158 g
29,95 kr.
Vi siger ikke skrigende, fordi vi tror, det er, hvad du vil gøre, når du smager disse chips. Vi siger skrigende fordi, dildsmagen, du får, er så stor og modig og freaking X-tra, at det bare skriger PICKLE". Og ærlig talt, du bliver alligevel så rynket, at du vil have svært ved at sige en lyd.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.