Liste over varer fra brand Pop-Tarts

Hvis du har brug for en hurtig snack fyldt med energi om morgenen, så er Pop Tarts – i et svimlende udvalg af smag – lige hvad du har brug for. Mættende glasur og drys, der fryder vores smagsløg og får os til at danse af fornøjelse.

Mere
Pop-Tarts Cereal Frosted Strawberry 318 g
Tilgængelig
Kolonial

Pop-Tarts Cereal Frosted Strawberry

Pop-Tarts
318 g
64,95 kr.
Få en perfekt start på dagen med et morgenmåltid af Pop-Tarts, med lækkert fyldt og sød glasur! De er lavet på en lækker kombination af sød jordbærsmag og en sprød tekstur, dækket af dejlig drys på toppen. De kan spises som små stykker wienerbrød med den gode gamle smag af Pop-Tarts, helt uden at varme dem op!
Pop-Tarts Cereal Frosted Brown Sugar Cinnamon 318 g
Tilgængelig
64,95 kr.
Få en perfekt start på dagen med et morgenmåltid af Pop-Tarts, med lækkert fyldt og sød glasur! De er lavet på en lækker kombination af sød kanelsmag og en sprød tekstur, dækket af dejlig drys på toppen. De kan spises som små stykker wienerbrød med den gode gamle smag af Pop-Tarts, helt uden at varme dem op!
Pop Tarts Wild Berry Wildlicious 430 g Pop Tarts Wild Berry Wildlicious 430 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Pop Tarts Wild Berry Wildlicious

Pop-Tarts
430 g
54,95 kr.
En gylden kageskorpe, som er proppet med fyld af vilde bær og på toppen er der lilla og blå glasur. Start din dag på en god måde med et sødt, snasket fyld med smag af vilde bær, som er indkapslet i en crumble-kageskorpe og har lækkert lilla og blå glasur på toppen. En hurtig og lækker snack når som helst og for hele familien. Kelloggs Pop-Tarts kager til...
Pop Tarts Strawberry 416 g Pop Tarts Strawberry 416 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Pop Tarts Strawberry

Pop-Tarts
416 g
54,95 kr.
Lækkert fyld med jordbærsmag lige midt i en gylden cremefri kage. Der kan man bare se, at det er det inden i, der tæller. Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en. Sød frosting dekoreret med regnbuefarvet krymmel og fyldt med jordbærsmagende lækkerhed. Intet under, at den er så populær
Pop Tarts Splitz Strawberry Cheesecake 400 g Pop Tarts Splitz Strawberry Cheesecake 400 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Pop Tarts Splitz Strawberry Cheesecake

Pop-Tarts
400 g
54,95 kr.
En blanding af jordbærglasur og cheesecake i en Pop-Tart. Begynd dagen med en sprød kage med fyld af jordbær og cheesecakesmag. En lækker morgensnack for familien, når der skal hygges. Skøn snack for såvel børn som voksne.
Pop Tarts Raspberry 416 g Pop Tarts Raspberry 416 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Pop Tarts Raspberry

Pop-Tarts
416 g
54,95 kr.
En glaseret gylden kage med hvid glasur og rød krymmel udenpå. Dejlig lækkert fyld med hindbærsmag indeni. Kan man andet end at elske det?
Pop Tarts Hot Fudge Sundae 384 g Pop Tarts Hot Fudge Sundae 384 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Pop Tarts Hot Fudge Sundae

Pop-Tarts
384 g
54,95 kr.
Med en chokoladekage, smidigt vaniljefyld, vanilje- og chokoladeglasur og farverigt krymmel er denne "isdessert", der er lige til at spise, et skønt skue. Og det, at det er en god kilde til calcium og har reduceret sukkerindhold, gør den bare endnu bedre.
Pop Tarts Gone Nutty Peanut Butter 300 g
Tilgængelig
Kolonial

Pop Tarts Gone Nutty Peanut Butter

Pop-Tarts
300 g
54,95 kr.
Sprød kage med smag af jordnøddesmør som omgiver et fyld lavet af ægte, cremet jordnøddesmør og overdrysset med sukker. Det er det perfekte toaster bagværk til jordnøddesmør-elskeren. Denne cremede lækkerhed er lavet med ægte jordnøddesmør, som gør det til et proteinfyldt og lækkert måltid på kun et minut. Den skal bare toastes og nydes.
Pop Tarts Cupcake Chocolate Cupcake 384 g Pop Tarts Cupcake Chocolate Cupcake 384 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Pop Tarts Cupcake Chocolate Cupcake

Pop-Tarts
384 g
54,95 kr.
Pop Tarts med chokolade cupcakesmag er en lækker snack til den søde tand! Start din dag frisk og frejdig med en pop tart med en midte af sød smag af chokolade og cupcake, dækket af en sprød kant med dejligt glasur. Det er en lækker snack til hele familien og er perfekt til madpakken, efter skole, eller når du er på farten.
Pop Tarts Chocolate Peanut Butter 300 g Pop Tarts Chocolate Peanut Butter 300 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Pop Tarts Chocolate Peanut Butter

Pop-Tarts
300 g
54,95 kr.
En sprød skorpe med peanutbuttersmag omkring et fyld lavet med rigtig, cremet peanutbutter og drysset med sukker. Det er det perfekte bagværk til alle peanutbutter-elskere.
Pop Tarts Chocolate Fudge 416 g
Tilgængelig
Kolonial

Pop Tarts Chocolate Fudge

Pop-Tarts
416 g
54,95 kr.
Åh, fudge - kunne du blive mere lækker? Chokoladeglasur, fyld med chokoladesmag, chokoladeskorpe med små, hvide drys... bestemt ikke!
Pop Tarts Chocolate Chip 416 g Pop Tarts Chocolate Chip 416 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Pop Tarts Chocolate Chip

Pop-Tarts
416 g
54,95 kr.
Hvordan bliver småkagedejen, der er inden i småkagen med den snirklede vaniljeglasur, ved med at være så blød, efter den er bagt? Det er et lækkert mysterium. Chokoladestykker indbagt i kagedej, som har fået chokoladeglasurstriber og fyldt med lækker chokoladesmag. Grib et stort glas mælk og dyb løs.
Pop Tarts Cherry 416 g Pop Tarts Cherry 416 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Pop Tarts Cherry

Pop-Tarts
416 g
54,95 kr.
Der er fyld med kirsebærsmag, lyserød smørcreme og glitrende rødt sukkerdrys - det er et kirsebær oven på et kirsebær, hvis du kan forestille dig det. Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.
Pop Tarts Brown Sugar Cinnamon 397 g Pop Tarts Brown Sugar Cinnamon 397 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Pop Tarts Brown Sugar Cinnamon

Pop-Tarts
397 g
54,95 kr.
Den virkelig lækre kombination af puddersukker og kanel kommer til sin ret i hver eneste bid af glasur, fyld og gylden kage.
Pop Tarts Blueberry 416 g Pop Tarts Blueberry 416 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Pop Tarts Blueberry

Pop-Tarts
416 g
54,95 kr.
1 Anmeldelser
Massevis af lækker blåbærsmag gemmer sig som en skjult skat inden i den gyldne kage, der udgør disse perfekt glaserede og krymmeloverdryssede blåbærsnitter til brødristeren. Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.
Pop Tarts Apple Cinnamon Simply Frosted Orchard 384 g
Tilgængelig
54,95 kr.
Pop Tarts med æblefrugtsmag og kanel er en lækker snack til den søde tand! Start din dag frisk og frejdig med en pop tart med en midte af sød smag af æble og kanel, dækket af en sprød kant med dejligt glasur. Det er en lækker snack til hele familien og er perfekt til madpakken, efter skole, eller når du er på farten.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.