Liste over varer fra brand Pop Rocks

Pop Rocks er den eksploderende slik, som børn elsker! Pop Rocks er tilgængelige i mange forskellige smag og vil knase og poppe i munden på dig, når du spiser dem. Disse lækkerier er fantastiske til fester eller som en skæg fyldemasse under julen!

Mere
 2
Tilgængelig
Slik

Pop Rocks Dips + Tattoo

Pop Rocks
18 g
9,95 kr.
Pop Rocks Dips bliver ikke federe, efter der nu medfølger en gratis tatovering! Den leveres med en pose fyldt med Pop Rocks samt en slikkepind, du kan dyppe og opleve popperiet og tilmed få en sjov tatovering. Men vær ikke bekymret, for tatoveringen er lige til at vaske af igen. Udelukkende det seje og spruttende popperi, du kender fra Pop Rocks-slikket,...
 2
Tilgængelig
Slik

Pop Rocks Cotton Candy

Pop Rocks
9.5 g
9,95 kr.
Poppin’ Cotton Candy kombinerer den søde smag af blød candyfloss med det sjove smæld fra Pop Rocks-slik, og tilsammen laver de en fest af sjov og ballade i din mund. Ved hver eneste lækre bid af vores candyfloss med Pop Rocks bliver der frigivet kulsyre, som får dem til at hoppe og poppe direkte på din tunge. Dette skønne guf giver din mund ekstra...
Pop Rocks Tutti Frutti Bubblegum 7 g Pop Rocks Tutti Frutti Bubblegum 7 g 2
Tilgængelig
Slik

Pop Rocks Bubble Gum

Pop Rocks
10.5 g
9,95 kr.
Disse Pop Rocks bruser, når du kommer dem i munden, og de popper så højt, at dine venner muligvis vil spørge, om du vil være sød at slukke for det! I det samme, du popper dine Rocks og nyder brusen, vil slikket langsomt forvandles til et langtidsholdbart, pink tyggegummi.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.